nordlydian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 eve girer girmez banyoya koşar sıçar+duş alır çıkarım. sonrası archeage bu aralar.. bu aralar patinin sindirim sistemi ne kadar iyi çalışıyormuş arkadaş aranızda kabız olan yok mu? asdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mithat said: Nolifer oyle olmuyo , senko var adam son 4 yıldır şirketten hiç çıkmadı mesela. Daha 2 yıldır mezun adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 MasterHapLo said: Killer said: odama giderim bilgisayarı ve modemi açarım, ekranı ve hoparloru acmam. sonra üstümü değiştirdikten sonra elimi yüzümü yıkar bilg başına otururum ekranı açarım, sesli vidyo olmadığı sürece hoparloru açmam niye acmiyorsun arkadas hoparloru. vent falan yokmu aksam takildigin muhabbet ettigin insanlar. abi vent ve hoparlör? gidin kulaklık alın töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 copry said: Mithat said: Nolifer oyle olmuyo , senko var adam son 4 yıldır şirketten hiç çıkmadı mesela. Daha 2 yıldır mezun adam sdf Düşün o kadar çok çalışıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 pc'nin power tuşuna basıp pijamalarımı giyiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 genelde sevgilim olur evde. eğer dışarı çıkmayacaksak pijamalarımı giyerim, yemek zamanına kadar tv'ye bakarım. haber vs. yemekten sonra da bilgisayar, oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Abi 4yıl boyunca wowu sessizde oynadım raidler dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 biz yanlış yapıyormuşuz o zaman =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Cipetpet said: Abi 4yıl boyunca wowu sessizde oynadım raidler dahil haaa şu "nonono don't stay in poison cloud" fln dendiğinde duymayanlardandın ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 15 dakika falan hareketsiz bekleyip pc başına geçiyorum. 3 4 saat daha hareketsiz durup uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Dworgian said: Cipetpet said: Abi 4yıl boyunca wowu sessizde oynadım raidler dahil haaa şu "nonono don't stay in poison cloud" fln dendiğinde duymayanlardandın ? =) O senmiydin yoksa? Asdad şaka bir yana tek slot ,priest ve 4 sene oynadım işte nickde imamefendiydi :)rabbim affetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 burning legion alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Kul tiras ally sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 farklı imam demek ki. neyse.. gidip kulaklık alın. hoparlörle vente girip rezil etmeyin ortamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 işten eve gelince sıçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar