fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 xga monitor kafasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bulgar göçmeninin yobazı hiç çekilmiyor ya adamların argümanı var argüman dediysem de, "bözö özdölör dönömözö yöşöyömödök" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 darvin catalok bir monarşistti yalnız, nedne konu komunizme gediki anlamadım. ceddını savunmakta sanamı dustu. tırnakları etmıyceğin yaptıklarıyla yedı duvenı tıtremıs o cengaverlerın senmı savunacan. HADDINI BILDE KONUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bulgaristanda yaşayan türk kafası http://www.youtube.com/watch?v=YDz45f5zEhM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Arkadaşlar dünya sandığınız kadar polarize değil scientifically literate olmayan herkes ramazanda bira kutusundan korkmuyor yani, arada hala tuvalet eğitimini başarıyla almış geniş bir kitle var. 3 kişiye ulaşsa iyidir. Bilenler bilmeyenlere anlatır bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 destur said: sandalye said: İçerik açıklanır açıklanmaz koyucam. Ramazanda elinde sıgarayla gezdiğinde dayak yediğin bir ülkede neden halka inmiyorsunuz diyen muhalif çabalarınızı anlamadım. Yapılan şey çok başarılı, destekleyin. o dayağı atanları zaten yediği haltı eleştiren yok murad başka.islama sataşmak.değil mi ki fare suratlı mao 50 milyona yakın çinlinin 10 milyonun direk katletti gerisi de sen devrime karsısın diyerek hapisanelerde oldürü, insan kasabı yahudi jozef stalin de orta asya kırım yarım adasındakı tatarları sibirya vs lere hayvani muamelelerle sürdü öldürdü değil mi ki todor jivkov bizlerin isimlerini değiştirdi bulgaristanda 1984-85 yıllarında sizler aslınız bulgar osmanlı sizi turk yaptı bre düdük makarnası adama demezler mi 1395 ten 1900 yıllara kadar isteseydi o dediğin yapar ve tek bir bugar kalmazdı değil mi ki evropa ülkeleri afrika güney amerikayı köle ticareti 1950 lere kadar siyah derililere ettikleri muameleler...sömürdüler osmanlıdan daha az bir zaman ama adamlar günümüzde ya espanyolca ya ingilizce ya da fransızca konusuyorlar keza romanyadakı çavuşescu maymuncu soytarı sadece devrilmekle kalmadı meydanda yatırıverdiler 1.80 bizim vetovo kazasına yakın senovoda ,gorna oryahovitsada, targoviştede,kırcallı ,burgazda,asenovgradda,çervena vodada,da vs vs vs hangi il ilçe kaza köyü sayayım hep komonisler ki sadece türklere değil ortodoks bulgarlara bile ne zulumler ettiler....bu maymuncu komonisler yediği naneler belene adası hapisanesinde yedikleri naneler ne oldu lanetle nıyoruz onları daha 1990 lı yıllarda 1 mayıs yürüyüşlerinde öfkelerinden istanbulda belediyelerin parklarındakı çiçeklere ellerinde sopalar ile nasıl saldırıp sağa sola savurduklarını gorduk bu komonizmi savunanlar gelsinler de komonizmi 83 yaşımdakı babama anlatsınlar o da onlara 7 senelik belene hapisanesi anılarını anlatsın,çektiklerini nasıl direkten dönüp ...o kamptan nasıl oldu da diri çıktığının .. nasıl canlı çıktığına inanamadığını anlatsın 82-89 yıllarında bulgaristan okullarında nasıl biyoloji vs derleri de hala anılarımızda hadi oradan darvinizm komonizm vampirler insan kasapları ben kendi insan ceddime sahip çıkıyorum bir oncekı mesajda dediğim gibi herkes ceddine sahip çıkıyor selam hidayete tabi olanlara olsun salak olduğu için banlanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 destur said: