Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaliteli uyku

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iki haftadır tek satır kod yazamıyorum. beynim yorulmuştur diyorum yatıyorum gece, en fazla 5 saat uyuyup uyanıyorum hala yorgunluk. huzur bulamadım lan iki satır bir şey yazayım diyorum öyle ekrana bakıp kapatıyorum ideyi. ritalin mi alsam psikiyatriste mi gitsem. nasıl kaliteli bir uyku çekip beynimi tamamen boşaltacam, eternal kafa yorgunluğum var resmen
Mesaj tarihi:
hep kod hep kod nereye kadar kendine 1-2 gün izin ver gez toz arkadaşlarınla buluş hayvan gibi iç yada evde kafanı dağıtcak kitaplar oku :P
Mesaj tarihi:
Artariel said:

iki haftadır tek satır kod yazamıyorum. beynim yorulmuştur diyorum yatıyorum gece, en fazla 5 saat uyuyup uyanıyorum hala yorgunluk. huzur bulamadım lan iki satır bir şey yazayım diyorum öyle ekrana bakıp kapatıyorum ideyi. ritalin mi alsam psikiyatriste mi gitsem. nasıl kaliteli bir uyku çekip beynimi tamamen boşaltacam, eternal kafa yorgunluğum var resmen

Uyuduğun yeri değiştir, git arkadaşında kal yada para sıkıntın yoksa hafta sonu şehir dışı ağva kafasında bir yere fln git
Mesaj tarihi:
Gun icinde yeterli oksijen almayinca uyku da etkileniyor.

Bide gerginlik fln varsa genel olarak, hayir gelmiyor uykulardan.

Ben son 5 yildir bi sabah kalkip da "oh ulan iyi uyumusum" diyebildigim sabahi hatirlamiyorum. Gerci bel fitigi da var bende kas gerginliginin yaninda.
Mesaj tarihi:
ya üniversite okumuş adamlarsınız bunu bilmiyor olamazsınız herhalde. o saatler arası vucut yenilenme şeyine girer. işte o şey şey olunca uykuda olmak gerekiyor ki şeylesin kendini.
Mesaj tarihi:
yeter. vücut uykuyu zaten o 5 saat içnde yapmak istediği şeyleri yapmak için ihtiyac hissettiryo kendini.
sen de o müsait saatlerde ona yardımcı olursan o da onu yapar .s pff
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar yetmez diye bir şey yok. ne diyorum bakın uyku o 5 saatte salgıladığı hormonlarla vucudu yeniliyor aslında. aksi takdirde onun dışındaki uykularda hormonları depoluyor ve argoca tabir etmek gerekirse bayat hormonları o uykularda kullanıyor.

ben araştırdım bu uyku konusunu bi de mal gibi savaş açmıştım uykuya uyumıcam diye bi ara dfds neyse..

işte siz o 11-4 arası uyursanız 9 10 saat uyumuşluğun rahatlığı ile kalkarsınız sabah. yani o saatler arasında uykuda olmanız gerekiyor.

normal şartlar altında 2 de 3 de yatıp sabah 8 de kalkarsanız tabi yetmez o 5 saat.
Mesaj tarihi:
ya bu karı sitesinde takılmıyorum tabiki de dfds zamanında sıkkullanılanlara almıştım bi kaç link de sağlam olan bi bu kalmış. diğerleri daha ayrıntılı kaynaklardı
  • Yeni Oluştur...