Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo konusturmama yardım!

Sphere

Öne çıkan mesajlar

böyle bir script için yardım alabileceğini sanmıyorum.çünkü biraz zor gibi.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

Konusturmama Olayini Birakalim Ben Baska Birsey Ariyorum Heryerde Valla Yazabilenede Raslamadim Player .kufur yazinca 5 dakika boyunca kufur dedektorunun acilmasini kufur dedektoru acikken etrafinda kufur eden biri varsa 1 saat jaile girmesini , 5 dakika sonra ise dedektorun otomatik olarak kapanmasini istiyorum.Valla yapildi biliyorum ama nasil? yardimci olabilecek var mi
Sosyal ağlarda paylaş

son günlerde açılan topiclerde herkes saçmalıyor, kimse soru cevaplamıyor..

hmmm şöyle düşündüm. (revision için)
sphere.ini'de SpeechSelf=spk_player gibi bir değerin var tamam?

sonra bu [SPEECH spk_player]'ın define edildiği scripti bul, değişiklik yapmadı isen, sphere_speech.scp dosyası içinde olacaktır.

onun altına geliyoruz.
ON=* yazıp, altına kodlamaya başlıyoruz.

örnek bir speech scripti hazırladım, hızlıca yazdım hata varsa düzeltin.

said:
[SPEECH spk_player]
ON=lamer
ON=ezik
ON=diger kufurler boyle sıralanır.
if ( < 2) // staff üyelerine uygulanmasın.
newitem i_susturucu
new.cont
new.timer 3600
sysmessage Kufur ettiginizden dolayi 1 saatlik konusmama cezasina carptirildiniz.
return 1
else
sysmessage ah bir staffda olmasan ben sana yapacagimi bilirdim hadi neyse..
return 0
endif

on=guards
on=bank
on=res
on=buy
on=sell
on=teach
on=train
on=all come
on=all stop
on=all stay
return 2

ON=*
if ()
if ( > 0)
sysmessage Sizin konusmaniz saniye boyunca yasaklanmistir. //dogru mu yazdim evali :D
return 1
endif
endif

bu arada susturucu itemını da define etmeniz gerekiyor.

said:
[ITEMDEF i_susturucu]
ID=i_gold
TYPE=t_eq_script
NAME=susturucu

ON=@Create
ATTR=attr_decay|attr_invis
TIMER=3600

ON=@Timer
REMOVE
RETURN 1

bence bu yeterli, denemedim ama deneyip haber verin :) ha bu arada konuşması yasak olan kişinin bank, buy gibi komutları kullanması için yukarıda bir liste oluşturdum ama buy bank guards gibi topluca makro yapanları düşünüp de ON=*bank* falan gibi wildcard kullanırsanız nebulanın uğradığı akibete uğrarsınız, küfür etmek isteyenler bankezik guardseninoannenivaryaaa diye küfür etmeye başlarlar :)

neyse umarım yararlı olmuştur.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

sadece yazıcaktım daha sonra eval kullanılır herhalde diye search ettim scriptlerin içinde bu örnek çıktı yazdım. problem olmaması gerek. düzelttim sonraki postta evali zaten :)

herneyse güzel oldu script güzel bir örnek heh[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

evet container belirleme komutu sanırım revisionda geldi haklısınız.. zaten speech için böyle bir script ancak revisionda kullanılabilir, 55i için böyle birşey mümkünmü hatırlamıyorum.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...