deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Garantisi yoksa ve teknik bilgin varsa (ki yok anladığım kadarıyla) sök laptopu fön makinesiyle iyice kurut bir şeyi kalmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yok oyle de olmaz. once fırın tepsisinin üstüne sıvı yağ döküyorsun, daha sonra hamuru kaplıyacak şekilde tepsinin içine koyuyorsun, akşamdan ısladığın laptobu koyup üzerini hamur ile kapıyorsun, sonra yumurta akını bir güzel hamurla kaplı laptobun üstüne sürüyorsun. daha sonra tepsiyi fırına verip 180 derecede 20 dakika pişmesini bekliyorsun. 20 dakika sonra laptobun zencefil ile servis edilmeye hazır. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Wolas said: normalde yapılması gerekenler... 3. su hariç bişi dokulduyse su dokmek ...hatta aynı şey telefon için olursa denize veya içine kola döküldüğüne eminseniz su dolu kabın içerisinde tutun eğer geç getirecekseniz de diyorlar Şu sakat bişey. Direkt lab. ortamında ve sürekli yenilenen %100 saf suyla yaparsan işe yarar sadece. Sudaki tek toz zerresi bile kısa devre yaptırabilir herhangi bir bileşene. İyi bi tavsiye değil yani bu. Bunu söylemedeki tek mantık, paslandırıcı veya devrelerdeki malzemelerin yapısını bozucu nitelikteki herhangi bi sıvıyı uzaklaştırmak ama o sıvı etki edeceği her yere gitmemiş olabilir pekala. Su eklediğin zaman kesin ulaştırırsın zarar vereceği yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 onu telefon denize düşerse nin altına yazdıydım laptopa değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 O zaman saf alkole daldırın. Problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Wolas said: onu telefon denize düşerse nin altına yazdıydım laptopa değil sdf ha ok okumadım doğru düzgün. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Zaten laptopunuzun denize düşme ihtimali olan bir hayat yaşıyorsanız, yapacağınız tek şey, telefon açıp evin uşağına yeni bir macbookpro söylemek olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 laptopu denize dusuren surf olayini cok yanlis anlamistir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mr_Hand said: Wolas said: normalde yapılması gerekenler... 3. su hariç bişi dokulduyse su dokmek ...hatta aynı şey telefon için olursa denize veya içine kola döküldüğüne eminseniz su dolu kabın içerisinde tutun eğer geç getirecekseniz de diyorlar Şu sakat bişey. Direkt lab. ortamında ve sürekli yenilenen %100 saf suyla yaparsan işe yarar sadece. Sudaki tek toz zerresi bile kısa devre yaptırabilir herhangi bir bileşene. İyi bi tavsiye değil yani bu. Bunu söylemedeki tek mantık, paslandırıcı veya devrelerdeki malzemelerin yapısını bozucu nitelikteki herhangi bi sıvıyı uzaklaştırmak ama o sıvı etki edeceği her yere gitmemiş olabilir pekala. Su eklediğin zaman kesin ulaştırırsın zarar vereceği yere. bu tarz durumlarda isopropranol (isopropil alkol) kullaniliyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 vapurdan inerken hayvanın teki çarptı laptop çantasıyla denize düştü. Evi aradım bana bir macbook pro lütfen alfredcim diye.. Babammış çok kızdı bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 update. anakart gitmemiş. klavyenin birtakım tuşları gitmiş. klavye değişecek sadece. benim gibi olay anında mallaşsanız bile en kısa zamanda laptopu kapatıp, pili sökün. sonra kendi imkanlarınızla kurutun ve en az 1 gün bekleyin, ya da bilgisayarcıya koşun. ha tabi en iyisi o anda elektrik dolaşımını engellemekmiş. bilemedik. güldüren arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim. bakıp bakıp salaklığıma güldük kendi aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 pirinç çuvalı denmiş önceki sayfalarda en güzel kurutma yöntemi bu arada hava geçirmez kilitli bir poşet neyin bulup pirince yatırın bataryayı çıkarıp 3-5 gün beklesin içinde ilk günkü gibi çalışır sonra ilginç ama gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ren aklında olsun, pirinç falan bulamazsan süte daldırıp açık şekilde bekletebilirsin. Unutma, Süd, zehri alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar