Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steelseries 6gv2 Mekanik Klavye Satılık


Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Ürün nordic tuş takımlı, sağ tarafta bizim ÇŞİ yerine kendi harfleri var ki bakmadna yazınca sıkıntı olmuyor (zaten tr dekiler de ingilizce klavye, tr edition yok)

Satma sebebim starcraft takımımın logitechle sponsorluk imzalaması ve onların g710+ 'ını kullanmaya geçmiş olmam yoksa memnundum bugüne kadar (zaten oyun camiasında steelseries sponsoru olan 6gv2, razer sponsoru olan blackwidow kullanıyor en çok kullanılan iki mekanikten biri).

Yurtdışından aldığım içinse garanti muhabbeti olmasa gerek TR içinde, 2.5 ay gibi bir süre kullandım aralıktan itibaren

fiyat 170 lira
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Chiptech said:

yani öyle olunca ne oluyor? delay mi kalkıyor ortadan, çıkan ses mi daha güzel ne?


bunu anlaman için 1 kere de olsa mekanik klavye kullanman lazım ,abartmıyorum cidden pc de zaman geçiren adam için , oyun oynasın yada oynamasın ,keyifli bir şey ,rahat ,uzun ömürlü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hatalı basma şansını düşürüyor. Mechanic çünkü rubberdomelar gibi tam olarak tuş gibine inince aktivasyonun gerçekleştiği bir klavye tipi değil, tabi her rubberdome klavye illa dipte algılıyor diye bişeyde yok ama genel olarak travel süresi daha fazla.

Böle olunca mekanik daha çabuk tepki verebiliyor plastiğe göre, blue tip klavyede tuş aktive olduğu zaman click diye bir ses geliyor. anlyıorsun bastığını bölece hemen tuşu bırakabiliosun.

Hani diceksin olay saniyenin kaçta kaçında oluo zaten, ama uzun vadede hem daha accurate ve daha hızlı yazmaya başlıyorsun.

Ama o click sesinin çıkması için gereken mekanizmanın tekrar eski haline gelmesi için tuşun tamamen geriye itilmiş olması gerekiyor, bu süreçte aynı tuşa peş peşe iki kere basarken delay oluyor (spam).

Bu sepepten oyuncular için tercih edilmeyen bir klavye tipi, ha oyun oynanmaz değil tabi ki oynanır ama spam yapan biri ise fark edilebilir derecede rahatsızlık verir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

Abi ses nasıl bu modelde? nordic olmayaydı alırdım bakarken yazılamıyor mu?


görmemişim bunu, sanırım blackwidowa göre daha gürültüsüz,ama ses biraz daha kalın, blackwidow böyle çıt çıt gibi ses çıkarıyor bu tak tak :D

bakarken yazamıyorsun klavye kendini disable ediyor, klavyeyi alacaksan bakmadan yazacaksın


klavye rezerve durumda satış şimdilik askıda o yüzden

ben 250 veririm bırak rezerveyi diyen olursa satarım ama :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...