HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 göreceksin :) sittin sene akrabaamsın sende ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 applev0dka kıskanmış beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bencede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 kanımda var olum kendimden biliyorum olmaz o iş :D cok kıskandım bu şişmani vallahi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 applev0dka said: ahah olay nerden cıktı nasıl oldu, parayi nerden buldun,ev kimin, bide kusura bakma ama sittin sene kendin bişey yapamazsn o eve :D kıskanma olum birsürü oda olucak istediğin kadar gelip kalırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bu arada deniz, çanakkaleye gelince bende yardımcı olurumda, deniz kenarında (aka dedigin gibi umurbeyde) havuz yaptırırsan kafanı betona vurmak lazım. umurbeyle 15 dakka bisiklete binsen çanakkaledeki en ıssız ve dolayısıylada deniz olan yerlere ulaşabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 applev0dka said: kanımda var olum kendimden biliyorum olmaz o iş :D cok kıskandım bu şişmani vallahi :D senin kanında olcakta benimkinde yokmu senin kanın benim kanım :D kıskanç kuzen hemen çamur attı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 havuz fazla ucuktu bencede ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 havuz düzenli bir şekilde orada yaşamaya başladığında yaptırılır. bakım olayı cidden zor. annemin evinde havuzuna bile her hafta bakıma gelmezse bir pislik çıkıyor illaki. güle güle otur bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ne özendim belli değil. gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 HellPatrol_ said: havuz fazla ucuktu bencede ya :) bundan yaptır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ondan yaptırırsa yazın hellpatrola applev0dka ile beraber rakı masasında gay deme olasılığımız bayağı bir artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 o değil de alkolü alıp alıp orada serinlemek isterlerse komik olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 insanin kafasini sisiriyo onun sesi zaten. kapaliyken de bi anlami yok. bosver onu. bahceye yapilicak en guzel sey, mangal yapilcak ve yenecek ustu kapanabilen guzel bi ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 mutfak amerikan olsun evin terasindan havuza acilan basamaklar yaptir havuza hem terastan inilerek girilsin hemde normal bir bicimde ve mutfagin terasa dogru acilan bir bolumu olsun ki yazin mangal keyfini yaparken cok evin icinden dolanma he bide etrafini ceviren taslari bozma dogayla ic ice olsun cevreyle uyum onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 aslında evet. o zaman bir barbekü alanı bir de gazebo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ya bosuna yazmayin olacak sey, oraya 2 tane plastik tabure 1 tane mangal büyün yazı gecirir orada bu :D söylediklerinin yarısını yapsın ben diz çöküp af dilerim yani :d evin resmini de paylasırım 1-2 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 HellPatrol_ said: umurbeyde ev lapseki yolunda 80 cm taş duvar var ev için pek yalıtıma gerek yok bitek çatı düzenlenicek camlar takılıcak okdar oradaki arazi tarıma çok uygun,özellikle meyve bahçeleri çok var orada dikkatini çekmiştir zaten.bence bir kaç ağaç dik şimdiden bahçene,ileride mis gibi dalından meyveler yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dostum evin dış görünümünü kesinlikle bozmam zaten ve bleda ölebi havuz yaptırısam madara edersiniz :D havuzdan vaz geçtim ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 S-H said: HellPatrol_ said: umurbeyde ev lapseki yolunda 80 cm taş duvar var ev için pek yalıtıma gerek yok bitek çatı düzenlenicek camlar takılıcak okdar oradaki arazi tarıma çok uygun,özellikle meyve bahçeleri çok var orada dikkatini çekmiştir zaten.bence bir kaç ağaç dik şimdiden bahçene,ileride mis gibi dalından meyveler yersiniz. zaten bahçede hali hazır meyve ağaçları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 soyle birsey de olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 applev0dka said: ya bosuna yazmayin olacak sey, oraya 2 tane plastik tabure 1 tane mangal büyün yazı gecirir orada bu :D söylediklerinin yarısını yapsın ben diz çöküp af dilerim yani :d evin resmini de paylasırım 1-2 aya abi deniz abi affet abi diye ayaklarıma kapandırıp fotonu koyucam bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar