Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babamın oğlu degilsin tabi masraf alacağım.

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

PTT masrafı çok evet, O zaman bankalara para kaptırmaya yol açan sistemin sorumlusu devletin vergi kontrol mekanizması diyebilirmiyiz ?

Yani sonuçta mecbur kaldığımız anlar için bahsediyoruz kira ödemesi maaş ödemesi ve meblağ 8 binlira üzeri olan tahsilatlar için ?
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Fistan said:

@Cuce, ne?

bana yaptığı ihizmet üzerinden zaten kar ederken üstüne benden hizmet bedeli almasını istemiyebilirim.

cok mantıklı makul bir durum bu.
mantikli gelebilir evet ama zorla kullandirtmiyorlar bankalar hizmetini
ve karlarini senin parandan kazanacagi+hizmet bedeli olarak hesaplayinca ne desek bos

yaa iste bilmem ne garanti benden su kadar para kesti
kardesim kullanma o zaman garanti bankasini
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:
mantikli gelebilir evet ama zorla kullandirtmiyorlar bankalar hizmetini
ve karlarini senin parandan kazanacagi+hizmet bedeli olarak hesaplayinca ne desek bos

yaa iste bilmem ne garanti benden su kadar para kesti
kardesim kullanma o zaman garanti bankasini

e kullanmıyoruz zaten mümkün odluğunda o yüzden. ama banka kullanmak zorunda deilsin gibi bir durudma yok. baya mecburum banka kullanmaya ben.
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

biri en leş banka hangisi die baslık acsın bari bilinclenelim anket faln olsun bence birinci garanti yada iş cıkar gibime geliyor

en leşi yapı kredi bence.
para gönderiyorsun ve makbuz için 50 kuruş istiyor. insanoğluda ne vereceğim ya diyerek kabul etmiyor. ama sonuçta o kağıt sigortan senin. hesapta bir yanlışlık çıksa geri nasıl düzeltilir bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce suark a söylediğim laf herkese gelsin madem.

günümüzde yaşam standardınızı düşürmek istemiyor ve bir sürü kolaylığından faydalanmak istiyorsanız bankayla çalışmalısınız. yoksa zorunda değilsiniz. bankanın verdiği hizmetten yararlanmadan her işinizi nakit ve elden görebilirsiniz.

basit ve net.

Amerika'da banka kullanmayı reddeden bayağı bir topluluk var misal
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

günümüzde yaşam standardınızı düşürmek istemiyor ve bir sürü kolaylığından faydalanmak istiyorsanız bankayla çalışmalısınız. yoksa zorunda değilsiniz. bankanın verdiği hizmetten yararlanmadan her işinizi nakit ve elden görebilirsiniz.

basit ve net.

Yok öyle bir şey işte. Devlet baba direk çöküyor üstüne sen benden vergi mi kaçırıyorsun diye. Hemen hemen hiç bi ödemeyi elden almadım seve seve banka yoluyla geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Dworgian said:

basit ve net.

Yok öyle bir şey işte. Devlet baba direk çöküyor üstüne sen benden vergi mi kaçırıyorsun diye. Hemen hemen hiç bi ödemeyi elden almadım seve seve banka yoluyla geliyor.

manuel beyanname düzenle ver vergini?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...