MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 arkadaşlar, sadece incik boncuk işlerim için kolay taşınabilir ucuzundan bir ultrabook bakıyorum. touchpadi düzgün olsun 13" olsun. oyun falan oynamayı düşünmüyorum bir iki facebooka tıklarım belki. nadiren photoshop falan. bir de ms office de sapıtmasın. makro falan yazacam bol bol. dolayısıyla ikinci el bile olur (güvenilir olduğu sürece). Var mı öneriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 lenovo asus ucuz derken ne kadar ucuz bilmiyorum ama şu ikisine bi bak. asus olanda oyun da oynayabilirsin. lenovo'da oynamam zor intel hd graphics var onboard ekran kartı. ps ve office'i ssd ye kurabilirsen zaten ışık hızında kullanırsın ikisini de. ps için harici ekran kartına gerek olduğunu düşünmüyorum. bende gt540m ve intel hd var az önce intel hd ile çalıştırdım gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 pof asus iyiymiş harbiden de hala yüksek ggeliyor=/ 1k civarına bulamaz mıyız acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 FOrumda biri Exper satiyordu 1k'ya ama Exper/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 asus şu üsttekilere de bir bak. en ucuz ama senin işine yarıcak asus bu sanırım. bir de probook diye bi marka var duydun mu hiç bilmem. i7 işlemci 128 gb ssd ile 1200 tl ye falan satıyolar bilinmedik marka oldugu için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 hazır başlık açılmışken ben de istifade edeyim. Ultrabook arıyorum kardeşim için, üniversiteye girecek, taşıması kolay olduğu için ultrabook arıyorum, 3kg laptop taşımasın çocuk sırtında. 2500liraya kadar çıkabilirim. Hazır o kadar para vermişken harici güzel bir ekran kartı da olsa iyi olur. Güzel tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 2.5k para limitiniz varsa düşünmeden macbook air alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Macbook Air. Ekran karti o kadar iyi gorunmuyor ama rahat medium ayarlarda Skyrim oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 geçen gün samsung un gördüm adamlar harbi ultrabook yapmış çok güzeldi ipinceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bu asus vivobooklar neden bu kadar ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 evet yüce paticik halkının ve dynanın bana verdiği yetkiye dayanarak bu topiği UP lıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://www.istanbulbilisim.com.tr/?act=ShowCompare&p=39328,36796 bu linkteki hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ben elimdeki Asus UX31E'yi cikarmak istiyorum cunku bana yeten bi alet degil kesinlikle. Turkce klavye, TR'de alinma. Haziran'a kadar beklerim diyorsan gelince birkivereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 haziran çok geç hocam ya en geç bu ay sonuna kadar almış olurum diye sanıyorum. fşyat düşüncen ne fikir almak bakımından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bu arada neden yetemiyor? sorunları mı var? di said: Ben elimdeki Asus UX31E'yi cikarmak istiyorum cunku bana yeten bi alet degil kesinlikle. Turkce klavye, TR'de alinma. Haziran'a kadar beklerim diyorsan gelince birkivereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Selam, Abi ben bilgisayari baya baya yogun kullanan biriyim. Haliyle 4GB ram yetmiyor bana. Ustune cihazin ustundeki SSD performansi cok kotu. Hani arizali degil, Asus'un sacma secimi yuzunden boyle. Onun disinda gayet memnun oldugum bir cihaz. 256 GB SSD kapasite olarak gayet yeterli geliyor. Cozunurluk olarak da gayet guzel 900p/1600x900. Inanilmaz sessiz ve hafif bir cihaz. 1.2 kg'di galiba. Pil omru gayet tatmin edici -ekran isigini kisarsam 5 saat kadar kullanabiliyorum vesaire. Ama gel gor ki ben is yetistirmeye calisirken yogun kullanimdan oturu tekleyince kaldirip atasim geliyor aleti. Bu sebeple satayim diye geciriyordum aklimdan lakin hatun "BENIM OLUCAK O ULTRABOOK, BINICEM USTUNE VURUCAM KIRBACI" seklinde bi tepki verdi. heh Asus'un ultabook'larindan istiyorsaniz tavsiyem sandisk'li modeli almamaniz yonunde olur. Onun disinda gayet kral alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 aldım. bimeksten 2240tl 10 taksit. ux32a-r4013h http://www.hepsiburada.com/liste/asus-ux32vd-r4013h-intel-core-i7-3517u-19ghz-6gb-500gb24gb-ssd-133-ultrabook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd301735&categoryId=3018951 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar