Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon'dan alışveriş

GodBlessStoya

Öne çıkan mesajlar

Kızmayın hemen, ben mekanik olmasına değil ekranı olmasına laf ettim klavyenin en çok dokunmatik ekran takılmış klavye ne kadar mekanikte olsa karşı çıkarım.

Zaten bir iki review bakınca klavyenin pahalı olmasında ki sebep üzerine takılmış olan dokunmatik ekran.

Mekanik klavye demek daha iyi birşey demek değil daha farklı birşey demek zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

neyse. stoya güle güle kullan aldıysan. ama ben de bir ara mekanik klavye denicem inşallah. çok ses çıkarıyordu baktıklarım ama brownlar iyiymiş galba

Bırak abi sallama şunu yüz verdikçe gelip halıya sıçıyo.
Mekanik değilmiş çöpmüş lölölöl sabahtan beri salyaları saçtı topiğe.

Klavye güzel işte benim beklentim makro tuşları (şu an logitech kullanıyorum bundada var ama estetik değil alet) ve göze hitap etmesi,net..
Mekanik konusunda deneyimlerimi de yazmışım olay bitti gitti ya.
Gelip burda ama abiii mekanikkk işte - XX gram basınç fasafiso hikaye yazmasın yok öyle bir dünya.

Napsınlar tasarım kıtı aletleri dayıcaklar işte böyle millete virallerle,streamerlarda saolsun yardımcı oluyor fanboylar her boklarını takip ettiği için. piyasa oluşuyor.

Benim gözüme hitap ediyorsa ürün,150 lira fazla bayılırım no problem. ister ekran taksınlar ister disko topu taksınlar estetikse bitmiştir.

iyinyietinide yerim ayrıca,sana birisi alsa bu klavyeyi 3 ay günde 14 saatlik kanlı canlı gaming botu olursun,hadi uza.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...