Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 25. Hafta | Fenerbahçe - Bursaspor | 10.03.2013 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

yav ben maçlarda tek bir yazı bile yazmıyorum ki dışarıda izliyorum maçları telefondan yazmak da zor geliyor yazmam ben öyle saçma şeyler kafam çok güzel değilse =) ama iki tarafa da kabahat bulmuyorum şimdi drogbaya verilen penaltıdan sonra bizimkiler böyle diyecek, beşiktaşa bişi olunca bizim verilmeyen gol söylenicek, gs böyle hatalı bir gol bulunca sizde bursa maçında attıydınız hohoho olacak vs. futbolun genel mantık seviyesi bu yani max.
Sosyal ağlarda paylaş

attigimiz gol faul degil. ofsayt oldugunu anlamak da cok guc, ama semih dokundugu anda meireles ofsayt. simdiye kadar o kadar cok hakkimiz yendi ki, gs'ye o kadar cok bonus verildi ki, riera'nin kirmizi kartlarinda o kadar cok BUNLAR FUTBOLUN ICINDE OLAN SEYLER dendi ki, bir tane ofsayt kacirdi diye hakeme kizmak gercekten komik oluyore.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi besiktasın hakkı hep yeniyor onun topiclerini gectim. Biz de hak yiyoruz. Biz yiyince hakkı yazıyoruz ulan su hakkı nası yedik diye. O yuzden fb topicleri boyle alevli oluyo. Cıkıp da karar hatalı olsa bile "degil arkadas bu bizim ustumuze oynanan oyun" yazsak bizim topiclerde bizim topicler de boyle olur. fenerbahceye maclarında en cok olmasının sebebi fb taraftarının "bize karsıt cephesiniz siz cunku biz cok iyiyiz" tavrı ve bu tavır sırasındaki liselilesmesi.

Su topicte serenin daha demin yazdıgı gibi bi postu bulamazsın daha oncesin 30 sayfa boyunca oku. Heryer kamyon, cumhuriyet, drogba penaltısı ile dolu.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

bu abi yani benim de serzenişim, sanki tek lehine hata yapılan takım fenerbahçeymiş gibi konuşulması komik. oluyor yani her hafta oluyor ama maç fenerin maçı olunca sanki her şeye çizgi çekilmiş gibi hakemin ne anası kalıyor ne bacısı.

gargamel-erman sadece fenerin maçlarında salyalar saçmak için bekliyorlar bir hafta.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Liebe said:

bu abi yani benim de serzenişim, sanki tek lehine hata yapılan takım fenerbahçeymiş gibi konuşulması komik. oluyor yani her hafta oluyor ama maç fenerin maçı olunca sanki her şeye çizgi çekilmiş gibi hakemin ne anası kalıyor ne bacısı.

gargamel-erman sadece fenerin maçlarında salyalar saçmak için bekliyorlar bir hafta.
iste sadece bu hafta izlemessin demekki. 2-6 hafta oncesine kadar da gs gs diye salya sacıyolardı yok spk yok drogbanın sneijderin parası davası FT atılması diye. Adam nerde reyting varsa oraya salya sacıyo. bi hafta salyası ustunuze gelince "erman anti fener"
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

KuddusiMavra said:

Liebe said:

iste sadece bu hafta izlemessin demekki. 2-6 hafta oncesine kadar da gs gs diye salya sacıyolardı yok spk yok drogbanın sneijderin parası davası FT atılması diye. Adam nerde reyting varsa oraya salya sacıyo. bi hafta salyası ustunuze gelince "erman anti fener"

yav biz onları taaa geçen sene 2 temmuzdan beri izliyoruz, arada hedef şaşırtıyorlar ama asıl hasta oldukları fener ve aziz yıldırım.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

hadi besiktasın hakkı hep yeniyor onun topiclerini gectim. Biz de hak yiyoruz. Biz yiyince hakkı yazıyoruz ulan su hakkı nası yedik diye. O yuzden fb topicleri boyle alevli oluyo. Cıkıp da karar hatalı olsa bile "degil arkadas bu bizim ustumuze oynanan oyun" yazsak bizim topiclerde bizim topicler de boyle olur. fenerbahceye maclarında en cok olmasının sebebi fb taraftarının "bize karsıt cephesiniz siz cunku biz cok iyiyiz" tavrı ve bu tavır sırasındaki liselilesmesi.

Su topicte serenin daha demin yazdıgı gibi bi postu bulamazsın daha oncesin 30 sayfa boyunca oku. Heryer kamyon, cumhuriyet, drogba penaltısı ile dolu.

e kusura bakmada biz çok iyiyiz :)
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

screwy said:

KuddusiMavra said:

Liebe said:

yav biz onları taaa geçen sene 2 temmuzdan beri izliyoruz, arada hedef şaşırtıyorlar ama asıl hasta oldukları fener ve aziz yıldırım.

muahuh adamlar 3 temmuz süreci patlayınca şakır şakır ağlayarak ve namaz kılarak allaha şükürler etmediyse bende neyim ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Zegna said:

AZİZ YILDIRIM:
- Artık yeter, sabrım taşıyor.
- Biriniz çıkıyor, tükürmeyeni tükürdü yazıyor.
- Biriniz çıkıp ‘lan’ dedi diye atıyor.
- Siz de gözünüzün önünde tekmeleri kasti faulleri atlıyorsunuz.
- Yeter artık. Sabrım taşıyor, bundan sonra affetmem bilesiniz.
- Federasyonunuz çıkıp bir şey yapacaksa, yapsın artık. Canımız yanıyor.
Yıldırım’ın söylediği sözler bu kadar.
Bursaspor Menajeri Süha Sidal’ın iddia ettiği gibi:
- Alayınızın cezasını vereceğim.
- Hakemliğinizi bitireceğim.
- Ben TFF falan dinlemem...
gibi sözler hakem ve gözlemci raporlarında yer almıyor.

hurriyette geciyor, bursa cocugu suha sudalıda gormus olduk boylece hehe.

abowww hahahaha

haberturk kafası bambaska birsey.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

çünkü fenerbahçe bu konuda mimli.
çünkü fenerbahçe'nin başkanı bu konuda hüküm giydi.
çünkü fenerbahçe SON 2 SENEDİR aşağı yukarı hiç bir zaman hakkıyla ve temiz bir 3 puan alamadı.
çünkü fenerbahçe spor klübu adam gibi yapmıyor bu işi..

yani bu "fonorbohcomozon boyoklogo" falan değil he yanlış anlaşılmasın.

Hehehe bunu yeni gördüm, Fenerbahçem adamı yozdil yapar sdfsdfxg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...