Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S2 - Son Silah

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Böyle bi oyun var arkadaşlar her nekadar joygame oyunu olsada oynanır mı değer mi ? Bilgisayarım külüstür olduğu için yeni oyun arayışlarındayım önerilerinizi bekliyorum.
Mesaj tarihi:
joygame'in yaptığı(nı iddia ettiği) herhangi bir oyunu oynayan lütfen bilgisayarını falan kırıp atsın ya. oyunların isimleri de ayrı fantastik zaten.

at s2 gibi nedir abi siki son silah. son silahı sikiymiş. bi skinize sahip çıkamıyosunuz derler adama.
Mesaj tarihi:
Beleş paralı farketmez, gerçek hayatdan gerçek zaman gidiyor oynarken bu yüzden değecek birşey olmalı bence.
ayrıca fps nin fiyatı nedirki..

Kaldıki ücretsiz sağlam fps oyunları bile var. pc iyiyse planetside ı bi araştır. gerçi biraz mmo kafasında karakteri kasmak felan gerekiyor ama yapacak birşey yok.
Mesaj tarihi:
ben başka bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. şu evrim denen ergenin diğer inceleme videolarını izleyin; fantastik mmolarda female karakter açar eğer gögüsler ile ilgili ayar varsa abartısız 15 dakika onlarla uğraşır. tam bir ergen.. bir tane de evrime sorun videosu var sitelerinde onu mutlaka izleyin sorular ayrı ergenın cevapları ayrı komik.

bu arada joygame kadar cocukların ceplerını soyan baska bır kurum daha yoktur su memlekette...
Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

Böyle bi oyun var arkadaşlar her nekadar joygame oyunu olsada oynanır mı değer mi ? Bilgisayarım külüstür olduğu için yeni oyun arayışlarındayım önerilerinizi bekliyorum.

2004 ve eskiyse cs1.6, daha yeniyse cs source. bol karistirip, onceden isitilmis bilgisayarda 20 dk pisir. sogumasini bekle, 1 kisilik servis yap. afiyet olsun.
Mesaj tarihi:
Kimseye zorla alışveriş yaptırmıyoruz. Türk firmaları genelde Türklerin gözünde soyguncu olduğu için burada yazılanları normal karşılıyorum. S2 ile Türkiye'de ben ilgileniyorum. Biz yapımcı değil yayıncıyız. Yapımcı firmalarla anlaşarak Türkiye'de Türkçe oyun sunuyoruz. Kazandığımız para safi bizim cebimize girmiyor, eşşek yüküyle vergi, sunucu masrafları, oyunların lisans hakları falan derken zaten olayın bir masraf boyutu var. İsteyen kişiyle konuşuruz neler olup bittiğini :).
Mesaj tarihi:
mascio said:

joygame'in yaptığı(nı iddia ettiği) herhangi bir oyunu oynayan lütfen bilgisayarını falan kırıp atsın ya. oyunların isimleri de ayrı fantastik zaten.

at s2 gibi nedir abi siki son silah. son silahı sikiymiş. bi skinize sahip çıkamıyosunuz derler adama.

Sakin ol şampiyon :). LoL nedir çok mu gülüyorsun oyun oynarken? Ya da WoW oynarken hep ağzın açık woooww mu diyorsun? Bok atayım derken saçmalamamak lazım komik oluyor :).
Mesaj tarihi:
İndirmeyin la o oynanış grafik nedir öyle gidin bf heroes bf p4f oynayın daha iyi konuyu silin kalması hataymış zaten :( (td)

edit: bf heroes türkçe hem
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

mascio said:

Sakin ol şampiyon :). LoL nedir çok mu gülüyorsun oyun oynarken? Ya da WoW oynarken hep ağzın açık woooww mu diyorsun? Bok atayım derken saçmalamamak lazım komik oluyor :).

kes ya
Mesaj tarihi:
bf heroes joy game e gelince türkiye serverımı olacak ? Bu arada bilemiyorum s2 de bişeyin üstünden falan atlamak için 2saat uğraştım. grafiği sona alsamda aynı yükseltsemde aynı. 1280x1024 çözünürlükte yoktu hatırladığım kadarıyla.
  • Yeni Oluştur...