screwy Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 HAYIR BİZİM DAHA COK TARAFTARIMIZ VAR TAMAM MI ZEGNA BEY! hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 alan yetkilisi cok fail ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 SeaGle said: Herkes fenerli olsaydi dusunsenize bolumun halini iyyy bu maç gibi olurdu forum herhalde dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Zegna said: oyle bişi yokta, buranın yaş jenerasyonunda daha fazla belliki. hee yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 beyler bok gibi bir maçtı. ama o penaltıydı. hakkımız yendi yani ehueh isteyen dalga geçsin. samet bazı maçlarda niye böyle korkak oynatıyor çözebilen varsa bana da açıklasın pliz. ne zaman bu yaklaşımın faydasını gördü ki... ayrıca oyunculara da tepkiliyim. ruhlu takım dedik, helal olsun dedik ama fener maçının acayip rehavetine kapılmışlar. biraz niang abilerini örnek alsalardı farklı bir skor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Penaltı dediğin o oğuzhan mı ne karşı karşıyayken eleman topa müdahale etti onu mu diyosun? Ben öyle net topa müdahale görmedim, ne penaltısı. Adam bile itiraz etme gereği duymadı direk pozisyona devam etmek için kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 O değil, Fernandes'in pozisyonu penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 fernandes'in pozisyonu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 pozisyon penaltı da o kadar kötü oynadıkki hakettik 0-0'ı. o yüzden zerre üzülmüyorum. beter olsunlar bu şekilde oynarlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 fizbanı arar olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ne iğrenç sıkıcı maçtı ya. baya uykum geldi, cumartesimin içine ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar