Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 zaten fizyolojik limitler yüzünden, hayaterkekleri eve servis calısıyo bütün dünyadada türkiyedede. ayrıca hayır, genelevlerdeki kadınlar köle değil.
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ulan kadin da gunde 10 kere sevisse biter.
Daesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Killer said: KuddusiMavra said: copry said: Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa ) olm yok, anlarsın. güven bana ;) OLM MU ASFADAS tereciye tere satmış
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ben kadinlarla cok sevistim, iyi bakinca anlasiliyo, ama who cares lol.
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 işi bırakıp konsomasyona çıkarım çok net. hem göbekli sakallı tonton adam modelinde sevgi çocukluktan işlemiştir onlara müşteri derdim de olmaz
imamizer Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 oraya gidebilecek rahatlıkta ve serbestlikte bir kadının bu topraklarda erkeksiz kalmaz. o yüzden yaşlılar için veya gizlice, risksiz yoldan kocasını, sevgilisi aldatmak isteyenler ilgi gösterecektir. o yüzden evet, orayı yakarlar.
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Daesu said: Killer said: KuddusiMavra said: copry said: Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa ) olm yok, anlarsın. güven bana ;) OLM MU ASFADAS tereciye tere satmış şu faili nası görmedi millet hala ben mi failladım yoksa
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 moriarty said: orayı kimse yikarlar dememis ben diyim yikarlar
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 KuddusiMavra said: copry said: Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa ) olm yok, anlarsın. güven bana ;) anlamazsın , sen bana güven
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ten dalırs onli sör e 10 post var
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 copry said: KuddusiMavra said: copry said: Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa ) olm yok, anlarsın. güven bana ;) anlamazsın , sen bana güven abi o zevk suyu biraz fazla olduysa onemli ortamda anlarsin yani numaradan sirtinda tirnak izi de cikarmaz kizlar sanmiyorum su 2 onemli noktada oluyosa gorev siddetli bir sekilde basari ile sonuclandi demektir
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sanırım kadınlardan çıkan bu sıvının bilimsel olarak konsensusa ulaşılmış bir adı yok ama eğer bu arkadaşın yaptığı gibi zevk suyu koyarlarsa ismini, dünyaca seksten soğuruz. fazla okumayın o mesajı
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 seviye çok yüksek düşürün azıcık
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 vay arkadaş ya.. copry said: KuddusiMavra said: copry said: Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa ) olm yok, anlarsın. güven bana ;) anlamazsın , sen bana güven
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 erkek genel evi yerine kaslı erkeklerden oluşan bir eskort servisi olsa bu ülkede çok tutar eski erkek arkadaşını kıskandırmak isteyen her çingen kapar koluna bi tane sürekli yukarı aşağı dolaşır
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 belli edeni de var etmeyeni de var
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bizim komşular mesela, kadının sesi sabah ezanını bastırıyo
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 size ne ya, ne ediyolarsa etsinler. herkes kendi işine baksın
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 herkesin orgazmı kendine abicim
Öne çıkan mesajlar