Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bu arada; BDDK Masraf Karşılaştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 @Holy tam emin değilim ama likid hesap olayı sanırım o tarz bir şey. paranı kullanıp faiz veriyor ama istediğin zaman çekip kullanabiliyorsun. vade olayı yok yani. bi araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ya onu bunu bırakta yurt dışında aynı bankanın atmsinden para çektikten sonra bakiye göstermemesi, göstermek için fiş bastırtma zorunda olmak, fişin de $6 ücreti olmasına bi dayanak göster :D yine aynı bankanın türkiye şubesinden yurt dışındaki bi şubesine eft için kol gibi para istiyolar. onun yerine atmden çekip geri içerden yatırıveriyorum diğer hesaba sıdıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 hangi bankaymış o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 citibank edit: türkiyede ve yurt dışında olan başka banka var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Hsbc var mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dworgian faizleri yükselt olm bu ne. %7 faiz mi olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abi direk bana geldiğinizde %85 veriyorum ben bileşik yıllık. o değil de, vereceksiniz gazı. ponzi scheme yaptıracaksınız o olacak. bahamalardan yazarım size 1 yıl sonra artık sadskajdlsakj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Dworgian said: Hsbc var mesela? macaristan'da yok hsbc, olan yerlerde de eminim aynı muameleyi çekiyodur. mesela macaristan citibankta bir debit hesabım var, aylık kullanım ücreti ~23tl ama her ay hesaba ~1150tl giriyosa almıyolar kullanım ücreti. benim işime geliyo böylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 işte her türlüsü var =) ama şu ana kadar duydugum en komiği fransa örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 fransa 1 euroluk baget ekmek almak icin cek yazan insanlarin oldugu bir memleket, pek kaale almasaniz da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 hahahahahah. tmm şimdi anlaşıldı. çek orada alelade günlük para ikamesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://ekonomi.milliyet.com.tr/bankalar-sonunda-bunu-da-yapti-/ekonomi/ekonomidetay/14.03.2013/1680236/default.htm para tamlama ve bozma komisyonu kurulmuş ona göre para bozuk yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 hangi banka olduğunu da yazsalar şu haberlerde yahu. genel olarak "banka" deyip geçiyorlar her bankaya giydiriyor sonra insanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Halkbankasi yazıyor dekontta. Adam 300 liralık bozuk para götürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 parayı sayarken mesai harcıolarmış lan, işleri ne bu adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 dur bakim şu bddk sitesinde yazıyor mu bu masraf kalemi. yoksa kafalar kafalar durumu mu mevcut. çok tuhaf yahu lol edit; harbi yazıyor diğer kalemler altında sadjkas http://ebulten.bddk.org.tr/TuketiciVerileri/Tabs/Tabs.aspx?ID=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extraproximity Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ahmedinejad said: Halkbankasi yazıyor dekontta. Adam 300 liralık bozuk para götürmüş. İstismara girdiğindendir. Genelde münferit vakalarda değil, bunu alışkanlık haline getirenden alırlar. Adam bankayı para tümleme dükkanı gibi kullanıyorsa bi daha gelme demek istemişlerdir. Genele konuşuyorum: tartışırken söyledikleriniz bilgiye dayalı olsun, kendi deneyimlerinize kendi yaptığınız önyargı dolu ya da ben merkezli yorumlara değil. Yani mesele bizim banka sevmemiz banka taraftarı olmamız falan da değil. Biz biliyoruz da bir şey söylüyoruz, onlar nasıl işlerine geliyorsa onu söylüyorlar. Bu arada varsa sistemi suistimal eden çalışan zaten peşine düşersen onun başını senden önce banka ezer. İş sevmemekse bankacılığı başka nedenlerle sevmiyorum: Dar vizyon, genelinde en basit haklarını bile istemekten aciz ezik çalışanlar (gerçi başka bir çok sektör de bu konuda böyle), "inisiyatif öcüdür" zihniyeti, aman dışarda herkes açlıktan kırılıyor bi bankacılar ayakta kalıyor zihniyeti, kraldan çok kralcılık, korku kültürü, turnover varken deneyimli eleman neymiş zihniyeti, kast sisteminin alasının varlığı vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 adamın 2000 lira borcu varmış. 1700 kağıt 300 bozuk götürmüş. esnaf adam için normal sayılabilir aslında. bir de bozuk para sayma makinesi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Adamlar işi arsızlığa vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extraproximity Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ahmedinejad said: adamın 2000 lira borcu varmış. 1700 kağıt 300 bozuk götürmüş. esnaf adam için normal sayılabilir aslında. bir de bozuk para sayma makinesi yok mu? Konunun aslı nedir bilmiyorum, ama ben o şube müdürünün yerinde olsam her bozuk para getirenden değil, bunu abartıp her gün her gün onlarca bozuk para tümletenden alırdım. Münferit vakalarda bişi yapmazdım... Öyle bi makine var mı onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bazı bankalarda var makine, bazısında yok. ben çok gördüm torba torba para getirilen şube. genelde bazı müşteriler fiks olarak bankayı para tümleme merkezi gibi kullanır. sonra o çalışan her gece kasasını kontrol ederken o paraları tek tek saymak, 10 10 bantlamak zorunda kalır vs. ha tabii sonuçta işi bu yapacak elbette. ama olayın bu yönü de var. hani denmiş ya işgücü kaybı mı vs diye. bir çalışanın kasasına giren 300 tl 1 lira ve 50 kuruşlar o kasada bayağı bir süre durur. yine esnaftan para bozdurmak isteyen olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 extraproximity said: ahmedinejad said: adamın 2000 lira borcu varmış. 1700 kağıt 300 bozuk götürmüş. esnaf adam için normal sayılabilir aslında. bir de bozuk para sayma makinesi yok mu? Konunun aslı nedir bilmiyorum, ama ben o şube müdürünün yerinde olsam her bozuk para getirenden değil, bunu abartıp her gün her gün onlarca bozuk para tümletenden alırdım. Münferit vakalarda bişi yapmazdım... Öyle bi makine var mı onu da bilmiyorum. işte insiyatif burada önemli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 böyle bir konuda inisiyatif olmaz ki fazladan para ödeyip ödemeyeceğim ordaki adamın keyfine mi kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 insiyatif olmazsa her gelenden alır işte. abuse kelimesinin anlamını bildiğini ve yukarıda yazdığım yazıda bu kelimenin kullanımını anlattığımı görebileceğini düşünüyorum. edit; alır çünkü adam bunu masraf tarifesine koymuş. almasın diyorsan halkbank a gitmeyeceksin mesela. edit 2; herhangi bir dükkan/bakkal/manav/vs vs. devamlı müşterisi olana indirim yapıp, tek sefer gelene yapmıyor diyelim. o zaman onun keyfine mi kalmış o indirim. tek sefer gelene de indirsin madem indirimli verebiliyor o malı. dimi? edit 3; inisiyatif!! in değil ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar