Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucuz ultrabook?

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar, sadece incik boncuk işlerim için kolay taşınabilir ucuzundan bir ultrabook bakıyorum. touchpadi düzgün olsun 13" olsun. oyun falan oynamayı düşünmüyorum bir iki facebooka tıklarım belki. nadiren photoshop falan. bir de ms office de sapıtmasın. makro falan yazacam bol bol. dolayısıyla ikinci el bile olur (güvenilir olduğu sürece).

Var mı öneriniz?
Sosyal ağlarda paylaş

lenovo

asus

ucuz derken ne kadar ucuz bilmiyorum ama şu ikisine bi bak. asus olanda oyun da oynayabilirsin. lenovo'da oynamam zor intel hd graphics var onboard ekran kartı.
ps ve office'i ssd ye kurabilirsen zaten ışık hızında kullanırsın ikisini de. ps için harici ekran kartına gerek olduğunu düşünmüyorum. bende gt540m ve intel hd var az önce intel hd ile çalıştırdım gayet iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

hazır başlık açılmışken ben de istifade edeyim. Ultrabook arıyorum kardeşim için, üniversiteye girecek, taşıması kolay olduğu için ultrabook arıyorum, 3kg laptop taşımasın çocuk sırtında. 2500liraya kadar çıkabilirim. Hazır o kadar para vermişken harici güzel bir ekran kartı da olsa iyi olur. Güzel tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Selam,

Abi ben bilgisayari baya baya yogun kullanan biriyim. Haliyle 4GB ram yetmiyor bana. Ustune cihazin ustundeki SSD performansi cok kotu. Hani arizali degil, Asus'un sacma secimi yuzunden boyle.

Onun disinda gayet memnun oldugum bir cihaz.

256 GB SSD kapasite olarak gayet yeterli geliyor. Cozunurluk olarak da gayet guzel 900p/1600x900. Inanilmaz sessiz ve hafif bir cihaz. 1.2 kg'di galiba. Pil omru gayet tatmin edici -ekran isigini kisarsam 5 saat kadar kullanabiliyorum vesaire.

Ama gel gor ki ben is yetistirmeye calisirken yogun kullanimdan oturu tekleyince kaldirip atasim geliyor aleti. Bu sebeple satayim diye geciriyordum aklimdan lakin hatun "BENIM OLUCAK O ULTRABOOK, BINICEM USTUNE VURUCAM KIRBACI" seklinde bi tepki verdi. heh

Asus'un ultabook'larindan istiyorsaniz tavsiyem sandisk'li modeli almamaniz yonunde olur. Onun disinda gayet kral alet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...