Sphere Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Beyler yardım edermısınız.Kufur dedektoru yapıyorum.Konusturmamyı nasıl yapıcam.bir yazarmısınız.Adam 45 dk boyunca konusamicak.Nasıl yapabılırız ?[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Arastır[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 biraz insaflı ol ya 45 dk :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 böyle bir script için yardım alabileceğini sanmıyorum.çünkü biraz zor gibi.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlicanK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konusturmama Olayini Birakalim Ben Baska Birsey Ariyorum Heryerde Valla Yazabilenede Raslamadim Player .kufur yazinca 5 dakika boyunca kufur dedektorunun acilmasini kufur dedektoru acikken etrafinda kufur eden biri varsa 1 saat jaile girmesini , 5 dakika sonra ise dedektorun otomatik olarak kapanmasini istiyorum.Valla yapildi biliyorum ama nasil? yardimci olabilecek var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bir RunUO shardında yapılmıştı.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 son günlerde açılan topiclerde herkes saçmalıyor, kimse soru cevaplamıyor.. hmmm şöyle düşündüm. (revision için) sphere.ini'de SpeechSelf=spk_player gibi bir değerin var tamam? sonra bu [SPEECH spk_player]'ın define edildiği scripti bul, değişiklik yapmadı isen, sphere_speech.scp dosyası içinde olacaktır. onun altına geliyoruz. ON=* yazıp, altına kodlamaya başlıyoruz. örnek bir speech scripti hazırladım, hızlıca yazdım hata varsa düzeltin. said: [SPEECH spk_player] ON=lamer ON=ezik ON=diger kufurler boyle sıralanır. if ( < 2) // staff üyelerine uygulanmasın. newitem i_susturucu new.cont new.timer 3600 sysmessage Kufur ettiginizden dolayi 1 saatlik konusmama cezasina carptirildiniz. return 1 else sysmessage ah bir staffda olmasan ben sana yapacagimi bilirdim hadi neyse.. return 0 endif on=guards on=bank on=res on=buy on=sell on=teach on=train on=all come on=all stop on=all stay return 2 ON=* if () if ( > 0) sysmessage Sizin konusmaniz saniye boyunca yasaklanmistir. //dogru mu yazdim evali :D return 1 endif endif bu arada susturucu itemını da define etmeniz gerekiyor. said: [ITEMDEF i_susturucu] ID=i_gold TYPE=t_eq_script NAME=susturucu ON=@Create ATTR=attr_decay|attr_invis TIMER=3600 ON=@Timer REMOVE RETURN 1 bence bu yeterli, denemedim ama deneyip haber verin :) ha bu arada konuşması yasak olan kişinin bank, buy gibi komutları kullanması için yukarıda bir liste oluşturdum ama buy bank guards gibi topluca makro yapanları düşünüp de ON=*bank* falan gibi wildcard kullanırsanız nebulanın uğradığı akibete uğrarsınız, küfür etmek isteyenler bankezik guardseninoannenivaryaaa diye küfür etmeye başlarlar :) neyse umarım yararlı olmuştur.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 eval satırı şöyle olacak misal >[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yok sadece parantezi kaçırmışım said: > şeklinde..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sadece yazıcaktım daha sonra eval kullanılır herhalde diye search ettim scriptlerin içinde bu örnek çıktı yazdım. problem olmaması gerek. düzelttim sonraki postta evali zaten :) herneyse güzel oldu script güzel bir örnek heh[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 55i kullaniyorum ben.Olmuyor bu calismiyor !!!komutlar hata veriyor .[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: thelegbra, 21 Kasım 2004 16:02 tarihinde demiş ki: son günlerde açılan topiclerde herkes saçmalıyor, kimse soru cevaplamıyor.. hmmm şöyle düşündüm. (revision için) [signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 newitem new.cont new.timer Bu komutlar olmuyor .cont vs vs.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 evet container belirleme komutu sanırım revisionda geldi haklısınız.. zaten speech için böyle bir script ancak revisionda kullanılabilir, 55i için böyle birşey mümkünmü hatırlamıyorum.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar