Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karımı döveyim mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamı eve çağır, iki medeni insan gibi konuşun. Derken hanım yemeği hazırlasın. Birlikte yemek yer ortamı yumuşatırsınız, sonra herkes üzerine daha rahat bir şeyler alsın ve olaylar gelişsin.
Mesaj tarihi:
Sakın adam seni karınla aldatmış olmasın? Eskiye uzanan bir geçmişiniz var. Adamın gözü sende olabilir. Belki de karından seni ayırıp kendine almak için adam tertipledi bu işi?
Mesaj tarihi:
Bıçaklamak istiyorum ikisini de. Ama karıma da hak veriyorum. İyi bir koca olamadım. O bir erkek istiyordu ve ben yeterince erkek olamadım. Kuşu ölünce çocuklar gibi ağlayan bir erkeği kim ister ki? Kanaryam ölünce ağlayıp yorganları çarşafları yırtmıştım. Üzüntüme ortak olacağına alaycı gözlerle izledi beni.

O istiyor ki eve girer girmez kıçına bir tokat atıp yemeğimi hazırlamasını emredeyim. Sevişirken saçından çekeyim. Sİnirlenince bağırıp çağırayım. Bazen beni özellikle sinirlendiriyor farkediyorum. İstediği tepkileri vermemi istiyor ama ben öyle biri değilim. Hiç olmadım. O öyle kızınca kendimi küçük odaya kitliyorum.
Mesaj tarihi:
tokins said:

Bıçaklamak istiyorum ikisini de. Ama karıma da hak veriyorum. İyi bir koca olamadım. O bir erkek istiyordu ve ben yeterince erkek olamadım. Kuşu ölünce çocuklar gibi ağlayan bir erkeği kim ister ki? Kanaryam ölünce ağlayıp yorganları çarşafları yırtmıştım. Üzüntüme ortak olacağına alaycı gözlerle izledi beni.

O istiyor ki eve girer girmez kıçına bir tokat atıp yemeğimi hazırlamasını emredeyim. Sevişirken saçından çekeyim. Sİnirlenince bağırıp çağırayım. Bazen beni özellikle sinirlendiriyor farkediyorum. İstediği tepkileri vermemi istiyor ama ben öyle biri değilim. Hiç olmadım. O öyle kızınca kendimi küçük odaya kitliyorum.

Bi film olmasın bu, adam bize bir şeyler anlatmak istiyor olabilir.. Yabancı iki kelime!
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

karınla seviş daha sonra cebinden parayı çıkarıp masanın üstüne koy. ücretin masanın üstünde deyip evden çık ve bir daha geri dönme

Babasının iş yerinde çalışıyorum. Damadıyım diye hak etmediğim paralar kazanıyorum. Hem böyle bir şey asla yapmam. Hamile bırakmaya çalışmayı düşünüyorum. Belki bir çocuk işleri yoluna koyar.
  • Yeni Oluştur...