Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e-5 te radar

matama

Öne çıkan mesajlar

e5 te bir kaza olursa tek sorumlusu metrobus hatti ile daralan seritler baska sorumlu yok. 100-110 civari bir yere limit koysalar mantikli da, yasal sinir 70 diye 70 yaparlarsa aksam trafigini 6 dan cok once tikarlar.

e5 gecen arac sayisi bakimindan agir bir yuk tasiyan, bu nedenle gecirebildiginiz kadar araci en kisa surede tasimaniz gereken, dolayisi ile suyun akis debisinin yuksek olmasi gereken bir otoban. daralan metrobus hatti dusunulmeli, ancak max hiz biraz arttirilmali.

burada yapilmasi gereken gece vakti daralan sol seritte 140-150 yapan arkadaslari yakalamak. hele bir de makasci iseler.

ama 70 nedir ya?

bagdat caddesinde ve anadolu yakasi sahil yolunda ise destekliyorum 70 sinirini. buralarda gunahsiz cok yaya, cok insan oldu cunku. e5 sonucta cakmasindan da olsa bir otoban, buralar degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani otoyolda olurmu bu hiz ya sacmaliga bak sehirler arasi hiz siniri 90 di en son 110 yaptilar sanirim ama soyle bir durum var
Simdi adamin teki 200 le gidip bi benzinlige girdimi nolcak ! Aradaki hesaplama nekadarlik bir ara nedir olay garip isler bunlar 300 ibreli arabalar neden var ozaman ?
Sosyal ağlarda paylaş

en sol şerit boş kalıyo
sen 100-120 ile gidiyosan 2. şerittesin
en sağ şerit asyalılar ve kamyon-tırlar için

canın sıkıldı 220 basıcan
geçiyosun en sol şeride önün apaçık gidiyosun
önüne 150 ile giden araba çıkınca selektör yapmadan çekiliyolar zaten önünden geçip gidiyosun sen de

140la giderken yanımdan roket gibi bişey geçmişti bi kere çok korkmuştum dfgdfg
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Namessar said:

e5 te bir kaza olursa tek sorumlusu metrobus hatti ile daralan seritler baska sorumlu yok. 100-110 civari bir yere limit koysalar mantikli da, yasal sinir 70 diye 70 yaparlarsa aksam trafigini 6 dan cok once tikarlar.

70 ile akan trafik tıkanmaz, alakası yok

sen hic hafta sonu soforu arkasinda gittin mi otobanda? o hiz siniri 70 olunca herkes yetmis sabit gidecek mi saniyorsun? kutu gibi ardarda dizilip, katilimlardan yavaslamadan girip, 3 seritte yanyana 70 ile gidecekler gibi hayallerin falan mi var? hani bir de bahsettigimiz yer e5.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

en sol şerit boş kalıyo
sen 100-120 ile gidiyosan 2. şerittesin
en sağ şerit asyalılar ve kamyon-tırlar için

canın sıkıldı 220 basıcan
geçiyosun en sol şeride önün apaçık gidiyosun
önüne 150 ile giden araba çıkınca selektör yapmadan çekiliyolar zaten önünden geçip gidiyosun sen de

140la giderken yanımdan roket gibi bişey geçmişti bi kere çok korkmuştum dfgdfg

220 ile giderken arkadan porschenin sellektör yapmasıdır autobahnda araba kullanmak
peki abi deyip saga geçtim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...