Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Urban Armor Gear [UAG]

reampage

Öne çıkan mesajlar

S3Note 2IP44S ve IPAD için olan modelleri var daha önce bazı topiklerde konuşuldu bu cover için.

IPhone için

Kendi sitesinden note 2 için siyah olanını sipariş verdim shipping international ve bedava. Ama US'den sonra tracking vermiolar, bakalım 21 gün max süre vermişler PTT'de patlamaz insallah.

Sosyal ağlarda paylaş

iphone5 kendisinden UAG li :) haha
bugün metroda bir kız düşürdü(resmen firlattı desek daha iyidir) ray hizasından yürüyen merdivenlere kadar düşünün yerde taklalar attı sürüklendi filan haha ve hiç bişi olmadı telefona gözüken bariz bir çiziği bile yoktu belki ince çizikler olmuştur ama onlarda okadar önemli değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

postacı kağıt bırakmamış herzaman olduğu gibi gittik kendimiz aldık şubeden.

sağdan soldan toplam 2mm falan genişlik katıyor ama çok sağlam malzeme cidden. screen protectoru kullanmıyorum içinden çıkan. iz bırakmayan mat takılı şuan gayet memnunum o yüzden. düşme vs anında dış sert lastik kısım iyi koruma sağlar gibi gözüküyor. bütün girişleri iyi koruyor, özellikle lens ve flash biraz gömülü kalıyor çok beğendim o yüzden. sırt üstü rahat rahat düz zemine koyabilirsiniz telefonu. aynı şekilde ekran üstü de koyabilirsiniz düz zemine. ses ve power tuşları çok sağlam ve çok rahat.

tam istediğim gibi oldu. diğer modelleri de aynı kalitededir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bu tarz birşey istiyorsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...