MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bana çok olur kramp olayı ama hiç üzeirnde fazla durmadım. işin komik yanı ben üzerinde durmadıkça artıyo pzvnk. geçen gün uyuyorum geçenin bi vakti sol bacağıma giren krampla uyandım ulan neoluyoruz demeye kalmadan zaten uyanmam gerektiğini farkettim. timerlı kramp girdi bacağıma:)[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Senin metabolizmada piskopatmış ama :D Uyan ulem yoksa öd kesemi patlatırım ölürsün bak :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 en piskopat metabolizma bende otobüste en önde otursam en arkadakı bi kere hapsırsın 5 dk da grip olurum ama elimi kessem 2 günde pıhtılasır dökülür iz kalmaz .[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Troil, 21 Kasım 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Chip anladigim kadariyla Pyro "Sende gaysin kabul et beraber takılak " gibisnden bişi dmeek istemiş... Çıkma teklifi feln galiba :-P adam de$ifre etti amanın.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: TooRan, 21 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: sinirlerinde bi sorun var...tomografi cektirip bi cerraha basvur.. Sinirlerinde sorun yok Tomografi çektirmene gerek yok Yaşın itibariyle cerraha başvurmana gerek yok[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Her girişin bir çıkışı vardır .. Genelde[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Qui, 21 Kasım 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Sinirlerinde sorun yok Tomografi çektirmene gerek yok Yaşın itibariyle cerraha başvurmana gerek yok aydınlat bizi qui, sebebi nedir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yaşlılarda dolaşım yetersizliğine ve damar tıkanıklıklarına bağlı olarak ortaya çıkıyor genelde. Eğer hareket ile gelmiyorsa, istirahat halinde de olduğu oluyorsa bunu tamamen ekarte edebilirsiniz. Gençlerde ise büyük çoğunlukla bir takım mineral, vitamin ve besin öğesi eksiklikleri ile oluyor. Bunların araştırılması gerek.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bilmezmiyim yaw bunun böyle gecenin bi yarısında genel olarak SOL diz altındaki bölgeye gireni vardır ki aman aman zaten uykudan bi anda uyanıyon. Kramp acısını farkedene kadar öküz gibi canın yanmış oluyo anca işte sol ayak parmaklarına baskı uygulayıp geçirmek aklına geldiğinde geçiyo. Sebebide mineral , magnezyum eksikliği ben süt abanıyom çoktandır bu sebepten dolayı cidden feci bişey maf ediyo adamı. Ayrıca olay geceyle sınırlı kalmıyo bütün gün acısını çekiyosun o gece giren krampın. Heralde hayatımda çektiğim en büyük acı şu ana kadar 3-4 defa oldu uykumda[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Off evet o kasılma olayı adamı olduruyo bı anda kramp gırınce[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 girer öle arada ya, antremandan sonra falan tekrardan strech miydi :) ondan yapmazsam kaslarını gevşetmezsen çat diye giriyo ozellikle pc başında geçen fifa oynuodm benim oyuncu sakatlandı fln tam o anda kramp girdi onun gibi kvrandım yerde ya aynı şeyi yaşadım[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ergenliktir gelişme cagi :)[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Cico, 21 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki: Spor yap Katiliyorum, arti bir mi denir ne denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Helcaraxe, 21 Kasım 2004 20:37 tarihinde demiş ki: kedidir kedi... yav tam ben yazacaktim bir baktım ki eheh[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Chemical burç kova mı?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ehem mustehcen algınlana bilir ondan spoyler. [spo1=ehem..]Cok 31 cekıosundur ondan olabılır bıraz ara ver.[/spo][signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar