axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ving burda sormamız gereken asıl soru. Cem bu vidyoyu nerden biliyor? dı dın dın-dın dı dın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 işteeeee burdaaaaaannn :) buldum http://forum.paticik.com/read.php?73,6334620,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 adam çok yakın ama feyk değilim diye bağırdı bana. bilmiyorum. didaktif skillerimle bu meselenin dibine ineceğim. kendisini werewolf ömer olmakla ibraz ettim ama yemedi. feyk değilim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 kim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ehehe :) topici açılmış bir şeyi bilmemde ne gariplik var. zamanında ev arkadaşlığı yaptığım kişi bu foruma üyeydi. (ismini ve nickini vermeyeceğim) 5 6 sene önce wow oynuyorduk ve sadece wow bölümüne yazmak için onun acc'sini kullanıyordum. arada sırada ise güncel başlıklara bakardım eğlenceli şeyler varsa okurdum. daha sonra unuttum forumu. tekrar üye oldum buraya evler dağıldı iş güç sahibi olduk artık haliyle. o arkadaşımın fake acc'siyim kabul edecekseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 kim o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 işte bahsettiğin arkadaşımın accountu ile takılırdım öte şeyler bilip bulup çıkarıyosun. çok fazla şey biliyosun. öle birşey olması imkansız. seni bulacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 fake diye suçladıkları kişi benim. werewolf ise meşhur kubat damage yaratıcısı. beni o olmakla suçladı vinghtor. saygısızlık etti werewolfa. ev arkadaşım ise xyz çok şey bilmem ise, gün içerisinde çok boş olduğum zaman iş yerinde random bir kelime yazıp arat dediğimde çıkan topicleri okumam. bir kere albüme denk geldim zaten içinden çıkamadım. eski albüm. 1300 sayfa olmuş ve gerçekten dönen dramaların hesabını yapamadım. sadece oradan karakter analizi yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 seni sevmiyorum cempostaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 umursamıyorum beni sevip sevmeme durumunu merak etme. kendi arkadaş çevrenize karşıt görüş yahut benzeri durumlarda fazlasıyla laf ve hakaret yedim :) garip psikolojiye sahiplersiniz hepiniz. çok zeki insanda var çok escape insanda. ama hiç biriniz bir 0ne değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ne arkadaş çevresi ya, tanımam etmem kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Muhtar olacağım yakında o derece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Aluriel said: seni sevmiyorum cempostaci Sen kimseyi sevmiyorsunki kendinden başka alıriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Aluriel said: seni sevmiyorum cempostaci eheh helal. zaten leş sevicilik iyi değil brah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ben hiçbirinizi sevmiyorum. berbatsınız ve sizi cezalandırmak zorunda kalacağım. Ha bir de 21 sayfa çöpünüzü okuttuğunuz için çaldığınız vaktimi de size faturalandırarak yansıtacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar