Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilimin yanında tuvaletimi yapamıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GokTuRK said:

yo hayır ben buna katlanamam. hele ben WC de jöle falan sürerken onun klozete oturup... yo hayır hayır olamaz böyle bişey istemiyorum ben... babası darth vader çıkan luke suratı oluştu bende...

tuvaletimi yaparken ben bile odada olmak istemiyorum, baskasi niye olsun.
Mesaj tarihi:
o tuvalate girdiği bi an,o hala içerdeyken durduk yere ohhaa yuh falan çek noldu diye fırlar veya bitince çıkıp geldiginde sorar.
sende dersin 6 aylık mı s..tın aşkım o ses neydi öyle falan de bari
Mesaj tarihi:
sevişene kadar yanında sıçma. seviştikten sonra birlikte duş al. artık gönül rahatlığıyla sıçabilirsin.
bana hiçbir kız daha ne sıçtın öyle, insan mısın, o kadar ses mi çıkar demedi. Çünkü kendileri de biliyor, çıkar :)

nezaketen o sıçarken müzik aç sen yine de, kendini rahat hissetsin :P

ebeveyn banyolu ise oda sonun kaçınılmaz. korkunu yen, insanların %55i hayatında en az bir kere basür olur. sen olma, sonra istesen de sıçamazsın. canın o kadar çok acır ki keşke ağzımdan sıçsam dersin. hatta sıçasın gelmesin diye yediğin yiyecekleri kusar anoreksi olur ölürsün.
Mesaj tarihi:
Ev nasıl ev bilmiyorum da en az 2 kapı olması gerekiyor sevgilinle aranda. Çok normal aşkım bak 5 kilo kallavi eki eki demek çok da sevimli olmaz. Metal dinleyen sevgili bul eve de 5+1 döşersin. Metallica mainstream olsa da gimme fuel gimme fire gimme detaywiçdizayr derken bırakırsın kargoyu. Kolay gelsin, hayırlı işler.
  • Yeni Oluştur...