nedanko Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Eskiden beri aliskanligimdir, arada is cikisi gidip 1-2 bira icip, guzel muzik dinleyip, resetlenip oradan eve gitmek. Eski mekanlarim degismis, kapanmis vs. Yenilerini ariyorum. 1-) Bar'i olacak, ve bar taburesi olacak. 2-) Genel anlamda rock/elektronik olur. 3-) Samimi bir mekan olacak, mudavimi oldugumda adamini vs taniyabilecegim bir mekan. 4-) Hafta ici aksam cikmisim yorgun argin, gece 10, bana kapida dam vs muhabbeti yapmayacak bir mekan. 5-) Salas ve ya high end farketmez, bir gun biri diger gun moduma gore baskasi olabilir. Cok salas bile olabilir farketmez. Hic olmicak kiyafetlerle headbang cilerin arasinda oturmuslugum vardir. 6-) Haftaici aksam cok kalabalik olmayacak, ama cok bosta olmasin sabah in 6 si temizlik yapan barlar gibi. super olur yardimci olursaniz. bi ara bar hopping yapip bakicam bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 nardis güzel fena değil programını takip edebilirsin canlı müzik falan iyi,nezih içerisi biraz küçük bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 nardis nasi aklima gelmedi, okdir super unutmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 soruyu soran atlas admin olunca fin hizaya gelip nası da faydalı post atmış sdfs bugün salaş ama dostane tier olarak "şiirci"ye gittik deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Joker, jolly joker degıl sadece "Joker" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Kucuk beyoglunda olmasi aldatmasin, pendor corner'i tavsiye ederim. Balo sokakta da james joyce irish pub var. Asmali tarafinda da bir kose olacak ama adini unuttum. Jazz icin de nardis's alternatif galata'da yine atolye diye bir mekan var kuleye yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 aga camii arkasinda kraft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Irish çok bozdu, öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 peyote ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 eed james joyce degisenlerden, kraft ise kapananlardan. joker nerede bu arada google layinca jolly joker cikio surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 james joyce her hafta gidip premier lig maçlarını izlediğim biyerdi eskiden. o kadar kötü salak saçma biyer oldu ki tuvaletini kullanmaya girilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 SNA1L said: peyote ftw Peyote'ye de kışın gidilmez, ana baba günü oluyor akşamları. Bir de ipini koparan geliyor. En son geçen sene gittiğimizde 2 kişi oturmaya yer bulamadık, sonra başka bir çiftin yanına almışlardı; onlar kalkınca da yanımıza başka çift aldılar falan. Neden başka mekana geçmemiştik hatırlamıyorum. Joker dediğiniz yer de eğer şu Ağa Camii'ne ya gelmeden ya da onun sokağında en üst kattaki mekansa orası da liseli mekanı. Lisedeyken gidiyorduk, ordan biliyorum öyle olduğunu (gerçi geceleri değişiyordu muhteviyatı ama iş çıkışı yine liseliler olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 zaidral said: aga camii arkasinda kraft. oranin ismi değişti sanirim. Ben de 2 dükkan yanındaki Darkness'ı tavsiye edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Oldu olacak Arsen Lupen'i de yazalım sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 istiklalden asagıya dogru indiginde solunda kalan mcdonaldsdan içeriye girince pandora kitap evinin karsıında klan bar var dedigin seylerin tamamına uyuyor. sadece yukarıya dört kat cıkman lazım p.s. gece 4 den sonra abi lütfen gidin uykum var uyucam valla diyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Robin Hood abi geçen götürdü arkadaşlar tam anlattığın yer edit:hayatımda sanırım 3 ya da 4 girişim bu bölüme cevaplayabilceğim bişey gördüm sdfls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar