Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

reddedildikten sonra

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşıyla gelmişti . Arkadaşıda gayet dekolteli bir afetti balkonları büyükçeydi. bir kaç defa istem dışı baktım. sonrasında ise çaktırmadan bakmaya başladım ben buluştugum kız farketmedi zanneddim megersem fark etmiş. akşamda çok sert bir mesaj atmışdı açıklamalı :)

Ama o bakışlarda yanındaki dekoltelinin hoşuna gitmişiyi mi oldu iyi oldu :)
Mesaj tarihi:
Tam tersine, istediğimiz kadını zorla direk alsak bu defa kendi aramızda kavga etmekten evrimleşemezdik. Kadınlara zorla sahip olmak yerine seçme ilüzyonu (yüz) vermenin 2 avantajı var :

- Erkekler olarak kendi aramızda savaşmıyoruz
- Üstün kadınla birlikte olmak için alphalığa yöneliyoruz = sanat, bilim vb. erkeğin insanlığı taşıdığı bütün alanlar
Mesaj tarihi:
Livered said:

arkadaşıyla gelmişti . Arkadaşıda gayet dekolteli bir afetti balkonları büyükçeydi. bir kaç defa istem dışı baktım. sonrasında ise çaktırmadan bakmaya başladım ben buluştugum kız farketmedi zanneddim megersem fark etmiş. akşamda çok sert bir mesaj atmışdı açıklamalı :)

Ama o bakışlarda yanındaki dekoltelinin hoşuna gitmişiyi mi oldu iyi oldu :)

emeğine sağlık kardeş
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
axedice said:

Tam tersine, istediğimiz kadını zorla direk alsak bu defa kendi aramızda kavga etmekten evrimleşemezdik. Kadınlara zorla sahip olmak yerine seçme ilüzyonu (yüz) vermenin 2 avantajı var :

- Erkekler olarak kendi aramızda savaşmıyoruz
- Üstün kadınla birlikte olmak için alphalığa yöneliyoruz = sanat, bilim vb. erkeğin insanlığı taşıdığı bütün alanlar

ayy çok güldüm buna ben, istediğimiz kadını zorla direk alsak da ne ya?
Mesaj tarihi:
axedice said:

lemuria said:

beni bir kere "çünkü annem kızar" diye reddetmişti kız.

Erken davranmışsın, ilkokuldan mezun olmasını bekle.

erkek kalkan yol alır, erken yatan döl alır.

Livered said:

bir kere başıma geldi kızla ilk buluşmamızda yanındaki arkadaşının dekoltesine fazla bakmışım bu yüzden red etmişti.

Ama bakılmayacak gibi degildi tabii sonra olaylar gelişti ben dekolteli kızla çıktım :)

zor bi manevra hakikaten, gz.

lemuria said:

dekolteli kız > dekolteye bakıldığında trip atan kız.

always.
  • Yeni Oluştur...