GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yahu kafan mı güzel sabah sabah konyak mı kattın çayına? ben sana beklentilerimi söylüyorum,yıllarca sıfır sorunla rubber kullandım diyorum sen bana gelmişsin yok 30$ yok kezban yok bilmemne bi git kendini sevdirmeden. neyin butthurtu anlamadım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bence tükenmeden bir striker 7 almalısın. gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 3 tane aldım, biri kız arkadaşıma biri kendime birini sana yollucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 reampage said: aksine iyi niyetim olmasa sana direk OMG KLAVYEYE BAK LAN HEMEN AL derdim ben al dedim kötü niyetli miyim şimdi!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Sen safsın :) olur öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 he ondan. wai... o.0' saf derken? cık cık çokayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Doğal anlamında saf. Natürel, el değmemiş, bakir, yontulmamış kütük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 al buyur. yüz verdik ali'ye. sen git mekaniklerinle oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bak yine iyi niyetim yanlış anlaşıldı, sorun sizde arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 merak etme edilen laf ile ne demek istendiği algılanabiliyor öyle gülücük koymayla olmuyor o iyi niyet :) kütükmüş lol hadi mekanik gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 neyse. stoya güle güle kullan aldıysan. ama ben de bir ara mekanik klavye denicem inşallah. çok ses çıkarıyordu baktıklarım ama brownlar iyiymiş galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kızmayın hemen, ben mekanik olmasına değil ekranı olmasına laf ettim klavyenin en çok dokunmatik ekran takılmış klavye ne kadar mekanikte olsa karşı çıkarım. Zaten bir iki review bakınca klavyenin pahalı olmasında ki sebep üzerine takılmış olan dokunmatik ekran. Mekanik klavye demek daha iyi birşey demek değil daha farklı birşey demek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 fiyatı pahalı ona lafım yok da. ekran da benim işime yaramaz mesela. ama güzel klavye abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Dworgian said: neyse. stoya güle güle kullan aldıysan. ama ben de bir ara mekanik klavye denicem inşallah. çok ses çıkarıyordu baktıklarım ama brownlar iyiymiş galba Bırak abi sallama şunu yüz verdikçe gelip halıya sıçıyo. Mekanik değilmiş çöpmüş lölölöl sabahtan beri salyaları saçtı topiğe. Klavye güzel işte benim beklentim makro tuşları (şu an logitech kullanıyorum bundada var ama estetik değil alet) ve göze hitap etmesi,net.. Mekanik konusunda deneyimlerimi de yazmışım olay bitti gitti ya. Gelip burda ama abiii mekanikkk işte - XX gram basınç fasafiso hikaye yazmasın yok öyle bir dünya. Napsınlar tasarım kıtı aletleri dayıcaklar işte böyle millete virallerle,streamerlarda saolsun yardımcı oluyor fanboylar her boklarını takip ettiği için. piyasa oluşuyor. Benim gözüme hitap ediyorsa ürün,150 lira fazla bayılırım no problem. ister ekran taksınlar ister disko topu taksınlar estetikse bitmiştir. iyinyietinide yerim ayrıca,sana birisi alsa bu klavyeyi 3 ay günde 14 saatlik kanlı canlı gaming botu olursun,hadi uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Sende ki komplex ikimizde yeter o yüzde sen al farmla bu klavyenle bol bol ii farmlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 -ki bitişik ikinci -de ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sen değil o düzelticekti laflar hazırlamıştım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 calimero said: -ki bitişik ikinci -de ayrı.. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ohooo drama oldu bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://i.imgur.com/YgCgTPv.png şunu ödedikten sonra burda tekrar gümrük ödemiyorum dimi?onlar hallediyo ne var ne yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Aynen onlar hallediyor. Aldığın alet nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ps3 kayıt cihazı, şu aleti http://www.amazon.com/gp/product/B00840353W/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER burda 650 liraya satıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 onun yerine ps3ü satıp ps4 alsana abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 O nasil oluyor gumruk islerini amazon mu hallediyor? Hangi firma ile geliyor bir de %100 geciyor mu gumrukten? *heyecanli liseli mode on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar