Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yetememissin demekki eski erkek arkadasina gitmis
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 dovmek nedir ya? bu devirde kadin dovulur mu? direk bicakla oldur
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Adamı eve çağır, iki medeni insan gibi konuşun. Derken hanım yemeği hazırlasın. Birlikte yemek yer ortamı yumuşatırsınız, sonra herkes üzerine daha rahat bir şeyler alsın ve olaylar gelişsin.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 karınla seviş daha sonra cebinden parayı çıkarıp masanın üstüne koy. ücretin masanın üstünde deyip evden çık ve bir daha geri dönme
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 karını aradan çıkar adamla mutlu mesut yaşa
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Sakın adam seni karınla aldatmış olmasın? Eskiye uzanan bir geçmişiniz var. Adamın gözü sende olabilir. Belki de karından seni ayırıp kendine almak için adam tertipledi bu işi?
tokins Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bıçaklamak istiyorum ikisini de. Ama karıma da hak veriyorum. İyi bir koca olamadım. O bir erkek istiyordu ve ben yeterince erkek olamadım. Kuşu ölünce çocuklar gibi ağlayan bir erkeği kim ister ki? Kanaryam ölünce ağlayıp yorganları çarşafları yırtmıştım. Üzüntüme ortak olacağına alaycı gözlerle izledi beni. O istiyor ki eve girer girmez kıçına bir tokat atıp yemeğimi hazırlamasını emredeyim. Sevişirken saçından çekeyim. Sİnirlenince bağırıp çağırayım. Bazen beni özellikle sinirlendiriyor farkediyorum. İstediği tepkileri vermemi istiyor ama ben öyle biri değilim. Hiç olmadım. O öyle kızınca kendimi küçük odaya kitliyorum.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Cok basarisizsin.Dh de topic ac, inanan olur belki.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ben senin ağzını burnunu kırarım. yumruk atmam dirsek atarım döverim seni.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 tokins said: Bıçaklamak istiyorum ikisini de. Ama karıma da hak veriyorum. İyi bir koca olamadım. O bir erkek istiyordu ve ben yeterince erkek olamadım. Kuşu ölünce çocuklar gibi ağlayan bir erkeği kim ister ki? Kanaryam ölünce ağlayıp yorganları çarşafları yırtmıştım. Üzüntüme ortak olacağına alaycı gözlerle izledi beni. O istiyor ki eve girer girmez kıçına bir tokat atıp yemeğimi hazırlamasını emredeyim. Sevişirken saçından çekeyim. Sİnirlenince bağırıp çağırayım. Bazen beni özellikle sinirlendiriyor farkediyorum. İstediği tepkileri vermemi istiyor ama ben öyle biri değilim. Hiç olmadım. O öyle kızınca kendimi küçük odaya kitliyorum. Bi film olmasın bu, adam bize bir şeyler anlatmak istiyor olabilir.. Yabancı iki kelime!
tokins Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Myshkin said: karınla seviş daha sonra cebinden parayı çıkarıp masanın üstüne koy. ücretin masanın üstünde deyip evden çık ve bir daha geri dönme Babasının iş yerinde çalışıyorum. Damadıyım diye hak etmediğim paralar kazanıyorum. Hem böyle bir şey asla yapmam. Hamile bırakmaya çalışmayı düşünüyorum. Belki bir çocuk işleri yoluna koyar.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Post kasma yarışı son hızıyla devam ediyordu..
Öne çıkan mesajlar