_painkiller Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ya seni bir arkıma cok benzetiyorum yani onun sacları siyahdı ama sende mor mu ne yaptırmııssın belki osensindir :D hangi sehirdesin basaonu sorayım birde ismin ne burda wermek istemiyorsan ozel msg pls insalalh dusudndugum kısındır[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: _painkiller, 19 Kasım 2004 15:04 tarihinde demiş ki: burda wermek istemiyorsan ozel msg plsyahu madem biliyorsun özel mesaj olayını, özel mesaj atsana adama?[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Euehue guzelce kendını acıklamıssın :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bende BonePart'ın bütün özelliklerine sahip 18 yaşında bir gencim. (18 m istanbul). Yalnız BonePart'ın özelliklerine ek olarak pejomda çok feci tesisatım vardır. Bonepart'a rakibim. Bütün hatunları bekliyorum.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 arkadaslar siz yanlis yerdesiniz gidin yonjaya yazin bunlari uzerinize kovadan bosarlircasina yagarlar :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 aduket[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bende Uotr sozlukte *album bombardimani* adlı absşlığı gorunce ismi gecen kişinin mesajlarını aramaya başladım ki kendisi sadece bir mesaj atmış.[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: SilphatosIce_, 19 Kasım 2004 18:05 tarihinde demiş ki: aduket niye benim aklıma gelmedi bu..[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bu kdrıda yuh dedırtıyor.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 @SilphatosIce_, aduket hahaha[signature][hline]= icq , msn , mail = Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_painkiller Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 lol[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Azuahah helal valla ii vermişsiniz dersini adama :horace: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 o lol u niye dediniz ki anlamadım[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
purple_mumble Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: _painkiller, 19 Kasım 2004 15:04 tarihinde demiş ki: ya seni bir arkıma cok benzetiyorum yani onun sacları siyahdı ama sende mor mu ne yaptırmııssın belki osensindir :D hangi sehirdesin basaonu sorayım birde ismin ne burda wermek istemiyorsan ozel msg pls insalalh dusudndugum kısındır yok yok o deilim ben karıştırdın sanırım uzun zazmandır mor mor ddolanıyorum öle siyahı görmeyeli çoook oldu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ehehe siz kimsiniz ki benim karşımda şansınız olacak bre zındıklar. Bir bir özelliklerini saymışlar bah bah bah... Neyse ben kendi özelliklerimi saymayacağım yoksa database çatlar bari isteklerimi sıralayım. Öncelikle bende sizi kimseye benzetmedim ama illa tanışmak istiyorum diye tutturursanız öncelikle saçınızı normale çevirmeniz, onca metal ağırlığı da üstünüzden atmanız gerekir :P Not: Sefkilim şayet bu konuyu okuyorsan valla sırf geyik için yapıyorum :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.