reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 S3Note 2IP44S ve IPAD için olan modelleri var daha önce bazı topiklerde konuşuldu bu cover için. IPhone için Kendi sitesinden note 2 için siyah olanını sipariş verdim shipping international ve bedava. Ama US'den sonra tracking vermiolar, bakalım 21 gün max süre vermişler PTT'de patlamaz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bugün note2 icin olan elime ulaşacak umarım. Tracking no varsa ptt nin sitesinden takip edeceksin aynı numara ile. Takip no vermiyorlar diye birşey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 abi çok çirkin ama bu bi extra fonksiyonu var mı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ya takip nosu için US'den sonrası ilgilendirmio bizi demişleri şte PTT'den ederiz. Abi extra özelliği yok, note 2 için olan siyah bence güzel. Ha bide kaliteli malzeme düşünce korur felan ama ekran ortası sivri bi yere geline hiç sanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 mani said: Bugün note2 icin olan elime ulaşacak umarım. Tracking no varsa ptt nin sitesinden takip edeceksin aynı numara ile. Takip no vermiyorlar diye birşey yok yani. Kaç günde geldi ? Direk sitesinden sipariş verince ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Amazon'dan verdim ben siparişi. ayın 19'unda. Gelmedi daha dağıtımda diyor işte bugün için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Pazartesiye kalır bugün gelmez ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ben de alacaktım sonra Stanley iş aletleri modellerini gördüm başka bi firmanın daha geyik gözüktü ama türkiyede yok. kasamam silikon covera 100 lira verip getirmeye dedim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 iphone5 kendisinden UAG li :) haha bugün metroda bir kız düşürdü(resmen firlattı desek daha iyidir) ray hizasından yürüyen merdivenlere kadar düşünün yerde taklalar attı sürüklendi filan haha ve hiç bişi olmadı telefona gözüken bariz bir çiziği bile yoktu belki ince çizikler olmuştur ama onlarda okadar önemli değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 olan kıza olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ha bide kız yerden aldıktan sonra bütün metronun aslında gizli donanım haber elemanları olduğu ortaya çıktı, kızın başına üşüşüp inceleme yaptınız dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ahaha yok şanşlıydım telefon bana doğru fırladı... alıp vericektimde moda girip yürüdüm hiç durmadan :( keşke gidip alıp verseydim kıza numarasını alırdım belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bence el çabukluğu ile kendi telefonunu verip akabinde ordan arayıp telefonlarımız karışmış ekieki ben sizi starbaksda bekliorum gelin vereyim hemde bi kahve içeriz diyebilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 osh*!**!t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 postacı kağıt bırakmamış herzaman olduğu gibi gittik kendimiz aldık şubeden. sağdan soldan toplam 2mm falan genişlik katıyor ama çok sağlam malzeme cidden. screen protectoru kullanmıyorum içinden çıkan. iz bırakmayan mat takılı şuan gayet memnunum o yüzden. düşme vs anında dış sert lastik kısım iyi koruma sağlar gibi gözüküyor. bütün girişleri iyi koruyor, özellikle lens ve flash biraz gömülü kalıyor çok beğendim o yüzden. sırt üstü rahat rahat düz zemine koyabilirsiniz telefonu. aynı şekilde ekran üstü de koyabilirsiniz düz zemine. ses ve power tuşları çok sağlam ve çok rahat. tam istediğim gibi oldu. diğer modelleri de aynı kalitededir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bu tarz birşey istiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 benimkide bu ay bi ara gelir diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 3-4 gündür kullanıyorum çok başarılı bir kılıf. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar