Ren Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 dün laptopun klavyesine su döktüm. sonra hemen ters çevirdim, 3 saat falan beklettim. laptop o arada açık kaldı tabi(sıcak ile daha rahat kurur düşüncesi) 3 saat sonra düzelttim denemek için. sadece capslock çalışmıyordu. sonra restart attım belki çalışır diye ama dakikalar içinde diğer tuşlar da gitmeye başladı. touchpad falan saçmaladı. kimi tuş bi çalıştı bi çalışmadı. biz de 1 gün daha, su kalmasın diye beklettik. şu an bazı tuşlar çalışıyor bazıları çalışmıyor. ne oldu sizce? klavye mi gg? yoksa bilgisayar mı sapıtıyor? ps: usb klavye ile yazdım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Sıcak ile daha iyi kurur deyip laptop'ı açık bırakarak çok iyi düşünmüşsün kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 keske elini prize soksaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 keşke bir de crysis 3 açsaydın daha da çabuk kururdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ren said: dün laptopun klavyesine su döktüm. sonra hemen ters çevirdim, 3 saat falan beklettim. laptop o arada açık kaldı tabi(sıcak ile daha rahat kurur düşüncesi) 3 saat sonra düzelttim denemek için. http://www.theadvocateweblog.com/wp-content/uploads/2012/10/tactical-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://th1176.photobucket.com/albums/x326/ashleysgraphicsxo/GIFS/th_applause.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 benimde başıma benzeri geldi ama bozulmadı hiç bir şey. bira dökmüştüm bende. direk laptopu fişinden çekip powera basıp kapadım. ters çevirdim bir süre bıraktım bi kumaşın üstüne. 3 4 dk bira akmıştır aşağı mantığı ile yola çıktım ve saç kurutma makinesini aldım elime. 2 3 dk gezdirdim üstünde tuşların. sonra 1 gün bekledim açıldı. canavar gibi de çalıştı. sadece bira döküldüğü için ilk etapta tuşlar bi çıtırt etti sonradan yalama oldu bile. diyeceğim şu ki, kardeşim keşke direk fişten çekseydin kapasaydın. belki bir şansın olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 laptop klavyeleri çok hassas abi gitmiş klavyen e sana tavsiyem klavyeyi direk çıkar demonte et çöpe at toz almaması içinde a4ü katlayıp klavye boşluğuna koy şimdilik. 150 liraya yaptırırsın klavyeyi. teknik servise gönder garantisi bitmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 laptop klavyeleri bir kredi kartı yardımıyla çıkıyor direk 4 pine basarak youtubela modelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Asteroth said: Sıcak ile daha iyi kurur deyip laptop'ı açık bırakarak çok iyi düşünmüşsün kardeşim. sadfsgdsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bu arada modeli bilmiyorum da , alet edavatın varsa çıkar klavyeyi, aç korumasını oksitlenmiş yerlerini temizle yeşil yeşil, işe yarar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Sticky yapılsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 laptop firmana aynen bize anlattığın gib bu sorunu mail at onlar sana dönerler bizide haberdar etmeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://www.dailymotion.com/video/xev0ju_tarkan-gul-doktum-yollaryna_music?search_algo=2#.UT33x9ZSiAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 pirinç çuvalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ren said: (sıcak ile daha rahat kurur düşüncesi) ciddiysen kötü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ben kasani içine içinde buz olan kase koyuyordum ekran kartinin üstünede donmus yarimlitrelik su koyuyordum hiçbir sorunla karsilasmadim arkadaslarim inancimla gerçekligi büktügümü söylüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Eninde sonunda paslanacak o notebook ekipmani ama mevcut durum muhtemelen icinde hala sivi bulunmasindan ve saga sola akmasindan kaynakli. Sen biraz daha bekle, sokebiliyosan sok bi bak -lakin keyboard'a kadar ulasmak baya zor genelde- sokemiyorsan da biraz daha bekle istersen, calisirsa cikar elinden direkt notebook'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 dreagloth said: pirinç çuvalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 nordlydian said: keşke bir de crysis 3 açsaydın daha da çabuk kururdu... sdfsdfsdfsdfsdfsdf of ölcem ya. aynısı arkadaşıma olmuştu, anakart arızalanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 abi laptop çalışıyor. daha önce de kola dökülmüştü, 180tl servisten klavye değiştirmiştim. servis şu an uzak bana(2 semt kadar). burdaki her zaman gittiğimiz bir yer vardı bugün iki kere gittim kapalılar. zaman zaman açıyorum üstünden bir gün geçti sanırım su kalmamıştır artık. random aralıklarla i tuşu basılı kalmış gibi sürekli iiiii yazıyor klavye. başka bir tuşa basınca duruyor falan. çoğu tuş gidik zaten. ısı ile kurur geyiğine gelirsek o arada mindfuck yaşadım. salaklığıma denk geldi sonradan kulp buluyorum galiba. şu öküz ikea bardakları var ya. onla döktüm bi de. yarısı gelmiştir klavyeye kesin. bataryayı çıkarayım ben sonra servise götüreyim en iyisi. batarya takılı olunca oksitlenme devam ediyormuş. umarım anakartta bişey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Klavyenin lehimleri yamulmus. 200 derece de 10 dakka firini acik birak sonra, laptopu koy icine , 4-5 dakka sonra cikar, klavye ile birlikte bozuk olan baska parca varsa hepsi duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ren said: sıcak ile daha rahat kurur düşüncesi) nobellik dusunceymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Dark_Soul said: Klavyenin lehimleri yamulmus. 200 derece de 10 dakka firini acik birak sonra, laptopu koy icine , 4-5 dakka sonra cikar, klavye ile birlikte bozuk olan baska parca varsa hepsi duzelir. abi adam bir salaklık yapmış zaten, şunu okuyup yaptım diye foruma gelse vicdanın nasıl rahat edecek? 8800GTX ya da browni degil ki bu fırınlayasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 normalde yapılması gerekenler 1.direk aleti kapamak. 2. bataryayı olası bir elektiriklenmeye karşı çıkarmak 3. su hariç bişi dokulduyse su dokmek 4. allahım sana duacıyım umarım bişi olmaz diip mümkünse kurumasını beklemeden servise götürmek onlar içini açıp duruma göre kurutup müdahale ederler. hatta aynı şey telefon için olursa denize veya içine kola döküldüğüne eminseniz su dolu kabın içerisinde tutun eğer geç getirecekseniz de diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar