NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 İlk baktığımda direk ragnarok'u anımsadım.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 lol süpermiş[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Cuce, 22 Kasım 2004 01:06 tarihinde demiş ki: oynıyabılmsıkımsesu kelimeye dikkat cekmek istiyorum anlayabilen kimse var mi? dikkate okuyun ben baska seyler anladim.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Cuce, 22 Kasım 2004 01:06 tarihinde demiş ki: alakası yoka ma red faction 2 yı oynıyabılmiş kimse varmı ? oynadım, bitirdim:) bu arada oyunun sslerini görünce deli gibi kaçma isteği uyandı bende, niye bilmiyorum. aynı şeyi pokemondada yaşamıştım ehu. bişey daha fark ettim, ragnarok online'a baya bir benziyor grafikler.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Çok rica ediyorum bu muhteşem oyunu öyle wow'du, swg'ydi, ne bileyim daoc gibi vasat oyunlar ile karşılaştırmayın lütfen. Kitty hepsini döver![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 gayet normal anime birinin tekelinde olan bisey egil cunku.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hadi evcilik oynayalııımmmm... oleeeyy[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 forumda tartışılan konulardan biri: şehir içine mızıkçılar giremesin![signature][hline]Don' wanna be nothing MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: vozcetin, 22 Kasım 2004 00:28 tarihinde demiş ki: Sanki ragnarok online ın grafikleri bundan farklı yada priston tale in :) Pt e laf yok oyun gayet güzel grafikleri de coğu oyuna göre güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: arcane, 21 Kasım 2004 19:03 tarihinde demiş ki: said: Sam, 21 Kasım 2004 17:46 tarihinde demiş ki: şu ss wow ss'lerinden daha çekici geldi bana vallahi.. :-p ok sen bunu oyna, yanına da sims.biz wow oynayalım :). bi sonraki istanbula gelişinde de bizi çaya çağırırsın lol :lol: bunu söyleyen de piksel fetişisti olan bir insan.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 23 Kasım 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 eh gün gelicek sen de pixel pixel olayına saygı duyucan, büyüklerinin elini öpücen bayramda :).[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ben atamı severim, sayarım ama sen nekrofilisin, aramızda öyle bir fark olacak daima.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 biraz konu dışı bir yorum olacak bu Arcane ve Sam in muhteşem tartışmaları yüzünden iş yapamaz hale geldim :D pempe dizi gibisiniz valla :D[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar