Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop alcam ama WOW uda oynamak istiyorum

Abus

Öne çıkan mesajlar

Ben laptoptan oynadim OB yi. Diger tum oyunlarida oradan oynayacagim. 2 ay once Dell.com.au'dan (Avustralya icin) kendim customize ettim parcalari ve laptop topladim. Ozellikleri soyle:
60 GB 5200 rpm HDD
Intel centrino 1.50
512 ddr ram
Ati mobility radeon 9600 pro turbo 128 mb
cd writer/dvd writer combo device
15.4 ekran
entegre bluetooth..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dom, 22 Kasım 2004 16:15 tarihinde demiş ki:
1.6 centrino, ati mobility radeon 9600, 256mb ram ile hic bir performans ayari yapmadan cok cok rahat oynuyorum.

aynen benimki de böle bişe, ram 1024 sadece, Asus M6N modeli

hatta aynen aşağıdaki mesajdakine katılıyorum :)

said:
Thorvald, 22 Kasım 2004 17:48 tarihinde demiş ki:
Sana kesinlikle ASUS notebook öneririm. Benimkinde 128 mb ati radeon 9600 var. WoW değil her oyunu oynuyorum sorunsuzca. Hatta geçen akşam 146 dan bile gayet rahat oynadım raide katıldım :) Eğer oyunda oynayacağım diyorsan ASUSdan başka bi notebook düşünme
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elufulec, 23 Kasım 2004 00:28 tarihinde demiş ki:
said:
zebani200, 23 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki:
centrino 1.6 2mb, 512 ram , ati 9200 hi ayarsiz wide screen oynuyorum ama raid sirasinda yaklasik 50-60 kisi oldumu takildi hafif

Widescreen de goruntu iyi miydi ? Sonucta PC oyunari fullscreen yapiliyor. Kafalar falan genislemesin yani :). Bende de widescreen laptop var ve ilerde onla oynamam gerekecek seyahat ettigim icin ..

23" LG var lcd ekran, cihazın oluşu widescreen, buna rağmen bu tip şeyler olmuyor çünkü çözünürlük de ona göre ayarlandığı için herhangi bir görüntü saçmalığı olmaz yani

said:
Mirage, 23 Kasım 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
ya kafalar genişler, ya da kenarlardan boşluk olur. onu engellemenin yolu olacağını zannetmiyorum.

boşluk da olmuyor aslında, şöyle diyebilirim; 4:3 ekranda yükseklik olarak gördüğünüz kısımdan daha dar bir yüksekliğe sahip oluyosunuz
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 23 Kasım 2004 08:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla M6N'nin yani benim Asus'un 512'ydi zaten
net farkını hatırlamıyorum ama 150 dolar civarı ödedim sanırım fazladan

hatta çok daha fazla bişe bekliyodum, malum laptop her bişeyi nispeten daha pahalıdır diye düşündüm ama öyle çıkmadığını hatırlıyorum, aaa iyiymiş direk 1024 yapim, hatta 2048 mi yapsam diye de düşünmüştüm :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 23 Kasım 2004 08:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...