riglous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 arkadaslar ama sizin icin olan EU ise, beklemeniz gerek ki oynayasiniz. boylece oyuna $120 vermemis olursunuz. kaldi ki bu is bu kadarla bitmiyo. ileriki aylarda oynayabilmek icin catir catir yine gamecard'a para harcamaniz gerekecek. sizin icin cikan versiyon EU, US'e sulanirsaniz elinizi yakar... WoW'un diger mmo'lardan farki ortami. Tabi, tek basina degil bu konuda, yani yarisacagi cok rakibi var ama ayni atmosferde (wc), PvP ve PvE'yi birlestirebildigi icin basarili. Isteyen sadece PvE oynar, isteyen arada PvP yapar, isteyen tamamen PvP'ye yonelir... Ha Turkiye'deki UO shard'larindan farki, gunlerce aylarca yillarca skill kasmiyosun, oyunu oynuyosun. Ayrica bu verdigin paranin icinde teknik servis var, adamlar seni yari yolda birakmiyolar (forumlarda baglanti sonundan dolayi oyuna giremeyen ama yine de sirf blizzard'in sorunlari cozecegine inandigi icin oyunu alacak olan kisiler var).[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 quest'ler ve ortam saolsun level atlamak bile çok zevkli. türkiye free uo shard'larındaki "skill kasmak" tan çok farklı. her şekilde zevkli oyun. saatlerce hiç bir şey yapmadan gezip ot böcük topladığımı biliyorum. oyun çıkınca da o şekilde gezgin olacağım. ama tabii bölgeler level'lara ayrıldığı için kendi bölgelerimden başlayacağım. mesela oyuna girdiğiniz harita genelde level 10 civarı için uygun. level olduğunda hemen diğer bölgeye gidip ortaki görevleri yapmaya başlamak yerine ilk bölgeyi dibine kadar gezeceğim. her tarafını araştıracağım da vs. çok gezerken çok resource bulacağımı için craft skill'lerim de çok iyi artar bir yandan. ben de bir taşla 2-3 kuş vurmuş olurum =p.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Warcraft dünyasında olmak bile yeter.Savaş bile yapma sadece gez.. Wow rllz[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 valla siz nerden pre-order yaptınız bılemem ama ben 30 euro ya eu version u pre-order yaptım(shipping de dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Sawer, 21 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki: valla siz nerden pre-order yaptınız bılemem ama ben 30 euro ya eu version u pre-order yaptım(shipping de dahil) bence onun icinde oyun yoktur.. :)[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 26'sından önce yaptığınız için başınız yanmaz umarım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Şimdi size bir matematik sorusu... Amerikadaki arkadaşıma alıp kargoyla yollatsam.. Sonrada parayı ona havale yapsam bana kaça patlar? Yada bu arada bilginis olsun... İstanbul daki Orange isimli internet kafe bu oyunu büyük ihtimal Kutusuz olarak yani sadece cd-keyiniz we cd niz olarak çok makul bir fiyata getiricek..60 $ mı ne diyolardı... Haber bekliyorus kesinlik için.. Muck[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Valla birine aldırtıp yollasanda genelde 15-30$ arasında bir ücretle geliyor tavsiyem bu sitede geçen kadanalı sitelerden alışveriş yapman ,adamların shipping ücretleri okadar yüksek değil.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Sawer, 21 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki: valla siz nerden pre-order yaptınız bılemem ama ben 30 euro ya eu version u pre-order yaptım(shipping de dahil) 30 sterlin olabilir belki ama 30 euro çok az geldi bana[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bence Wow un diğer mmorpg lere göre farkı atmosferi ve o şirin grafikleri.(aslında daha da fazla farklılıkları var ama şu an aklıma gelenler bunlar) birde tabiki tarihinin eskiye dayanıyor olması .(warcraft serileri)[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Elwyn Forest'ta size daha önce odunları toplamakla ilgili bir görev veren kadının yanından geçerken bir oduncu kadının yanına gitti ve W3'teki ses tonuyla "More work?" dedi. Kadın işaret etti ve adam "Rightu!" diyerek odun kesmeye gitti. Bu olayı aynı anda benimle aynı grupta olan kız da gördü. Beraber mutlu mesut yolumuza devam ettik. Stormwind şehrinde küçük bir erkek çocuğunu küçük bir kız "Bebeğimi ver ühüü!" diyerek kovalıyordu. Gene Stormwind'de annesinin peşinden giden bir çocuk "Varmamıza ne kadar kaldı?" diyordu. Bunlar sadece 2 ana bölge gezerek gördüğüm şeyler. Bu ana bölgelerden düzinelerce var..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ben orc warrior karakterimle uçsuz bucaksız çöllerde giderken. birden uzaktan toz duman gördüm. sonra bi baktım 20-25 tane devekuşuna benzer yaratıktan doğudan batıya doğru göz ediyorlar. ağzım açık seyrettim. sonra dwarf priest karakterimle karlı dağlar arasında seyahat ederken kaplanın tavşanın peşinden koşuşunun gördüm. tavşan ciddi ciddi çapraz çapraz zıplıyodu kaçarken, sonunda yakalandı ama.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Pekii EU için bekleyen bizler için shipping ücreti nedir bunu biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 EU için shipping hiçbişe değil 3 sterline alabilirsin birkaç siteden[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar