Ayfon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 aksi garip olurdu zaten edit:Bence ses sorun degil. Koku rahatsiz edici olani. Cözümü de daha zor
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 GokTuRK said: yo hayır ben buna katlanamam. hele ben WC de jöle falan sürerken onun klozete oturup... yo hayır hayır olamaz böyle bişey istemiyorum ben... babası darth vader çıkan luke suratı oluştu bende... tuvaletimi yaparken ben bile odada olmak istemiyorum, baskasi niye olsun.
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 tesekkur ederim emegi gecen herkeze tek tek tesekkurler arkadaslar
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Uzun yorucu bir dönemdi. Fakat alnımızın akıyla çıkmayı başardık ^-^
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 o tuvalate girdiği bi an,o hala içerdeyken durduk yere ohhaa yuh falan çek noldu diye fırlar veya bitince çıkıp geldiginde sorar. sende dersin 6 aylık mı s..tın aşkım o ses neydi öyle falan de bari
deathdream Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sevişene kadar yanında sıçma. seviştikten sonra birlikte duş al. artık gönül rahatlığıyla sıçabilirsin. bana hiçbir kız daha ne sıçtın öyle, insan mısın, o kadar ses mi çıkar demedi. Çünkü kendileri de biliyor, çıkar :) nezaketen o sıçarken müzik aç sen yine de, kendini rahat hissetsin :P ebeveyn banyolu ise oda sonun kaçınılmaz. korkunu yen, insanların %55i hayatında en az bir kere basür olur. sen olma, sonra istesen de sıçamazsın. canın o kadar çok acır ki keşke ağzımdan sıçsam dersin. hatta sıçasın gelmesin diye yediğin yiyecekleri kusar anoreksi olur ölürsün.
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 birisini sıçırmadığımız kalmıştı oda oldu ya bundan sonra gördüklerime şaşırmam.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://eksisozluk.com/sevgilinin-tanik-olunan-ilk-osurugu--3604010
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ev nasıl ev bilmiyorum da en az 2 kapı olması gerekiyor sevgilinle aranda. Çok normal aşkım bak 5 kilo kallavi eki eki demek çok da sevimli olmaz. Metal dinleyen sevgili bul eve de 5+1 döşersin. Metallica mainstream olsa da gimme fuel gimme fire gimme detaywiçdizayr derken bırakırsın kargoyu. Kolay gelsin, hayırlı işler.
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bu konuda etkili buluşları senin için listeliyorum sifon müzik su
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Theridone said: yok ya alışıyor insan bi zaman sonra. kurdeleyi kesiyosun zaten 6 ayda adamsın lan ahaha
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Duvara terlikle vur da demişlerdir kesin de, dememişlerse VUR!
Öne çıkan mesajlar