Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 25. Hafta | Fenerbahçe - Bursaspor | 10.03.2013 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

şuna ofsayt ve faul diyen adamın futbol bilgisindeki eksiklik sadece gsli oluşuyla bile açıklanamaz, old boyz sıfatı eksik olanlar var. yönetim gerekeni yapsın.

meireles'in ofsaytta olması için sow'un pas vermesi lazım, bilyiosun di mi ?

sowdan once kafayi vuran kimse o sirada da ofsayt.

2 kez ofsayt.

1 kez faul.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

fizban said:

şuna ofsayt ve faul diyen adamın futbol bilgisindeki eksiklik sadece gsli oluşuyla bile açıklanamaz, old boyz sıfatı eksik olanlar var. yönetim gerekeni yapsın.

sowdan once kafayi vuran kimse o sirada da ofsayt.

2 kez ofsayt.

1 kez faul.

4 de kırmızı kart hahahah
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

fizbana orantısız yargı kullanımı nedeniyle ceza vermek zorunda hissettim kendimi bi an.
Sosyal ağlarda paylaş

en çabuk aklıma gelen şu gol oldu mesela.

herkes bilir hakan'ın belçika'ya attığı golü. bu golde hakan kaleciden önce ve daha yukarı yükseliyo. kaleci geliyo ve hakana temas edip topu almaya çalışıyo ama alamıyo. hakan'da kafayı vuruyo. ona bakarsanız burda da temas var (ki sow'un golünde temas bile yok) ama faul yok net bi şekilde

http://www.youtube.com/watch?v=2a80gMWI-cM

bu da sow'un golü izlemek isteyenler için.

http://www.youtube.com/watch?v=ug05WSKDNZc
Sosyal ağlarda paylaş

faul yok gibi duruyo eger elleri carpmıyosa sow un adamın ellerine onu kesemedim bi turlu. eger carpıyosa faul sonucta zıplayan adamın dengesini bozuyo. ama carson ın ellerinin hareket seklinde topu tutmak uzereyken elleri bi anda amellesiyo falan. İste webo penaltısı gibi %95 verilir buna faul ama burda verilmez. olabilir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

yaf hakanın golu ile bunu nasıl birleştiniz.
Birisinde topa sahip olan kaleci diğerinde topa sahip olan kaleci hakan havadayken kaleci daha zıplamamış bile.

Sowun pozisyon farklı sow direk kaleciyi bozmak için arkası dönük geliyor. Topla alakası yok
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

valequenta 1/3 oranında haklı. semih vuruyor, top kaleciden dönüyor, meireles tamamlıyor. meireles semih topa vururken semih'ten ileride olduğu için ofsayt. ama 2. ofsayt ve faul tabi ki oldboyz hayalgücü.

haydi simdi herkes ozur dilesin benden sdfs. 2/3 u de fanatik fener kontenjanindan kaybediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...