Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 aha konum gelmiş. sevmediğiniz bankayla çalışmayın patiler :D banka "benimle çalış" diye zorlamıyor. hiç birini sevmiyorsanız banka zorunluluk değil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 çalıştığın yer bazen zorunlu tutabiliyor sana maaşını yatırman için. bunlarda genelde yapı kredi ve garanti oluyor. eğer ki para çekmekten bile para alacaklarsa ileride, olay çıkar. inşallah hepsi yanarak ve tırnakları köklerinden koparak can verirler. dworgian hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 PTT masrafı çok evet, O zaman bankalara para kaptırmaya yol açan sistemin sorumlusu devletin vergi kontrol mekanizması diyebilirmiyiz ? Yani sonuçta mecbur kaldığımız anlar için bahsediyoruz kira ödemesi maaş ödemesi ve meblağ 8 binlira üzeri olan tahsilatlar için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sen hangi bankadasın pati saati 10 dk geriden mi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 iş bankası bakiyeye bakarken bile alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Dworgian said: aha konum gelmiş. sevmediğiniz bankayla çalışmayın patiler :D banka "benimle çalış" diye zorlamıyor. hiç birini sevmiyorsanız banka zorunluluk değil ^^ Noooolur benle çalış diyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 y.kredide kartsız kredi kartı borcu ödedim.Makbuz için para istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Cuce said: Fistan said: @Cuce, ne? bana yaptığı ihizmet üzerinden zaten kar ederken üstüne benden hizmet bedeli almasını istemiyebilirim. cok mantıklı makul bir durum bu.mantikli gelebilir evet ama zorla kullandirtmiyorlar bankalar hizmetini ve karlarini senin parandan kazanacagi+hizmet bedeli olarak hesaplayinca ne desek bos yaa iste bilmem ne garanti benden su kadar para kesti kardesim kullanma o zaman garanti bankasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 e der? sen her hıyarım var diyene tuzla koşuyor musun? digiturk de bana ayda 1 kez "film kanallarım vaar" diyor. istemiorum ama? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Llama said: iş bankası bakiyeye bakarken bile alıyor nasıl ya :) "başka banka bankamatiğinden kendi bankanız hesabına bakar/ para çekerseniz" her banka masraf alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 biri en leş banka hangisi die baslık acsın bari bilinclenelim anket faln olsun bence birinci garanti yada iş cıkar gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Fistan said: mantikli gelebilir evet ama zorla kullandirtmiyorlar bankalar hizmetini ve karlarini senin parandan kazanacagi+hizmet bedeli olarak hesaplayinca ne desek bos yaa iste bilmem ne garanti benden su kadar para kesti kardesim kullanma o zaman garanti bankasini e kullanmıyoruz zaten mümkün odluğunda o yüzden. ama banka kullanmak zorunda deilsin gibi bir durudma yok. baya mecburum banka kullanmaya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 basta anlas masraflar konusunda o kucucuk yazili sozlesmeleri imzalamadan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hani 1500 lira maaşla bankacılık sisteminin yılmaz savunucuları gelmemiş daha başlığa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 oldun said: biri en leş banka hangisi die baslık acsın bari bilinclenelim anket faln olsun bence birinci garanti yada iş cıkar gibime geliyor en leşi yapı kredi bence. para gönderiyorsun ve makbuz için 50 kuruş istiyor. insanoğluda ne vereceğim ya diyerek kabul etmiyor. ama sonuçta o kağıt sigortan senin. hesapta bir yanlışlık çıksa geri nasıl düzeltilir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 oldun said: biri en leş banka hangisi die baslık acsın bari bilinclenelim anket faln olsun bence birinci garanti yada iş cıkar gibime geliyoren iyiler diye acsakta bu ikisi cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 daha önce suark a söylediğim laf herkese gelsin madem. günümüzde yaşam standardınızı düşürmek istemiyor ve bir sürü kolaylığından faydalanmak istiyorsanız bankayla çalışmalısınız. yoksa zorunda değilsiniz. bankanın verdiği hizmetten yararlanmadan her işinizi nakit ve elden görebilirsiniz. basit ve net. Amerika'da banka kullanmayı reddeden bayağı bir topluluk var misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Theridone said: hani 1500 lira maaşla bankacılık sisteminin yılmaz savunucuları gelmemiş daha başlığa :(geldim ben savunuyorum ya iste :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Abi zorunlu olunan alanlar var işte abi kira ödemeleri yüksek meblağ tahsilatlar ve Maaş ödemeleri. Bunlar mecburen seni banka kullanmaya sevk eden etkenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 cık zorunluluk değil tercih. maaşı da elden alır, kirayı da elden dekont ile verirsin. zor şeyler değil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Dworgian said: daha önce suark a söylediğim laf herkese gelsin madem. günümüzde yaşam standardınızı düşürmek istemiyor ve bir sürü kolaylığından faydalanmak istiyorsanız bankayla çalışmalısınız. yoksa zorunda değilsiniz. bankanın verdiği hizmetten yararlanmadan her işinizi nakit ve elden görebilirsiniz. basit ve net. Amerika'da banka kullanmayı reddeden bayağı bir topluluk var misal Yok öyle bir şey işte. Devlet baba direk çöküyor üstüne sen benden vergi mi kaçırıyorsun diye. Hemen hemen hiç bi ödemeyi elden almadım seve seve banka yoluyla geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 wastyrx said: Dworgian said: daha önce suark a söylediğim laf herkese gelsin madem. günümüzde yaşam standardınızı düşürmek istemiyor ve bir sürü kolaylığından faydalanmak istiyorsanız bankayla çalışmalısınız. yoksa zorunda değilsiniz. bankanın verdiği hizmetten yararlanmadan her işinizi nakit ve elden görebilirsiniz. basit ve net. Amerika'da banka kullanmayı reddeden bayağı bir topluluk var misal Yok öyle bir şey işte. Devlet baba direk çöküyor üstüne sen benden vergi mi kaçırıyorsun diye. Hemen hemen hiç bi ödemeyi elden almadım seve seve banka yoluyla geliyor. manuel beyanname düzenle ver vergini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Anlat bi nasıl oluyor o öm ile hadd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 oldu. ücretimi vereceksen danışmanlık yaparım. iban atim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 banka kullanmak istemezseniz bu cok kolay dworgian in dedigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar