fatkut Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Merhaba arkadaşlar, PVP yapmak uzere 80M ve üstü skill point e sahip tercihen Minmatar karakteri arıyorum. TL ile ödeme yapıyor olacağım. İlgilenen arkadaşlar ın ÖM atmasını rica ederim. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Fatih
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 cap harici pvp skillerinin hepsi max 5 olunca kaç m sp oluo acep
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 70 küsür olabilir. Ama yan skiller çok ya hepsi tamamen olucak dersen epey olabilir, Dronelar missile felan ohoo sonu yok lan sdf
k1mbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 TL ile karakter alımının tehlikeleri var.bunlara dikkat etmelisin.CCP in yönetmeliginde kesin olarak el den satış ı veya ccp kuralları dışındaki satışları onaylamıyor.onaylamamakla yetinmiyor yakalandıgında ban lıyor veya satın aldıgın kişi karakterim çalındı deyip mesaj gönderdiginde ona geri iade ediyorlar ve senin para çöp oluyor.bu işi yapmadan önce ccp forumundan character bazzard alt başlıgı altında satışını sana yaptıgını veya hediye ettigini belirtmesi gerekecek.sen yine de dikkat li ol.
Exodous Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 CCP, bir şikayet olmadan alım satım yaptığını bilemez. Sonuçta sen karakterini arkadaşına da vermiş olabilirsin ilgilensin veya o oynasın diye. Keza buradan TL karşılığı alan adam da Türkiye'de olduğu için CCP bir şey yapmaz, yapamaz. (Ben sattım oradan biliyorum) Güven meselesine gelince. Tabii işin o tarafı sıkıntılı ama, karakteri satan kişi belli kişileri referans gösterirse sorun olmaz. sonuçta Eve'deki Türk camiası aşağı yukarı birbirini tanıyan insanlardan oluşuyor. ha arada çürük yumurta çıkmaz mı? çıkabilir. Ama yıllardır Eve oynayan bir kişi (ki buradaki arkadaş 80m ve üzeri bir karakter arıyor) zaten tanınıyordur. Sonuçta telefonlar alınıp verilecek. belki yüzyüze görüşülecek falan filan. Bir şey olmaz merak etmeyin.
reampage Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Aklında çok soru işareti kalırsa accountdan transfer iste karakteri, hesabı satın alma yani sadece karakteri al CCP'nin ispatlamasını zorlaştırırsın. Kuzenim doğum günü hediyesi verdi dersin sorarlarsa B)
Heyena Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 40m kusur sp li kaldari karakter var ilgilenirsen
Öne çıkan mesajlar