sandalye said: İçerik açıklanır açıklanmaz koyucam. Ramazanda elinde sıgarayla gezdiğinde dayak yediğin bir ülkede neden halka inmiyorsunuz diyen muhalif çabalarınızı anlamadım. Yapılan şey çok başarılı, destekleyin. o dayağı atanları zaten yediği haltı eleştiren yok murad başka.islama sataşmak.değil mi ki fare suratlı mao 50 milyona yakın çinlinin 10 milyonun direk katletti gerisi de sen devrime karsısın diyerek hapisanelerde oldürü, insan kasabı yahudi jozef stalin de orta asya kırım yarım adasındakı tatarları sibirya vs lere hayvani muamelelerle sürdü öldürdü değil mi ki todor jivkov bizlerin isimlerini değiştirdi bulgaristanda 1984-85 yıllarında sizler aslınız bulgar osmanlı sizi turk yaptı bre düdük makarnası adama demezler mi 1395 ten 1900 yıllara kadar isteseydi o dediğin yapar ve tek bir bugar kalmazdı değil mi ki evropa ülkeleri afrika güney amerikayı köle ticareti 1950 lere kadar siyah derililere ettikleri muameleler...sömürdüler osmanlıdan daha az bir zaman ama adamlar günümüzde ya espanyolca ya ingilizce ya da fransızca konusuyorlar keza romanyadakı çavuşescu maymuncu soytarı sadece devrilmekle kalmadı meydanda yatırıverdiler 1.80 bizim vetovo kazasına yakın senovoda ,gorna oryahovitsada, targoviştede,kırcallı ,burgazda,asenovgradda,çervena vodada,da vs vs vs hangi il ilçe kaza köyü sayayım hep komonisler ki sadece türklere değil ortodoks bulgarlara bile ne zulumler ettiler....bu maymuncu komonisler yediği naneler belene adası hapisanesinde yedikleri naneler ne oldu lanetle nıyoruz onları daha 1990 lı yıllarda 1 mayıs yürüyüşlerinde öfkelerinden istanbulda belediyelerin parklarındakı çiçeklere ellerinde sopalar ile nasıl saldırıp sağa sola savurduklarını gorduk bu komonizmi savunanlar gelsinler de komonizmi 83 yaşımdakı babama anlatsınlar o da onlara 7 senelik belene hapisanesi anılarını anlatsın,çektiklerini nasıl direkten dönüp ...o kamptan nasıl oldu da diri çıktığının .. nasıl canlı çıktığına inanamadığını anlatsın 82-89 yıllarında bulgaristan okullarında nasıl biyoloji vs derleri de hala anılarımızda hadi oradan darvinizm komonizm vampirler insan kasapları ben kendi insan ceddime sahip çıkıyorum bir oncekı mesajda dediğim gibi herkes ceddine sahip çıkıyor selam hidayete tabi olanlara olsun http://4.bp.blogspot.com/-B9CF1hk3DWk/T2JvDWj2P2I/AAAAAAAAGn4/ITWrSM7xMX0/s1600/madimak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 destur said: sandalye said: İçerik açıklanır açıklanmaz koyucam. Ramazanda elinde sıgarayla gezdiğinde dayak yediğin bir ülkede neden halka inmiyorsunuz diyen muhalif çabalarınızı anlamadım. Yapılan şey çok başarılı, destekleyin. o dayağı atanları zaten yediği haltı eleştiren yok murad başka.islama sataşmak.değil mi ki fare suratlı mao 50 milyona yakın çinlinin 10 milyonun direk katletti gerisi de sen devrime karsısın diyerek hapisanelerde oldürü, insan kasabı yahudi jozef stalin de orta asya kırım yarım adasındakı tatarları sibirya vs lere hayvani muamelelerle sürdü öldürdü değil mi ki todor jivkov bizlerin isimlerini değiştirdi bulgaristanda 1984-85 yıllarında sizler aslınız bulgar osmanlı sizi turk yaptı bre düdük makarnası adama demezler mi 1395 ten 1900 yıllara kadar isteseydi o dediğin yapar ve tek bir bugar kalmazdı değil mi ki evropa ülkeleri afrika güney amerikayı köle ticareti 1950 lere kadar siyah derililere ettikleri muameleler...sömürdüler