Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sürekli aynı yere kramp girmesi

Chemical

Öne çıkan mesajlar

bana çok olur kramp olayı ama hiç üzeirnde fazla durmadım. işin komik yanı ben üzerinde durmadıkça artıyo pzvnk. geçen gün uyuyorum geçenin bi vakti sol bacağıma giren krampla uyandım ulan neoluyoruz demeye kalmadan zaten uyanmam gerektiğini farkettim. timerlı kramp girdi bacağıma:)[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Troil, 21 Kasım 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
Chip anladigim kadariyla Pyro "Sende gaysin kabul et beraber takılak " gibisnden bişi dmeek istemiş... Çıkma teklifi feln galiba :-P

adam de$ifre etti amanın.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki:
kafana at boku sıçsın
Sosyal ağlarda paylaş

Her girişin bir çıkışı vardır ..
Genelde[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları

The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a ..
a = dv/dt = d^2X/d^2t ..

The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity.
And the slope of the graph is the derivative of the function.
If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph..

Devamı gelecek ..

Sosyal ağlarda paylaş

Yaşlılarda dolaşım yetersizliğine ve damar tıkanıklıklarına bağlı olarak ortaya çıkıyor genelde. Eğer hareket ile gelmiyorsa, istirahat halinde de olduğu oluyorsa bunu tamamen ekarte edebilirsiniz. Gençlerde ise büyük çoğunlukla bir takım mineral, vitamin ve besin öğesi eksiklikleri ile oluyor. Bunların araştırılması gerek.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmezmiyim yaw bunun böyle gecenin bi yarısında genel olarak SOL diz altındaki bölgeye gireni vardır ki aman aman zaten uykudan bi anda uyanıyon. Kramp acısını farkedene kadar öküz gibi canın yanmış oluyo anca işte sol ayak parmaklarına baskı uygulayıp geçirmek aklına geldiğinde geçiyo. Sebebide mineral , magnezyum eksikliği ben süt abanıyom çoktandır bu sebepten dolayı cidden feci bişey maf ediyo adamı. Ayrıca olay geceyle sınırlı kalmıyo bütün gün acısını çekiyosun o gece giren krampın. Heralde hayatımda çektiğim en büyük acı şu ana kadar 3-4 defa oldu uykumda[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
Ölüm yaşamın bir parçasıdır.
Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız.
Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

girer öle arada ya, antremandan sonra falan tekrardan strech miydi :) ondan yapmazsam kaslarını gevşetmezsen çat diye giriyo ozellikle pc başında
geçen fifa oynuodm benim oyuncu sakatlandı fln tam o anda kramp girdi onun gibi kvrandım yerde ya aynı şeyi yaşadım[signature][hline]wtf?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...