forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Zegna said: bugun icin bazılarınıza bırak 50nc , volvo tırla selpak lazım :D gs-ordu maçıyla karıştırdın edit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 DÖÖÖÖRT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 vurma sow vurma, gozpınarları kurudu adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 eğer garantiyse sıralama oynanmaz. ama eğer matematiksel olarka bir şans varsa aynı anda başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 baroni procladı anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 çok güzel gol be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 allahü ekber musa sow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 sow topa faul yapmış bunda bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ahahahhahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Son hafta Trabzon ile oynuyomuş ya lan Gs. Diyelim 2 puan önde başladı o maça Gs. Trabzon da galip gelemezse bambam Ptt 1. Lig'e gidiyor. Trabzon mu düşsün, Gs mi yensin karar veremedim lan ahah. Trabzon düşmez de demeyin, net b.k gibi oynuyorlar. Alttaki diğer takımlar canını dişine takmışken Ts eli belinde geziyor. Durum sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 TROLOLOLO escape'i cagirin bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 sow gol atınca hiç sevinmediğim kadar seviniyorum ya. adam okadar çok istiyo ki gol atmak maç içerisinde, o gol atınca daha bi mutlu oluyorum. helal olsun be sow 13 kuyt 8 gol olmuşlar ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 meireles-egemen nası deişiklik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Eternal said: ev ve arabanızı yenilemek mi istiyorsunuz ? Evinizden sıkıldınız mı ? Arabanız sürekli arıza mı çıkartıyor ? Çözüm basit. Hemen Fenerbahçe - bursaspor maçına sahip oldugunuz eviniz ve arabanızı basın.. ağrısız, faizsiz, kredisiz yeni bir ev ve araç sahibi olun. Hayat Fenerde güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ben bu değişikliği anlamadım raulde sakatlık falan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 salih neden girmez oyuna??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Göz yaşları dinsin diye yapılmış bir değişiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 sow show yaptı bu mac resmen, herif heryerdeydi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 raul'un golü farklı açıdan http://www.youtube.com/watch?v=d_7DftLl6WI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 fb boşuna çabalamasın yemeden 7 atmazlarsa 2. olacaklar. 2 lik yarışıda kızıştı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Bursa bu kaleciyi göndersin ilk fırsatta adam feci kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 mokoko bide sowla emrenin golü koy be hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ben çekmiyorum ya golleri. fenerama var sozlükte bi yazar. onun twitter'ını takip ediyorum. 4 5 dakkaya koyuyo golleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ikili averaj icad oldu, amatör oldboyzlar henüz cilalı taş devrinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 fizban yok ya. 6-0 anıları depreşti. 7 atmazsak saymıyolar şampiyonluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar