sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 penaltı penaltı mıydı onu söleyin ?[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ewt öldürüyorlarda 6b'liyi :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bu ak hakemi napıyo takımın yarısı sarı[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 satılmışlığın bu kadarı olmaz.. Adam resmen fırsat kolladı kırmızı için[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tribunde maci izleyen bir grup hayvan sahaya tas attilar bu arada ilk yarinin ortalarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tamam artik bu hakemin bileti keisldi infaz tugaylari yola cikti fisini cekmeye gidiyolar[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: _-Sturm-_, 20 Kasım 2004 19:49 tarihinde demiş ki: Para, şike, işte trabzon işte... Yenelim bari de parayla iş olmayacağını anlasın Karadeniz !?*1+^! leri... haaaa s.......[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 oha sturm hem macı ızlemıyosun hemde boyle seyler yazıyosun yanı bunları yazan fenerlı olmasa gam yememde neyse satılmıs olsa penaltı verırmı sıze bıde onu dusun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hahahahaha maçı izlemeden yazıyorum demiş bi de..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ilk sarı kartı ben görmedim ya belki aralarında birşey geçmiştir. bu arada rıdvan fantezi yapıyo o pozisyonda bariz gol şiansı cart curt. orada yapılacak şey nobreye faul yapana sarı kart okadar. serhatın önünde top avantaj olacak doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 20 Kasım 2004 19:42 tarihinde demiş ki: OHAA nobre????WTF Nobre nobre nobre Marcıo Nobre :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sari kart verilmesi gerekirdi pozisyon oncesi nobreye yapilan faulde. nobre yavas cikti verdi diye ilk sari karti ama ayagi sakatlanan adam nasil ciksin kosarak mi ciksin sahadan daha gorulmedi oyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yahu ıste yaptılar bı üçkagıt ellerıne yuzlerıne bulastı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: cemad, 20 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: ilk sarı kartı ben görmedim ya belki aralarında birşey geçmiştir. bu arada rıdvan fantezi yapıyo o pozisyonda bariz gol şiansı cart curt. orada yapılacak şey nobreye faul yapana sarı kart okadar. serhatın önünde top avantaj olacak doğal olarak nobre o deparla topla 10 kere buluşup 25 kere gol atardı[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: -Apex-, 20 Kasım 2004 20:07 tarihinde demiş ki: sari kart verilmesi gerekirdi pozisyon oncesi nobreye yapilan faulde. nobre yavas cikti verdi diye ilk sari karti ama ayagi sakatlanan adam nasil ciksin kosarak mi ciksin sahadan daha gorulmedi oyle birsey. hehe ben gs-bjk maçında hatırlıyorum pancu sakatlanıp çıkarken gs lilerden dayak yemişti üstüne bi de hakemden sarı görmüştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Ryan, 20 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki: said: cemad, 20 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: ilk sarı kartı ben görmedim ya belki aralarında birşey geçmiştir. bu arada rıdvan fantezi yapıyo o pozisyonda bariz gol şiansı cart curt. orada yapılacak şey nobreye faul yapana sarı kart okadar. serhatın önünde top avantaj olacak doğal olarak nobre o deparla topla 10 kere buluşup 25 kere gol atardı şimdi matematiksel olarak bunun imkanı var mı?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: şimdi matematiksel olarak bunun imkanı var mı? aa ciddende yok tüh ya ne salağım.. tobe yarabbi..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Puan farkının acılmasını istemiorlardır.. Zaten Turkiyede hicbir zaman futbol sadece futbol deildir.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ulan rüştü milli maçlarda böle oynasan var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 çamur at izi kalsın aslanım[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sahadan at 10 kisi kalsın bak bu duruma daha cok uyuyo[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Naa, 20 Kasım 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Puan farkının acılmasını istemiorlardır.. Zaten Turkiyede hicbir zaman futbol sadece futbol deildir. Hazırda gs berabere kalmıs we de 100.yılı :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 uzun süredir türkiyede ilk defa kırmızı kart gördüğü için fenerliler baya garipsemiş hehe.. biz ne haksız kırmızı kartlar gördük..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 10 kisi oynayan fenere gol atamassa ts ... ulan kac mac oldu 10 kisi kaldi karsi taraf gerzekler bir gol atamadi gene aynisi olacak biliyorum ya[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 trabzon puan alırsa çok yazık olur valla. 10 kişi kalmış fener yapmaya çalışan fenere gol atamiolar lol. yürüyo adamlar dalga geçer gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar