Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Msnden Frp Yapacağız!!!!

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

Olabilir de daha cok bilgi verirseniz sevinirim. Bi de hangi sistem olucak bildigimiz dnd 3.5 ed?[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

vah yavrucağız demek ankaralarda frpsiz kaldın ha? Niye yalan söyledin uğur bize oynuyorum diye, söyleseydin bişeyler ayarlardık sana :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

3.5 ile oynıycaz dünya benim yarattığım karanlık bir dünya aha dandik bir özeti var şuraya koyayım.

Lantzer -- çok acele ile yazdım bilgisyara normalde 5 sayfa idi kısalttım baya :P o yüsden baya bi dandik.

Büyük bir savaş oldu. İyiler ile kötüler arasında. Herkes bu savaşa katıldı. Silahlar çekildi, araçlara binildi, uçaklar gökyüzünde süzülüyordu. Savaş başlamıştı en kızgın yerinde bir patlama oldu. Bir güç doğdu, hiç bir insanın karşı gelemeyeceği bir güç. Tanrılar ortaya çıkmıştı. İyiliğin ve kötülüğün tanrıları. Herkesi yok ettiler, kendi yarattıkları yok edip bundan zevk aldılar. Savaş bittiğinde her ikiside birer çocuk aldı. Biri kız biri erkek iki çocuk. Yeni bir dünya yarattılar ve birbirleri ile anlaşıp bin yıl boyunca savaş olmıyacağını garantiledir. Denge sağlancaktı bin yıl boyunca. Tanrılar teknolojinin gelişmesine izin vermediler. Teknoloji yerine büyüyü getirdiler. Ama büyü kontrol etmek için çok güçlüydü. Herkes kontrol etmeyi denedi ama kendilerini yok ettiler. Daha sonra bir gün bir gedik açıldı. Bir büyücü tarafından bir gedik açıldı.Başka boyuttuan yaratıklar bu gedikten çekildi. Tanrıların beklediği savaş daha erken oldu. Ama bu savaş kendi aralarında değildi. Karşılarındaki; büyük kanatlı siyah renkli, güçlü yaratıklara karşıydı. Gedikten bir ırk daha gelmişti güçlü ve ölümsüz yaratıklar. Kendilerine undead dediler. Savaş kızıştı insanlar bu uçan yaratıklara karşı hiç bir şey yapamıyorlardı. binlerce vardı bu yaratıklardan; kendilerine ejderha diyen bu yaratıklardan. Tanrılar ortaya çıktı. Çok büyük bir savaş oldu ejderhalar ile tanrılar arasında. Tanrılar ve ejderhalar yok edildi. Dünya undeadlere kaldı. Tanrılar ölmeden önce arkalarında karanlık bir dünya bıraktılar. Lanetlenmiş bir dünya. Bu dünyada insanlar köle, undeadler ise efendileri idi. Bu dünyada büyü yoktu, acıma yoktu. Hayatta kalmak için ya emirlere uycaksın yada sürekli kaçarak savaşıcaksın. Bu dünyanın adı LANTZER

burda oynancak ister köle olarak başlarsınız ister isyankar kararı size bırakıyorum. Ama dünyada büyü yok ve yeni yaratıklar silahlar mevcut. Biraz teknoloji gelişmiş olcak ama frp nin dışına kaçmadan.[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 21 Kasım 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
ya bir defa da grup rahat ve raf içinde yaşarken biti kanlanan insanlardan oluşsa kötü mü olur. illa bir büyük savaş mı olucak aaa.

katılıyorum
epic bir savaşa girmek yerine canı sıkılan bir adamın işi gücü bırakıp etrafta dolaşması daha zevkli oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...