osmanlıdan daha az bir zaman ama adamlar günümüzde ya espanyolca ya ingilizce ya da fransızca konusuyorlar keza romanyadakı çavuşescu maymuncu soytarı sadece devrilmekle kalmadı meydanda yatırıverdiler 1.80 bizim vetovo kazasına yakın senovoda ,gorna oryahovitsada, targoviştede,kırcallı ,burgazda,asenovgradda,çervena vodada,da vs vs vs hangi il ilçe kaza köyü sayayım hep komonisler ki sadece türklere değil ortodoks bulgarlara bile ne zulumler ettiler....bu maymuncu komonisler yediği naneler belene adası hapisanesinde yedikleri naneler ne oldu lanetle nıyoruz onları daha 1990 lı yıllarda 1 mayıs yürüyüşlerinde öfkelerinden istanbulda belediyelerin parklarındakı çiçeklere ellerinde sopalar ile nasıl saldırıp sağa sola savurduklarını gorduk bu komonizmi savunanlar gelsinler de komonizmi 83 yaşımdakı babama anlatsınlar o da onlara 7 senelik belene hapisanesi anılarını anlatsın,çektiklerini nasıl direkten dönüp ...o kamptan nasıl oldu da diri çıktığının .. nasıl canlı çıktığına inanamadığını anlatsın 82-89 yıllarında bulgaristan okullarında nasıl biyoloji vs derleri de hala anılarımızda hadi oradan darvinizm komonizm vampirler insan kasapları ben kendi insan ceddime sahip çıkıyorum bir oncekı mesajda dediğim gibi herkes ceddine sahip çıkıyor selam hidayete tabi olanlara olsun Bu postun altına bir de kollektifinsan gelip seksizmden falan bahsetse aptallıkta apex yapabiliriz insanoğlu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bunelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 destur said: sandalye said: İçerik açıklanır açıklanmaz koyucam. Ramazanda elinde sıgarayla gezdiğinde dayak yediğin bir ülkede neden halka inmiyorsunuz diyen muhalif çabalarınızı anlamadım. Yapılan şey çok başarılı, destekleyin. o dayağı atanları zaten yediği haltı eleştiren yok murad başka.islama sataşmak.değil mi ki fare suratlı mao 50 milyona yakın çinlinin 10 milyonun direk katletti gerisi de sen devrime karsısın diyerek hapisanelerde oldürü, insan kasabı yahudi jozef stalin de orta asya kırım yarım adasındakı tatarları sibirya vs lere hayvani muamelelerle sürdü öldürdü değil mi ki todor jivkov bizlerin isimlerini değiştirdi bulgaristanda 1984-85 yıllarında sizler aslınız bulgar osmanlı sizi turk yaptı bre düdük makarnası adama demezler mi 1395 ten 1900 yıllara kadar isteseydi o dediğin yapar ve tek bir bugar kalmazdı değil mi ki evropa ülkeleri afrika güney amerikayı köle ticareti 1950 lere kadar siyah derililere ettikleri muameleler...sömürdüler osmanlıdan daha az bir zaman ama adamlar günümüzde ya espanyolca ya ingilizce ya da fransızca konusuyorlar keza romanyadakı çavuşescu maymuncu soytarı sadece devrilmekle kalmadı meydanda yatırıverdiler 1.80 bizim vetovo kazasına yakın senovoda ,gorna oryahovitsada, targoviştede,kırcallı ,burgazda,asenovgradda,çervena vodada,da vs vs vs hangi il ilçe kaza köyü sayayım hep komonisler ki sadece türklere değil ortodoks bulgarlara bile ne zulumler ettiler....bu maymuncu komonisler yediği naneler belene adası hapisanesinde yedikleri naneler ne oldu lanetle nıyoruz onları daha 1990 lı yıllarda 1 mayıs yürüyüşlerinde öfkelerinden istanbulda belediyelerin parklarındakı çiçeklere ellerinde sopalar ile nasıl saldırıp sağa sola savurduklarını gorduk bu komonizmi savunanlar gelsinler de komonizmi 83 yaşımdakı babama anlatsınlar o da onlara 7 senelik belene hapisanesi anılarını anlatsın,çektiklerini nasıl direkten dönüp ...o kamptan nasıl oldu da diri çıktığının .. nasıl canlı çıktığına inanamadığını anlatsın 82-89 yıllarında bulgaristan okullarında nasıl biyoloji vs derleri de hala anılarımızda hadi oradan darvinizm komonizm vampirler insan kasapları ben kendi insan ceddime sahip çıkıyorum bir oncekı mesajda dediğim gibi herkes ceddine sahip çıkıyor selam hidayete tabi olanlara olsun yanlış yeri boldlamışsın panpa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ekmek said: destur said: sandalye said: İçerik açıklanır açıklanmaz koyucam. Ramazanda elinde sıgarayla gezdiğinde dayak yediğin bir ülkede neden halka inmiyorsunuz diyen muhalif çabalarınızı anlamadım. Yapılan şey çok başarılı, destekleyin. o dayağı atanları zaten yediği haltı eleştiren yok murad başka.islama sataşmak.değil mi ki fare suratlı mao 50 milyona yakın çinlinin 10 milyonun direk katletti gerisi de sen devrime karsısın diyerek hapisanelerde oldürü, insan kasabı yahudi jozef stalin de orta asya kırım yarım adasındakı tatarları sibirya vs lere hayvani muamelelerle sürdü öldürdü değil mi ki todor jivkov bizlerin isimlerini değiştirdi bulgaristanda 1984-85 yıllarında sizler aslınız bulgar osmanlı sizi turk yaptı bre düdük makarnası adama demezler mi 1395 ten 1900 yıllara kadar isteseydi o dediğin yapar ve tek bir bugar kalmazdı değil mi ki evropa ülkeleri afrika güney amerikayı köle ticareti 1950 lere kadar siyah derililere ettikleri muameleler...sömürdüler osmanlıdan daha az bir zaman ama adamlar günümüzde ya espanyolca ya ingilizce ya da fransızca konusuyorlar keza romanyadakı çavuşescu maymuncu soytarı sadece devrilmekle kalmadı meydanda yatırıverdiler 1.80 bizim vetovo kazasına yakın senovoda ,gorna oryahovitsada, targoviştede,kırcallı ,burgazda,asenovgradda,çervena vodada,da vs vs vs hangi il ilçe kaza köyü sayayım hep komonisler ki sadece türklere değil ortodoks bulgarlara bile ne zulumler ettiler....bu maymuncu komonisler yediği naneler belene adası hapisanesinde yedikleri naneler ne oldu lanetle nıyoruz onları daha 1990 lı yıllarda 1 mayıs yürüyüşlerinde öfkelerinden istanbulda belediyelerin parklarındakı çiçeklere ellerinde sopalar ile nasıl saldırıp sağa sola savurduklarını gorduk bu komonizmi savunanlar gelsinler de komonizmi 83 yaşımdakı babama anlatsınlar o da onlara 7 senelik belene hapisanesi anılarını anlatsın,çektiklerini nasıl direkten dönüp ...o kamptan nasıl oldu da diri çıktığının .. nasıl canlı çıktığına inanamadığını anlatsın 82-89 yıllarında bulgaristan okullarında nasıl biyoloji vs derleri de hala anılarımızda hadi oradan darvinizm komonizm vampirler insan kasapları ben kendi insan ceddime sahip çıkıyorum bir oncekı mesajda dediğim gibi herkes ceddine sahip çıkıyor selam hidayete tabi olanlara olsun Bu postun altına bir de kollektifinsan gelip seksizmden falan bahsetse aptallıkta apex yapabiliriz insanoğlu olarak. summonlanıcak şimdi ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ekmek said: arada hala tuvalet eğitimini başarıyla almış geniş bir kitle var İşte askere gitmemiş saf ve temiz bir türk genci. Umarım askerden yırtarsında bu olumlu düşüncelerin hep devam eder ekmekciğim. Öbüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ekmek kültür şokundan şehit olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 çok sever bence. evrimin kanıtları var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 acaba iletisim kurabilecek miyiz destur said: o dayağı atanları zaten yediği haltı eleştiren yok murad başka.islama sataşmak.değil mi ki fare suratlı mao 50 milyona yakın çinlinin 10 milyonun direk katletti gerisi de sen devrime karsısın diyerek hapisanelerde oldürü, insan kasabı yahudi jozef stalin de orta asya kırım yarım adasındakı tatarları sibirya vs lere hayvani muamelelerle sürdü öldürdü . . . kardes, bu islama satasanlar kimler orayi anlamadim, cevap verdigin sandalye lakapli eleman mi? dayak yiyenler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 axedice said: Ekmek said: arada hala tuvalet eğitimini başarıyla almış geniş bir kitle var İşte askere gitmemiş saf ve temiz bir türk genci. Umarım askerden yırtarsında bu olumlu düşüncelerin hep devam eder ekmekciğim. Öbüyorum. kimi insanlar için gerçekten üzülmüştüm askerde yahu. eğitim o adamın da hakkı. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 evrimi halka indirmek tabi ki çok zor ve yaratıclık gerektiren bişey. ben nasıl yapılabileceğini bilmiyorum. ama bu taşın altına elini koyuyorsan daha yaratıcı şeyler yapman gerek yoksa kendi kendini eğlendirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 termodinamigin birincisiyle baslayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Oce4n said: duyduğum en saçma kurslardan birisi olabilir. evrime inanan insanlara 16 saat ne anlatacaksınız acaba cidden merak ettim. loop'a bağlayacaksınız heralde "evrim var" "evrim var" "evrim var" "evrim var" .... adam haqlı "inanmayan" gitmez ki ekiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 abi insanları bilgilendirmek iyidir ona laf yok sonuçta her evrimin doğru olduğunu düşünen evrimin ne olduğunu doğru bilmiyor ya da birisi sorduğunda mantıklı bir şekilde açıklayamıyor. ama halka hitap eden bir şeyler yapılmak istenirse (ki istenmeli), için sergi tarzı daha görsel ve ilgi çekici şeyler yapılmalı. tabi metronun göbeğine yaradılışcılık sergisi koyan istanbul belediyesi böyle bir sergi için yer ayırır mı, yer ayırırsa güvenliği sağlayabilir mi bunların hepsi makul sorular. ama bence evrim var yoktan öte insanlara başkalarının fikirlerine agresif yaklaşmamayı öğretmek lazım. herşeyin çözümü için evrensel kod budur, sonra isteyen evrim yok desin isteyen var desin arada agresyon olmadıktan sonra şeker gibi yaşayıp gideriz sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 gerçek evrim bu değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 İnsanlar birbirine agresif yaklasmasa keske. Gerisi kolay. Ardeth güzel söylemis valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 evrim yok öğretisi içinde kendi agresyonuyla geliyor abi sıkıntı orada. "evrim aldatmacası" diye başlıyor. aldatma var, art niyetle dolandırıyorlar sizi diyor yani. sonra kızıyor adam tabi evrim diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gezegen olarak goldilock diziliminden çıkalı bi kaç yüzyıl oldu biz artık evrilmiyoruz bu sebeple; gelin imza toplayalım birlik olalım topladığımız imzaları yakacak olarak kullanalım yada kakalarımızı birleştirip kocaman bir avm açalım adınıda shitlock koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bugün ilk gündü. Çok çok iyiydi. Daha önce kayıt yaptırmayanlar yarın gelebilir. Katılım ücreti kaldırılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar