Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ravenloft Hakkında Düşünceleriniz?

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

ilk defa ravenloft okudum arklar büyük eksik aman aman vah vah diodu bi okudum o kdr da eksik deilmiş yane sislerin vampirini okudum ben pek beyenmedim bende mi denyoluk war?[signature][hline]Ivalios, Valenthe , Ardemaar , Dodo , Rashune , Amanda Amakiir
Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri

"It will be a day longer than this night.."
Sosyal ağlarda paylaş

Beklentilerini artırmış arkadaşların o yüzdendir :)
Ben gayet beğenmiştim sislerin vampirini. İstersen Lord Soth'un ravenlofttaki maceralarını anlatan kitapları da (Kara Gül Şövalyesi ve Karagülün Hayaleti) oku, onlar da güzel[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sosyal ağlarda paylaş

ya belki de çünkü ben çok büyük beklentilerle okudum dediler korku karanlık hede hödö ama aradıımı bulamadım...[signature][hline]Ivalios, Valenthe , Ardemaar , Dodo , Rashune , Amanda Amakiir
Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri

"It will be a day longer than this night.."
Sosyal ağlarda paylaş

bence guzel;
Kitapların esprisi gunluk oalrak anlatılmasında..
Guzerl bence..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 16 Kasım 2004 11:02 tarihinde demiş ki:
Kitapların esprisi gunluk oalrak anlatılmasında...

bram stoker's dracula'yı bilir misin?[signature][hline]THAT IS NOT DEAD
WHICH CAN ETERNAL LIE,
AND WITH STRANGE EONS
EVEN DEATH MAY DIE.
-An unknown prime author.
Proving that not all of them are clueless
Sosyal ağlarda paylaş

bizim arkadaşlar şöyle diyordu ( dikkat!! kısık sesle =) ) Sakın okuma...

Hede?

Başka kitaplardan zevk alamazsın.....

------------------------------------

Aklıma geldikçe yarılırım ne diyim. Evrenin PS gibi olmaması daha hoş bence, ps de bi yere kadar, o kadar genişlik zaaf bence.[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bırakın şu "seviyorum-sevmiyorum" geyiğini bivripe iyi bi st bulalım grup kurup oynayalım severse sever sevmezse bırakır.

Hadi bakalım, var mı hakkını vererek oynatırım diyen bir babayiğit?[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

seven vardır ama bu kadar nefret edeni görünce korkup kaçmıştır. Yapmayın böyle :yapma: :hrr:

*!dışarıya doğru bağırır*

KORKMAYIN EVLATLARIM GELİN FİKİR BEYAN EDİN BEN SİZİ BUNLARDAN KORURUM.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 16 Kasım 2004 12:09 tarihinde demiş ki:
said:
Suark, 16 Kasım 2004 11:02 tarihinde demiş ki:
Kitapların esprisi gunluk oalrak anlatılmasında...

bram stoker's dracula'yı bilir misin?

ehe, evet bir de boyle bisiy var.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

ozentimi yani?[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an için konuşursam Ghostwalk bile Ravenloft dan daha orjinal bir settingdir bence.
Ravenloft TSR ın acemilik dönemlerinde çıkıp herşeyi gizleyip sonra da açıklayamayıp kendi içinde sorunlar yaratır hale getirdiği, ardından da planescape in çıkmasıyla ne kadar basit bir temaya sahip olduğu kanıtladığı bir settingdir.

Mesela;
Ravenloft der ki "buraya giren çıkamaz" e o zmn Vecna Oerth de nası tanrı oluyo?
Ravenloft der ki Lord Soth buraya düşmüş ve kendine bir mekan bulmuştur. Tracy Hickman da DL nin haklarını Wizards dan aldıktan sonra demiş ki "yok öle bişi, hikaye hakları TSR da olduğundan bu şekilde birşey yapmış olabilirler ama asla öyle bişi olmadı, Soth hep Krynn üzerindeydi"

Bunlar gibi birçok terslik ve sorun sayılabilir setting hakkında...[signature][hline]Budur!!
Sosyal ağlarda paylaş

geçenlerde ilk defa ravenloft oynadım, dm den mi kaynaklanıyor tam bilemiyorum ama, oyunun zorluk seviyesi çok yüksekti, bizim karakterlerde 0 level olunca ravenloft'ta çok yaşayamadık DM'e dedim bu iş böyle olmaz ağa objectif olursak ölüyoruz, olmassak oynamanın faydası yok, sonnda bırktık...[signature][hline]bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...