Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel programlar

Suark

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

Hayır abi lag zamanında sisteme önce girene avantaj sağlar durumdaydı. 020 yada başka sistemlerde çok kan döktü NC. Hatta yenilgilerde ki en büyük etken aslında cesur davranıp hali hazır sistemde yerleşik bekleyenlerin üzerine atlamasıyla oldu.

Zamanında bi gate önünde karşılıklı ilk kim atlıcak diye 30dk beklediğimiz hatırlarım kimse istemiyordu çünkü atlayan için direk dezavantaj. Hatta ilk pandemiğin 4 titan verip IT'ye topraklarını verdiği savaşta oldu bu cerberusla gitmiştim sanırım 40dk kadar blackscreende bekledik sonra kapadık.

Rusların Pandemic için ödediği meblağlar azımsanıcak cinsten değil pek ayrıca. Benim NC'de olduğum zamanlar için bahsediyorum tabi.

Oyunun içinde var mercenary sistemi benim demek istediğim oydu pay2win olayı işte. Pandemic çok seri cap fleet çıkarabildiği için ve bunu sessizce yapabildiği için resmen bir numaralı tetikçisi olmuştu rusların. Ruslarda parayla kazandılar savaşları yani kendi yetenekleri ile değil.

abi pay2win deyince gerçek para giriyor işin içine. ruslar gerçek para ödeyerekmi zengin oldular ve kiraladılar PL'i?

lag olayı için de baya bi eskiden bahsediyorsun çünkü tidi geldiğinden beri iki tarafada aynı etki var artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi o rusların gerçek para olayını sole biliorum ben o dönemler yani 2 sene oldu sanırım NC dağılalı. Morsus kapanalı 1.5 sene felan.

Rusların RMT yaptığı zaten bilinen birşey banlanan yetkili isimler bile oldu ruslardan o dönem.
Ama PL'in gerçek para aldığı hiçbir zaman ispatlanmadı sadece rumor olarak kaldı. Bir dönem yine PL'in aldığı iskları RMT yaptığı ortaya atıldı ama ispatı olmadı tabi çünkü olsa zaten biliyor olurduk.

Ama şurdan anlarsın ki şurda kendi aramızda bile ne kadar çok plex satış topiği dönüyor. Yani talep olan bir olay.

O dönemler çok takip edyiordum şimdi hiç alakam kalmadı eve ile.

Bu arada Forgon bence yerli FC'ler içersinde uçulması gereken bir FC birde meşhur MrDarkness varmış ama hiç uçamadım ben onunla eskilerden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...