Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fener-Trabzon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam artik bu hakemin bileti keisldi
infaz tugaylari yola cikti fisini cekmeye gidiyolar[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 20 Kasım 2004 19:49 tarihinde demiş ki:
Para, şike, işte trabzon işte... Yenelim bari de parayla iş olmayacağını anlasın Karadeniz !?*1+^! leri...

haaaa s.......[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Mesaj tarihi:
oha sturm hem macı ızlemıyosun hemde boyle seyler yazıyosun
yanı bunları yazan fenerlı olmasa gam yememde neyse
satılmıs olsa penaltı verırmı sıze bıde onu dusun[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
ilk sarı kartı ben görmedim ya belki aralarında birşey geçmiştir.

bu arada rıdvan fantezi yapıyo o pozisyonda bariz gol şiansı cart curt. orada yapılacak şey nobreye faul yapana sarı kart okadar. serhatın önünde top avantaj olacak doğal olarak
Mesaj tarihi:
sari kart verilmesi gerekirdi pozisyon oncesi nobreye yapilan faulde.

nobre yavas cikti verdi diye ilk sari karti ama ayagi sakatlanan adam nasil ciksin kosarak mi ciksin sahadan daha gorulmedi oyle birsey.
Mesaj tarihi:
said:
cemad, 20 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:

bu arada rıdvan fantezi yapıyo o pozisyonda bariz gol şiansı cart curt. orada yapılacak şey nobreye faul yapana sarı kart okadar. serhatın önünde top avantaj olacak doğal olarak

nobre o deparla topla 10 kere buluşup 25 kere gol atardı[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
said:
-Apex-, 20 Kasım 2004 20:07 tarihinde demiş ki:
sari kart verilmesi gerekirdi pozisyon oncesi nobreye yapilan faulde.

nobre yavas cikti verdi diye ilk sari karti ama ayagi sakatlanan adam nasil ciksin kosarak mi ciksin sahadan daha gorulmedi oyle birsey.
hehe ben gs-bjk maçında hatırlıyorum pancu sakatlanıp çıkarken gs lilerden dayak yemişti üstüne bi de hakemden sarı görmüştü :D
Mesaj tarihi:
said:
Ryan, 20 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki:
said:
cemad, 20 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:

nobre o deparla topla 10 kere buluşup 25 kere gol atardı

şimdi matematiksel olarak bunun imkanı var mı?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
said:
şimdi matematiksel olarak bunun imkanı var mı?

aa ciddende yok tüh ya ne salağım..
tobe yarabbi..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
said:
Naa, 20 Kasım 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Puan farkının acılmasını istemiorlardır..
Zaten Turkiyede hicbir zaman futbol sadece futbol deildir.

Hazırda gs berabere kalmıs we de 100.yılı :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
uzun süredir türkiyede ilk defa kırmızı kart gördüğü için fenerliler baya garipsemiş hehe.. biz ne haksız kırmızı kartlar gördük..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
10 kisi oynayan fenere gol atamassa ts ...

ulan kac mac oldu 10 kisi kaldi karsi taraf gerzekler bir gol atamadi gene aynisi olacak biliyorum ya[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
  • Yeni Oluştur...