Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 izindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Hobi olarak bilirkişilik yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Marquezetto said: SOREN said: Marquezetto said: fakirinden sanat tarihçiyim curator olcan mı kadro bulursan? kadro mu? küratör olmak mı? moma direktörü var karşında B)- Adam Glenn D. Lowry beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 matematikciyim matematik yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 yav said: matematikten farkı ne matematik mühendisliğinin? daha uygulama+bilgisayar agirlikli bi de miiiyendis unvanin var daha cok maas alirsin sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 otistigim, allahsizlik yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 quixef said: Marquezetto said: fakirinden sanat tarihçiyim Adam Glenn D. Lowry beyler. ;;;);)))99;9;));;););9;;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 son overclock cuyum dendimi? isten en son cikip processorlara overclock cakiyorum kendimden geciyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 aquila said: otistigim, allahsizlik yapiyorum. ultra ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 prof yatışcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 aquila said: otistigim, allahsizlik yapiyorum. meslektaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 profesyonel olarak hayat enerjisi emiyorum itinayla hayat enerjisi emiliri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Meraba ben erkeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 uygun fiyata (beleş) yaklasik maliyet hazirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Danışmanlık yapıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 vasifli kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Özel ders verme planlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sagdan atip soldan geciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 yav said: matematikten farkı ne matematik mühendisliğinin? kusuruma bakma kişisel bölümüne pek girmediğim için şimdi gördüm mesajını. matematik mühendisliğinin matematik bölümünden farkları; mat mühendisleri, uygulamalı matematik ağırlıklı dersler görür ve bunun yanında da mühendislik optimizasyon tekniklerini öğrenir. aynı zamanda mühendislik uygulamalarının matematiksel modellenmiş hallerini analiz etmeyi öğrenir. buna örnek olarak akışkanlar dinamiği dersini bir çok mühendislik fizik alanına yakın görürken, biz manyak gibi neredeyse sadece matematik modellenmiş halini görürüz. disiplinler arası bir dal olduğu için inşaat mühendisliğinden de ders içerir, endüstri mühendisliğinden de. bölümün yurtdışındaki muadil isimleri applied mathematics, engineering mathematics ve mathematics engineering. genel olarak mezunlar yazılım alanına yönelip öğrendikleri matematiğin hakkını veremezler. ama eğitim süresince öğrencileri sürekli olarak farklı alanlarda analizler yapma zorunda bıraktıkları için, yazılım alanında bu analiz yetisinden faydalanırlar. yani özetleyecek olursam, ne kadar gösterebilecekleri kalın ders varsa gösterip; sonucunda da sana öküz gibi temel yükleyen bir bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ama imza yetkisi yok prestiji yok kamu ve ozelde de istihdami az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 imza yetkisinin ne olduğunu açıkçası bilmiyorum. sanki bir yerlerde okumuştum biri mat müh'e sallarken matematikten tek farkı imza yetkisi olması diye yazmıştı. ama emin değilim tabi ki. kamu da istihdamının az olması konusunda ise muhtemelen doğrudur. devlet ne yapsın mat mühü? ama özel sektördeki istihdamının az olduğuna kesinlikle katılmıyorum. özellikle it danışmanlık firmaları ve şirketlerin it departmanlarında matematik mühendisi dediniz mi havada kapılıyorsunuz. kaç tane daha yazılımın y'sinden anlamayan mezun tanıyorum laaps diye it sektöründe iş bulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Yeto said: imza yetkisinin ne olduğunu açıkçası bilmiyorum. sanki bir yerlerde okumuştum Yeto said: imza yetkisinin ne olduğunu açıkçası bilmiyorum. sanki bir yerlerde okumuştum Yeto said: imza yetkisinin ne olduğunu açıkçası bilmiyorum. sanki bir yerlerde okumuştum Vay be.. Haci.. Dondum kaldim valla ne desem bilemedim.. Sistem utansin abi.. Sistemin ayibi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 chrome said: Vay be.. Haci.. Dondum kaldim valla ne desem bilemedim.. Sistem utansin abi.. Sistemin ayibi bu.. Abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 sevgili chrome, dediğim gibi matematik mühendisliği teknik bir mühendislik değil disiplinler arası bir mühendislik. aynı endüstri ve işletme mühendislikleri gibi. yani ben zaten teknik bir işin eğitimini almıyorum, keza teknik bir yetkinliğim de yok. bu sebepten imza yetkisinin ne olduğunu da bilmiyor olabilirim çünkü benim imza yetkisiyle bir işim yok. benim sektörde integralleri şöyle alırsak daha iyi sonuç çıkarırız gibi bir proje yürütmem zaten mümkün değil. yukarıda da matematik mühendisinin ne tür işler yapabildiğini anlattım. imza yetkisinin ne olduğunu bilmek elbette bana bir şeyler katar. ama beni ilgilendirmeyen bir olgudan haberim olmadığı için, nasıl bunu küçümser bir tavırla "sistemin" hatası olduğunu iddia ettiğini anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Sen beni cok yanlis anlamissin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar