BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 isteyen var mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 acount sahibine ulaşmıştır, teşekkürler... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ozel mesaji kullan bone, hala nda gecerli beta 6 ya kadar.[hline] ICQ : 5675505 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 evet ama yine mail gelecek aktif olduğuna dair bana gelecek tabi neyse ben haber veririm bu kullanıcı bilgileri yine bir kenarda dursun sende not: özel mesajla attım zaten gerekli şeyleri Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 uhuh geç kalmışız.. blackrose bitane daha çıkarsa bana verirmisin aceba?.. bide b6 için invitation lar yollanmaya başlandımı?[hline]Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonaparte Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.