Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam akıllı vpn servisi

Pluton

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Eger premium bir cozum ariyorsan premium da odeme yapman gerek.

Sunu arastirmani tavsiye ederim ben: http://www.goldenfrog.com/vyprvpn Hiz acisindan degerleri iyi, ip de sinirsiz, degisim de kolay. Ama bunlar ucuncu agizdan bilgi; bildigin gibi VPN kullanma amacim Netflix filan benim, HideIPVPN yetiyor o nedenle. Arkalarindaki firma bilinen kisilerin, Giganewscilerin iste.

Arastir iste, bunlarla basla ama bakmaya, cok iyi seyler duydum haklarinda hep.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE bu konuda bende muzdaripim artık, parası neyse verecez hesabına proxy+VPN+torrent full teçhizatlı güvenilir tanıdık varmı ? :D Şaka bir yana harbi lazım artık. Arada EU serverlarında oyun oynadığımıda söyleyim, ayrıca Huluu vs henüz bulaşmamış olsamda TV yi yenilersem her türlü bulaşabilrim. Apple TV yi de düşünmüyor değilim bu arada. TR kısıtlı gibi görünüyor, çeşitlilik açısından. US account ile AppleTV yi de düşünürsek. Nokta atışı tavsiyen?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Torrent icin hic gerek yok, oyun oynayan biri olmadigim icin cok o konuda bir fikrim yok, oynarsam da single oynarim zaten. VPN ile ping dusurme pek oluru olan bir sey degil ama, yapiyorum diyenler var ama bilmiyorum.

Hulu, Netflix gibi seyler icin ama kendi kullandigimi oneririm iste. HideIPVPN ile ikisinde de 720p izleyebiliyorum 3 mbps baglanti ile. Izleyemedigim anlarda kendi baglantim yavaslamis oluyor genelde yerel sorunlarla. 1080p de kaldiriyordu rahat 8 mbps varken. Video acisindan VPN servisi kotu olmadigi surece iyi performans alirsin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Eger torrent de kullanmak istiyorsan en mantiklisi bu derim: http://www.hideipvpn.com/premium_vpn/premium-vpn-us-uk-de-pptp-openvpn-l2tp-ipsec/ Daha iyisi vardir belki ama yillardir kullandigim firma olarak oneriyorum bunu. Bunlarin disinda 5-6 farkli servis kullandim sadece ki yuze yakin VPN formasi var. Baktiklarimin arasinda en iyisiydi bu. US2 paketini kullaniyorum ben 6 aylik odemelerle.

Firmaya guvenim var, ayrica proxy veren ender servislerden ki proxy cok daha iyi performans almani sagliyor stream ederken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...