Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 arkadaşıyla gelmişti . Arkadaşıda gayet dekolteli bir afetti balkonları büyükçeydi. bir kaç defa istem dışı baktım. sonrasında ise çaktırmadan bakmaya başladım ben buluştugum kız farketmedi zanneddim megersem fark etmiş. akşamda çok sert bir mesaj atmışdı açıklamalı :) Ama o bakışlarda yanındaki dekoltelinin hoşuna gitmişiyi mi oldu iyi oldu :)
Murray Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Şu kızlara yüz vererek evrime ihanet ediyoruz
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Tam tersine, istediğimiz kadını zorla direk alsak bu defa kendi aramızda kavga etmekten evrimleşemezdik. Kadınlara zorla sahip olmak yerine seçme ilüzyonu (yüz) vermenin 2 avantajı var : - Erkekler olarak kendi aramızda savaşmıyoruz - Üstün kadınla birlikte olmak için alphalığa yöneliyoruz = sanat, bilim vb. erkeğin insanlığı taşıdığı bütün alanlar
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Livered said: arkadaşıyla gelmişti . Arkadaşıda gayet dekolteli bir afetti balkonları büyükçeydi. bir kaç defa istem dışı baktım. sonrasında ise çaktırmadan bakmaya başladım ben buluştugum kız farketmedi zanneddim megersem fark etmiş. akşamda çok sert bir mesaj atmışdı açıklamalı :) Ama o bakışlarda yanındaki dekoltelinin hoşuna gitmişiyi mi oldu iyi oldu :) emeğine sağlık kardeş
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://i.capsspot.com/s/24/1/332332.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Rerore said: senin ilgili değil benimli ilgili ile başlayan güzel bir cevap attı cevap photoshop üzgünüm SENİNLE İLGİLİ bariz bir şekilde
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 lemuria said: dekolteli kız > dekolteye bakıldığında trip atan kız. >2013 Yoksa siz hala kızların dekoltelerine sevgiliyle bakmıyor musunuz?
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 axedice said: Tam tersine, istediğimiz kadını zorla direk alsak bu defa kendi aramızda kavga etmekten evrimleşemezdik. Kadınlara zorla sahip olmak yerine seçme ilüzyonu (yüz) vermenin 2 avantajı var : - Erkekler olarak kendi aramızda savaşmıyoruz - Üstün kadınla birlikte olmak için alphalığa yöneliyoruz = sanat, bilim vb. erkeğin insanlığı taşıdığı bütün alanlar ayy çok güldüm buna ben, istediğimiz kadını zorla direk alsak da ne ya?
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 axedice said: lemuria said: beni bir kere "çünkü annem kızar" diye reddetmişti kız. Erken davranmışsın, ilkokuldan mezun olmasını bekle. erkek kalkan yol alır, erken yatan döl alır. Livered said: bir kere başıma geldi kızla ilk buluşmamızda yanındaki arkadaşının dekoltesine fazla bakmışım bu yüzden red etmişti. Ama bakılmayacak gibi degildi tabii sonra olaylar gelişti ben dekolteli kızla çıktım :) zor bi manevra hakikaten, gz. lemuria said: dekolteli kız > dekolteye bakıldığında trip atan kız. always.
Öne çıkan mesajlar