Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop alcam ama WOW uda oynamak istiyorum

Abus

Öne çıkan mesajlar

İşlemci: Mobil Intel® Pentium M725 DOTHAN 1.6(A) GHz, 400MHz FSB, 2MB L2 ön bellek
Chipset: Intel 855GME chipset
Sistem belleği: 512MB DDR (Maks. 2048 MB)2x256 boş slot yok
Ekran Kartı: 64MB INTEL i855GME DDR Grafik kartı

bu yapılandırma ya sahip bir laptop da wow oynanırmı?[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

yaratabilir. ben laptopta 32mb s3 ProSavageDDR diye bir kartla oynayabildim. ama nasıl.. süründü oyun. hemde 512mb ram'e ve amd 2400 işlemciye rağmen. açık alanlarda 3-4 fps alıyordum. şehirlerde 1 fps falandı. mağralarda falan rahatlıyordu (10 fps falan, uçuyordum eheh).

tüm grafikler ve detaylar da sonuna kadar kısılmıştı. açıkcası oyun zevkinden epey bir fedakarlık etmiştim.

şöyle bir mobile radeon işlemcili bir ekran kartı alsan rahat oynarsın. 9000 ya da 9200 falan iyi olur bence.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abus, 22 Kasım 2004 15:08 tarihinde demiş ki:
İşlemci: Mobil Intel® Pentium M725 DOTHAN 1.6(A) GHz, 400MHz FSB, 2MB L2 ön bellek
Chipset: Intel 855GME chipset
Sistem belleği: 512MB DDR (Maks. 2048 MB)2x256 boş slot yok
Ekran Kartı: 64MB INTEL i855GME DDR Grafik kartı

bu yapılandırma ya sahip bir laptop da wow oynanırmı?

oynanır. gerekirse low detail e alırsın oynarsın. yukardaki arkadaşlarımında dediği gibi 64 mb geforce2 rahatça kaldırıyor bu oyunu. (detail ayarlarına göre değişir gerçi bu rahatlık) kısaca oynarsın bu sistem ile.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

ben şöyle bi açıklama yapayım senin laptopunun çok benzeri bende var 64 mb ekran kartı vs vs hatta cache im seninkinden daha bile az ama ben büyük şehirler dışında sorun çıkarmadan oynuyodum betada. ve oyunun tek istediği şey ram bunu da belirtiyim bi 256 ram daha eklerse baya sağlıklı oynarsın derim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zebani200, 23 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki:
centrino 1.6 2mb, 512 ram , ati 9200 hi ayarsiz wide screen oynuyorum ama raid sirasinda yaklasik 50-60 kisi oldumu takildi hafif

Widescreen de goruntu iyi miydi ? Sonucta PC oyunari fullscreen yapiliyor. Kafalar falan genislemesin yani :). Bende de widescreen laptop var ve ilerde onla oynamam gerekecek seyahat ettigim icin ..[signature][hline]Seek & Destroy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...