Rerore Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 öyle diyorsunuz da her gün karşılamayacağınız biriyse o kadar sıkıntı değil
Playbook Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Dworgian said: Rerore said: senin ilgili değil benimli ilgili gerisi önemsiz bu da = başka biri. neyse hayırlısı this baskasından hoslanıyor, net
Aiko Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bck said: reddedilmek diye bisi yok lan cok tipsiz gif kilikli biri degilsen projeye devam et. şunu günlük hayatta kullanmayı denicem
Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 çok romantiksin,çok vericisin, çok ciddi düşünüyorsun en çok duydugum şeyler.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Verici kısmından bagyan olduğun sonucuna vardım seviselimmi
lemuria Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 beni bir kere "çünkü annem kızar" diye reddetmişti kız.
Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Masakari said: Verici kısmından bagyan olduğun sonucuna vardım seviselimmi oha diyorum:) erkegi bayan sanmakta ayrı meziyet.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Hepiniz nefes alıyorsunuz, tehlikenin farkinda misiniz ?
Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 vericiden kastı kız arkadaşlarımın fazla ilgi alakala , hediye almam bir şeyler beklemeden onlar içinbir şeyler yapmamdı :) bir kısmının ayrılık sebepi ise elim kolumun rahat durmayışıydı.
Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 evli oldugumdan kaynaklı bir sıkıntı olmuyor artık :)
Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yokta hani öyle kezban kılıklı veya gösteririm ama elletmem cinsi kızlardı onlar büyük ihtimalle. Sinemaya girmişiz insan bir sevgilisini sarmalayıp, öpemez mi veya mıncıramaz mı bacaganını ? bazıları bundan kaynaklı kavga çıkardı .
calimero Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 fede said: bu arada demin şaka yaptım. hiç reddedilmedim ben you don't fail if you don't try. nice job bro (tu)
Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 mutlaka her erkek red edilmiştir veya bir iki buluşmadan sonra olay bitmiştir. red edilmedim demek askere uzun dönem gidipte dayak yemedim demeye benzer.
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 lemuria said: beni bir kere "çünkü annem kızar" diye reddetmişti kız. Erken davranmışsın, ilkokuldan mezun olmasını bekle.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 lisedeydim be hacı. ilkokulda olsaydı muhtemelen pedo şakalarını öngörür, paylaşmazdım. yine de çabanı takdir ediyorum.
Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bir kere başıma geldi kızla ilk buluşmamızda yanındaki arkadaşının dekoltesine fazla bakmışım bu yüzden red etmişti. Ama bakılmayacak gibi degildi tabii sonra olaylar gelişti ben dekolteli kızla çıktım :)
lemuria Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 dekolteli kız > dekolteye bakıldığında trip atan kız.
Öne çıkan mesajlar