Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

purple_mumble nerdesin?

_painkiller

Öne çıkan mesajlar

said:
_painkiller, 19 Kasım 2004 15:04 tarihinde demiş ki:
ya seni bir arkıma cok benzetiyorum yani onun sacları siyahdı ama sende mor mu ne yaptırmııssın belki osensindir :D hangi sehirdesin basaonu sorayım birde ismin ne burda wermek istemiyorsan ozel msg pls insalalh dusudndugum kısındır

yok yok o deilim ben karıştırdın sanırım uzun zazmandır mor mor ddolanıyorum öle siyahı görmeyeli çoook oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe siz kimsiniz ki benim karşımda şansınız olacak bre zındıklar. Bir bir özelliklerini saymışlar bah bah bah... Neyse ben kendi özelliklerimi saymayacağım yoksa database çatlar bari isteklerimi sıralayım.

Öncelikle bende sizi kimseye benzetmedim ama illa tanışmak istiyorum diye tutturursanız öncelikle saçınızı normale çevirmeniz, onca metal ağırlığı da üstünüzden atmanız gerekir :P

Not: Sefkilim şayet bu konuyu okuyorsan valla sırf geyik için yapıyorum :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...