Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Staff.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Madem herkes yazıyor bendende bir liste gelsin o zaman;
Belki hiç duymadınız isimleri ama gerçekten hayalimdeki takım.

High council
Lyn
Avp

Developer
Wild Genie

Worldbuilder
Bronx // yazmamın sebebi corbeau

Game master
Xharloan ;)

Questwriter
nickini hatırlamıyorum ama gerçekten hayal gücü ve yeteneği doğrultusunda süper bir arkadaşım vardı nickiniy yazarım:)

Gözümde büyüyenler; // yazmak istedim
Wild genie
Bronx
Silencer

yeter sanırım eauhuahe[signature][hline]deviL|may|Cry
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben yazsam runuo üzerine yazarım

developer > krrios, zippy @ runuo.com
alternatifler: arya, ryan (ryan sux gerçi)

world builder > ryandor.com yöneticilerinden herhangi birisi

ek: held desk için zenobia, marius ve astral (zuzaylı) aklıma geldi. az koşuşturmuyorlardı.

//ayrıca high council ne iş yapar onu da anlayabilmiş değilim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 21 Kasım 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim en sevdiğim server , bugları fixlenmiş ve skill gainler zorlaştırılmış bir server olduğundan ,
sadece bir kişi serverı kursun , gainleri ayarlasın ondan sonra çeksin gitsin , girmesin bile oyuna hiçbir staff.
Arada bir iki turnuva yapılabilir belki , bir iki kişiye chaos - order verilir , güçlü bir guilde de kale verilir , çek git ondan sonra.
bkz : SNN .[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları

The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a ..
a = dv/dt = d^2X/d^2t ..

The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity.
And the slope of the graph is the derivative of the function.
If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph..

Devamı gelecek ..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 21 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
Bence güzel konu Dream team :)

2 tane High council
Avp //Sakinliği ve herkeze iyi davranması için
Silincer //İyi referansı var :)
1 tane Developer
Wild Genie //Exe den girebilir konuya
2 tane Worldbuilder
Nindalf //Öyle bir world build yapmıştı ki greene giremiyorduk
Corstac //Yaptıgı world build ile yeni bir map yapılır
4 tane Seer

4 tane Game master
Red //Staff master olabilir çok iyidir iletişimleri
Amor //Admin plevel ile çalışmıştı ama game master kavramına oturur
Madder //Amorla kuzen ayırmak olmaz
Iced //Stafa renk katar insanları nazik hake getirir

1 tane Questwriter
İndria suriek // yazdığı bir quest http://exile.avaturk.com/yazi.asp?bolum=9

Bu kadro iş yapar ama developer olarak bronx,silincer,baggio bence ii olur.

bu kadroda iyi.ama ben bişey sormak istiyorum burada.Xharloan niye çıkıp coder için reklamlar demiyorsun ? amor avp fln onun staffında ? demekki neymiş yapabileceğiniz yorumlar mantık kurallarına uygun olucakmış milleti taşlamak için yorum yapılmıyıcakmış..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_tyillustrious, 22 Kasım 2004 13:54 tarihinde demiş ki:
Herkez kendi staffini beğenir çünki beğendiği için staffa almiştir.

+1[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topic'in başında ne dedim ben? eğer böyle bir yorum yapılacaksa bütün shardlardaki staffları tanımam gerekir yoksa yapılan yorumlar doğru olmaz. ve hala bunu söylüyorum.
bende orada liste yazdım herkes yazdı.
ben düşüncemi sana söyledim onu orada Coder görmüştür ve gördükten sonra yazdıysa onun bileceği iştir ben her yazan için yorum yapacak değilim.[signature][hline]deviL|may|Cry
Sosyal ağlarda paylaş

onun senin mesajını gördükten sonra bunu yazması onun düşüncesizliğini değil senin mesajının anlamsızlığını gösterir diye düşünüyorum.çünkü herkesin kafasındaki Dream farklıdır.insanlar bunların üzerine yorum yapamazlar,sorguluyamazlar,eleştiremezler.neyse iyi bir insansın , o mesajını art niyetle yazmadığını varsayıyorum.polemiğe hiç gerek yok.[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

burası bilgiyi tartışma platform'u tartıştığımız şeyde bir bilgi değil,gereğide yok.sen devam edebilirsin.[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

EEE Noldu kimin başı göğe erdi ? kim ne kazandı açılması bile saçma daha öncede böle garip topic ler açıldı... Artı daha dün abi şu nasıldır bu nasıldır diyenlerede gelip burda cevap vericek halim yok o kendini bilir[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 22 Kasım 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 22 Kasım 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
bilgi tartışma platformu ise milletin hayalindeki staffın bilgiyle alakasını gösterirmisin?

bundan sonra açılacak olan serverlarda yönetim şekilinin buradaki herhangi birinin dream staffının model olarak seçilmesi olabilir..[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

Coder... ,amor,madder falan diyor onları da gördük ..İyi olabilir...
Playerları kayırandan nasıl iyi bir staff olunabilir.Sormak lazım.Ayrıca Staffların önünde bug yapıp jail yemeyenleride düşünürsek.Bu konu hakkında bir daha düşünmeni istiyorum Coder.. (kişilik olarak bahsetmiyorum.).Belirtmek isterim Coder e hiç bir kötü düşüncem yok.Ben sadece Exileda gördüğüm şeyleri belirtmek istedim.Başka serverlardada aynı şeyler olmuş olabilir..
-bunları playerlara sormak lazım diye düşünüyorum..Developer kısmı tabii yazdıkları programların orjinalliğine göre sıralanabilir .Bunu benim düşüncem.. Orjinallikten kastim scp leri alıp 3-5 satırını değiştirip ben yazdım demek değil.Yaratıcı olup 0 dan bir şeyler yaratmak gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Dream staff aslında biraz sert bi yaklaşım olmuş . Kişileri sınıflandırmak daha doğrusu kişileri aynı kefeye sokmak biraz ... nası denir .. Gaddarca olmuş :) . Sonuçta burada kişilerden bahsediyoruz bahsediyorsunuz . Ultima Konusunda Herkez birşeyler biliyor mutlaka hepimizin bilmediği yada bir diğerinden daha iyi bildiği bir konu bir durum söz konusu şuanda . Bunu ispat edebilmenin tek yolu kişilerle birebir görüşmek, konu hakkında tabiri caizse sınav yapmak bildiklerini değil bilmediklerini bilmek önemli bence . Herkez script yazabilir herkez harita çizebilir bunları zaman içinde yapabilirsin . Bence önemli olan bunları yaparken hayal gücünün sınırlarını gerçekten zorluyormu İkinci çağa ait bir senaryoyu hazırlaken ne derecede somut ve ne derecede soyut yaklaşıyor . Bunlar gerçekten çok çok önemli . Sonuçta staff olarak serverın alt yapısına aldığınız kişilerin hepsi aynı işi görücekler . Ha bide şu çok çok yanlış bence adamı Counselor olarak alıpta yavaş yavaş seer,gm,senior gm yapmak bu yanlış . Kişi bulunduğu konumu iyi bilmeli onu benimsemeli . Bizim en büyük yanlışımız bu item eklemenin yada silmenin playerdan kendini üstün görmenin gerçekten çok büyük bi olay olduğunu zanneden bir zihniyet yapısına sahibiz .

O yüzden Dream staff olarak olaya yaklaşmak bence biraz yalnış . ( Umarım kızmazsın Eter :) ) . Daima diyorum insanların burada yazıklarıyla bilgilerini gösterdiklerini zannetmeyin . Gerçekten çok çok bilgili kişilerde var . Ama sadece kulaktan dolma bilgilerle buraya gelipte bu boyle boyledir diye idda edenlerde . Yüzyüze görüşmek oturup bi sıcak kahve içerek konuşmak daima işe yarar ...

Saygılarımla[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

kimin çükü daha uzun muhabeti olmus bu biraz ali baba ai babaaaa senin ki biraz kısa kalıo salla sallllaaa :)
valla bu topic boyle uzar gider sonu gelmez bence anket seklinde birsey yapilmali .[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant - Rv -
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spector, 22 Kasım 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
kimin çükü daha uzun

Bende ki Uzun Degil ama onemli olan islevligi degilmi :)

Boyle Topice Boyle Cevap[signature][hline]GNR Family
Msn : [email protected]
Mail : [email protected]
---->->->
Herkez Dunyayi Degistirmeye Calisiyor Ama Kendini Degistirmeye Calisan Hic Yok

o simdi BaLonLu Pati
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...