progamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 http://cimg.tvgcdn.net/i/2015/12/17/49cc2283-f929-4f7e-8847-8c022d5a557f/vk4keylogos.jpg http://www.youtube.com/watch?v=awhQVB7SB2o abv Rollo. Her sezon bi kere ihanet ediyor Ragnar'a sdf 20 bölüm olacakmış 4. sezon. İlk 10 bölüm 18 Şubatta başlayacakmış. Sonra ikinci yarısı sezonun ne zaman çıkacak belli değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 20 bölümü duyunca azım sulandı askjfalskfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 rolluyu zamanında öldürmedi ragnar reyiz böyle oldu.ingilterede bıraktığı adamları da biçmişlerdi en son bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Umarım ragnar ile bitirmeyip björn ile de devam ettirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 öyle yapcaklarmış iceland hatta istanbul bile yapmayı düşünüyorlarmış... yani cocuklarının cocukları bile olabilir haahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 of geliyor gonlumun sultanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 björnden bir yaprak olmaz ciddi ciddi karakterlerin nerdeyse hepsini batırdılar, porunu hatırladıkça kafama ağrılar giriyor, flokiydi lagerthaydı hepsini saçmasalak archlara çektiler sezon 3 fallacy-fest şaka gibiydi zaten, üstüne her bölümün yarısı da fillerdı falan, umarım 4 güzel olur https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d2/8c/5b/d28c5bce8ad387e5c9248c9b923d9e28.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Valla ben diziye takılarak soylemiyorum tarihe bakarak soyluyorum. Sadece Björn degil ogulların hikayeleri ile bile devam edebilirler. Ogullarının hikayelerinin Ragnardan geri kalır yanı yok. Hatta zaten dizinin mantıklı bitmesi icin kesin Ivar ile bir miktar devam etmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bi önceki sayfadaki comic con u izleyin adam diyor zaten sadece ragnar showu değil bu diyor tabiki devam edecez diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Editor said: 20 bölümü duyunca azım sulandı askjfalskfa 10 bölüm anlamlı bakışma izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 History Channel buna benzer bir diziye daha OK demis, 10 bolum, Knightfall, Knights Templar dizisi olcakmis late 2016 demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Off efsane olur o zaman abi şu history channel çok iyi ya sırf bunun için digitürk kullanıyodum bi ara ama sonra silkmeye başladıkları için iptal ettim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 jeremy renner prodükte edip guest star olarak oynayacakmış templarların son zamanları ve 13. Cuma'yı (fransa kralının birer birer hepsini yakalatıp yaktırması) konu alıcakmış https://derpicdn.net/img/2013/5/27/335036/thumb.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 geldi yeni bolum hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Ortadoğulu ve çekik gözlüler de katıldı diziye. Bir şeyi de globalleştirmesinler ağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ragnar çekik gözlüye atlayacak 1-2 bölüme heralde. Öyle bi baktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Büyük ihtimal Avrupalı liboşlar bu dizide İskandinav ırkı çok övülüyor diye rahatsız olmuştur ondan gözü sürmeliler geldi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 türk mü lan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 bunla uğraşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Ragnar ile Ubbe 'nin muhabettinde bagırdım ya. ahaahsudhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 yis 4.sezon Asyalı hizmetçiyi seçerek alı zaten Aslaug "hmm tam Ragnar'ın tipi" diyerekten. Belki kızı kullanarak Ragnar'ı öldürmeye çalışır. Lagertha muhabbetlerini hiç hatırlamıyorum. Neydi ne olmuştu o herif niye lagertha'nın yanında şimdi vs. hiç birini hatırlamıyorum asdf Aklıma yatmayan 2 kısım oldu şimdi. 1. Rollo amaç ne, yani ne yapıyor ki? Kimseyle konuşamadığı kimsenin onu tanımadığı yerde şan şöhret peşinde koşmasının mantığı nedir? Kimseyle konuşamadan nasıl ayarladı o herifleri ambush kurdurmaya kendi adamlarına? Frenkler Rollo'yu, oradaki vikinglere söz geçirip Ragnar'a dirensin diye istemiyor mu? Niye kalkıp kendi adamlarını öldürterek zaten bir avuç askeri gücü yarıya indiriyorlar? Ne anlamı kaldı Rollo'nun frenkler için? Taktik mi verecek tek başına orada assdgf 2. Floki'yi madem kafada affetti Ragnar niye sadist oyunlar yapıyor lan herife. Ayrıca çok mu zor Björn'ün kararı geri almak. Affettim der merhamet ettim der geçer, dram kasmak için zorlamışlar sanki o meseleyi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 okadar kolay değil kardeş affetmek :) orda bir mevkin var üstünsün herkesden onun dışında örnek alır herkes olmaz.... zayıflık göstergesi o olay kararda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 1. Bunun cevabını tarihsel olarak mı merak ediyorsun yoksa dizi olarak bakıp hikaye akısı olarak mı? 2. İlk sezonda(hatta ilk bolum sanırım) birini oldurdurunce bunun cezasını guzelce islemislerdi. O bolumu tekrar izlersen iyi olabilir. Earl'un sozu son soz olsa da bir oylama durumu var. Sonucta 'Thing'de katilin/tutuklunun gelecegi konusulacak. Ha tabi su denilebilir Athelstan zaten Hristyandı bisey olmaz. Tabiki ama yine de Flokinin oldurulmesi/cezalandırılması kararı cıkabilir. Direk olarak Ragnar'ın cıkan kararı degistirmesi ve ya degistirmemesi dert. Ondan yakınıyo (pef simdi bunla ugrascam seklinde). said: The thing met at regular intervals, legislated, elected chieftains and kings, and judged according to the law, which was memorized and recited by the "law speaker" (the judge). The thing's negotiations were presided over by the law speaker and the chieftain or the king. In reality the thing was dominated by the most influential members of the community, the heads of clans and wealthy families, but in theory one-man one-vote was the rule. Acıklama wikipediadan alıntı ama genel bir fikir verir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Ama burdaki durum başka öldürmek istemiyordu Ragnar, duyulduğu için şuan zorunda kaldı ve zorundayim dedi oğluna. Ayrıca Athelstan hristiyan filan değil onlardan biri olmuştu artık. Öyle kabul ediliyordu köle değildi özgürdü... hatta nerdeyse Ragnarın sağ koluydu bu yüzden "Kıskandın dimi" diyip atarlandı Bence çok iyi başladı sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 @madcow Tarihsel olarak birebir böyle gitmişse onu da merak edebilirim asd Genel karakter gelişimi olarak saçma gelmişti bana. Floki mevzusu normal bir yargılama ceza durumu değil yalnız. Tutuklanma emri Earl bile olmayan oğul tarafından veriliyor. Ayrıca Floki karakteri de köyün direkt en dini sembolü gibi. Sürekli tanrılardan bahseden önemli bir figür halk için. Ragnar kendine geldikten sonra çıkıp, "Floki tanrıları dinledi ve iyi olduğuna inandığı şeyi yaptı" vs. gibi bir açıklama yapsa taze kazanılmış zaferin-ganimetin üstüne, itibar falan kaybedeceğini sanmıyorum. Hikaye akışı gereği Björn'ü dağlara yollamak gerekiyordu ve Björn'ü bu kararı almaya iten, Ragnar'ın gözünde hatalı şeyler yapması gerekiyordu. Floki olaylarını da bu Ragnar-Björn dialogları için hikayeye güzel yediremeden kullandılar gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar