Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Mekan

nedanko

Öne çıkan mesajlar

Eskiden beri aliskanligimdir, arada is cikisi gidip 1-2 bira icip, guzel muzik dinleyip, resetlenip oradan eve gitmek. Eski mekanlarim degismis, kapanmis vs. Yenilerini ariyorum.

1-) Bar'i olacak, ve bar taburesi olacak.
2-) Genel anlamda rock/elektronik olur.
3-) Samimi bir mekan olacak, mudavimi oldugumda adamini vs taniyabilecegim bir mekan.
4-) Hafta ici aksam cikmisim yorgun argin, gece 10, bana kapida dam vs muhabbeti yapmayacak bir mekan.
5-) Salas ve ya high end farketmez, bir gun biri diger gun moduma gore baskasi olabilir. Cok salas bile olabilir farketmez. Hic olmicak kiyafetlerle headbang cilerin arasinda oturmuslugum vardir.
6-) Haftaici aksam cok kalabalik olmayacak, ama cok bosta olmasin sabah in 6 si temizlik yapan barlar gibi.

super olur yardimci olursaniz. bi ara bar hopping yapip bakicam bunlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Kucuk beyoglunda olmasi aldatmasin, pendor corner'i tavsiye ederim.

Balo sokakta da james joyce irish pub var. Asmali tarafinda da bir kose olacak ama adini unuttum.

Jazz icin de nardis's alternatif galata'da yine atolye diye bir mekan var kuleye yakin.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

peyote ftw

Peyote'ye de kışın gidilmez, ana baba günü oluyor akşamları. Bir de ipini koparan geliyor.

En son geçen sene gittiğimizde 2 kişi oturmaya yer bulamadık, sonra başka bir çiftin yanına almışlardı; onlar kalkınca da yanımıza başka çift aldılar falan. Neden başka mekana geçmemiştik hatırlamıyorum.

Joker dediğiniz yer de eğer şu Ağa Camii'ne ya gelmeden ya da onun sokağında en üst kattaki mekansa orası da liseli mekanı. Lisedeyken gidiyorduk, ordan biliyorum öyle olduğunu (gerçi geceleri değişiyordu muhteviyatı ama iş çıkışı yine liseliler olur)
Sosyal ağlarda paylaş

istiklalden asagıya dogru indiginde solunda kalan mcdonaldsdan içeriye girince pandora kitap evinin karsıında klan bar var dedigin seylerin tamamına uyuyor. sadece yukarıya dört kat cıkman lazım

p.s. gece 4 den sonra abi lütfen gidin uykum var uyucam valla diyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...