Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 neyin belirtisidir bu ya:) sürekli olarak sağ ayağımın altına kramp giriyor dumurlanıp kalıyorum öyle olduğum yerde harekette edemiyorum edince çok acıyo anca anam anam anam oy oy efekleri verebiliyoruz neden oluyor bu zorladığımda yok zaten ? o kası kasarak 3 4 saniye duruyim anına kramp başlıyor en son dün oldu bugün de oldu dolaptan bişi alıyodum parnah ucunda duruyim dedim 4 saniye sonra kramp girdi:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 gaysin.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 işlevini yitirmiş. kes çıkar...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 abi nekadar süper cevaplar bunlar ehe teki topsun diyo teki kes at diyo teki rakıya ver diyo (rakı sevmem pek sıcak şarap içsek:P)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dras Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Değil rakı beyin hucrelerini uyuşturuor sende acıyı hissetmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Chiptech, 21 Kasım 2004 19:47 tarihinde demiş ki: gaysin. aynaya bak dememi$ çip =)[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sinirlerinde bi sorun var...tomografi cektirip bi cerraha basvur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Pyr0 sevgilisini koruyo =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! "Death is certain, life is not." [Bu mesaj Chiptech tarafından 21 Kasım 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Spor yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 herkes birbirine laf sokuyo ahha. Troil senin teklifini kabul etmedim diye kıskanma hıh! :D[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 darbe fln aldın mı son günlerde aldıysan sinirlerin zedelenmiş olabilir[signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) For Hibernia İçim!! Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 gel görki kramp girmesi sinirsel değil laktik asit yüzündendir biliyorum?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Nazar deydi herhalde :D[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 kendini atese atmisindir weya -30 derecenin ustune cikmisindir veya yarmislardir seni patlamisindir ondan olabilir[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- [Bu mesaj daverc tarafından 21 Kasım 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 o bölgedeki kasların güçsüzlüğüdür..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 magnezyum mudur nedir, onun eksikliğinden oluyor... Neyin eksikliğinden olduğundan tam emin değilim ama o şeyden muz içinde bulunduruyordu bolcana. Bir de eczanelerden vitamin hapı olabilirsin bunun için.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Sol baldırıma her sabah kalktığımda girerdi, 1 saat kadar acı çekerdim yürürken. Nedeni beslenme yetersizliği ve mineral eksikliği. Ben olayı magnezyum tabletiyle çözdüm.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Benim de bir aralar özellikle kayak yaparken sağ bacağımın dış cephesinde vücutla birleştiği yerde (pantolon yan ceplerinin bulunduğu yerin biraz üstü) sürekli kramp girerdi. Azaldı sanki son zamanlarda[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 kedidir kedi...[signature][hline]Helcaraxe:Level 4 Fire/Kinetics Cont TRT 8:Level 7 Mar.Arts/Reg Scrapper Amidala:Level 30 Fire/Dev Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 muzda olsa sorun diil evde pek yemek olmadıı için yemek ısmarlayıncada 30dk da geldii için sürekli muz yiyorum tok tutsun diye:) magnezyum haplarını yakınca parlıyormu acaba hehehe bi sormak lazım neden olurmuş bizim pati doktorumuz vardı ne oldu ?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Evet evet bak doğrulamış benden sonra başkası da. Magnezyum hapı alacaksın eczaneden. Yanıp yanmadıklarını kontrol etmedim ancak aç karnına içersen mideni rahatsız ediyordu, ağrıtıyordu sanırım.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 az sıvı tüketince kramp olur söylentisi dolanır halkta bilemiycem doğruluğunu[signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 banada oluyo valla ama hiç takmıyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bende de oluyor. yüzerken düzenli olarak sağ arka baldırıma kramp girer. laktik asit fermantasyonundan kaynaklanırmış ve kesin bir sebebi yokmuşmuş. muhtemelen damarlarda tıkanıklık olabilirmiş..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ayrıca doktorumuz qui[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar