cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 kızların forumdan gitmelerinin sebebinin bu olmadığını söyleyebilirim kanıtlarımla. topic bile açarım ama sanırım banlanırım aksdhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 kutum boş.bekliyorum :) sebepleri dabü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 özelden olmaz. bilecekse herkes bilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cempostaci said: kızların forumdan gitmelerinin sebebinin bu olmadığını söyleyebilirim kanıtlarımla. topic bile açarım ama sanırım banlanırım aksdhgasd toplu bi ban olayı döner bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bütün foruma ömden at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Suark said: abi kadınla nie tartışmaya giriosun hepimiz burda senin doğuştan haklı olduğunu biliorz zaten ving. valla bu kadar yuku adamın sırtına yuklersen gereksiz masraf + kredi kartı borcu çük kadar maaş bide çocuk bunların üstüne bide dırdır edersen yersin kardeşim dayağı! Bu adamın şikayet ünlemi twlere değil, paticeye direk gitsin plix. Kalorilerini atıp light yoğurta dönüşürken keyifle izleyelim sonra ZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 suark : dawn of last machoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ben evde oturayım kocam bana baksın. kocamın mesleği var benim çalışmama gerek yok falan diyen bütün kadınlar dayağı hakediyorlar bu arada. keza hayatını kocasına adamış kadınların hepsi hergün dayak yemeli. biri benim tribi çeksin ben kendimle uğraşamıyorum fazında bulunan bütün kadınlar dayak yemeli. daha uzatılır örnekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hayatın müşterek olduğunu kafası basmayan kadınlar ve adamlar azalarak bitse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 kadının para ve fizik hırsları bitsin. evet fakir ve tipsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 herşey tip ve para değil dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 denmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bence Ving bayağı haksız. Copry vurmuş aparkütleri çat çut. His strength returns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 kendini birşey sanan her türk kızının kafasına basılarak zorla kendisiyle sevişilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 rıskını forumda bulmak isteyen gençler tek tek belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ving banin gelmis abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 deme öyle bitane küfretmedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Marty said: denmedi tmm dedim varsayalım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 "nisa suresi 34. ayet" "erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. çünkü allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. iyi kadınlar, itaatkar olanlar ve allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın. bunlar da fayda vermezse dövün. eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın. çünkü allah çok yücedir, çok büyüktür." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Vingthor said: ben evde oturayım kocam bana baksın. kocamın mesleği var benim çalışmama gerek yok falan diyen bütün kadınlar dayağı hakediyorlar bu arada. öylelerine trash gözüyle bakabilirsin işte np ayrıca topice geriden katıldım 13 sayfa tükendim lan white knight niye yok ortalıkta hiç copry'i savunan? eksik var besides; kadın hayata -1 başlıyo yani anatomik olarak ama tabi bu dayak yemeleri gerektiğini göstermez. kadınlar çiçektir vurmayınız. he aldatırsa yalan söylerse falan 8 parçaya bölebilirim o ayrı çelişkili mesajlar attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 roid mi çakion hacim doğru söyle dsfghsdh bi şiddet eğilimi artmış ahaha. o değil de evet white knightlar nerde? en son ağızlarına ağızlarına vurmuştum tövbe edip dark side a geçmişler afferim onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 white knighta gerek yok. çok kötü laf sokmuş. kadınlar hayata -1 başlamıyorlar. onların da kendilerine göre etkin oldukları alanlar var. geri kalan her yerde de kendi durumlarını kendileri yararlarına kullanıyorlar zaten. zengin kocası olan kadın genelde çalışmaz ama zengin karısı olan erkek çalışmak zorundadır gibi. kadınların hayattaki kulvarı, üzerlerine düşen görevler başka. illa tek tek kıyaslama yapılacak olursa erkeğin kadına üstün pek çok özelliği bulunabilir ama bu durum bir kadının yaşadığı hayat içerisinde bir önem ifade etmez. olayı başka kadınların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Yılda tek günü kadınlar günü diye kutlayan kadınlar zaten eşitsizliği kabul ediyor. Ne demek lan kadınlar günü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 zenginim. ama evlendiğim kadın çalışacak. gerekirse hamallık yapsın bana ne ? her konuda kadın erkek eşitliği diyorlar. gitsin sırtında buzdolabı taşısın o zaman iş bulamazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar