Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi mi köpek mi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim köpeğim dünyadaki en iyi ev hayvanı, hayatta yattığı yerden kalkmaz yatar ve kalır. Yanından kedi mamasını yer kafasını kaldırmaya tenezzül bile etmez. Minimum dert.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 17 Kasım 2004 12:47 tarihinde demiş ki:
yeter açma aynı konuları yaa manyakmısın paraylamı verdiler. Eskiden açtığın kitlenmiş gene açıyorsun.

auhauhua yavas baa

adam öldü[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
timsah[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
hmm hareketli seni anlıyan bir çok şeyi yaptırmak istersen köpek ama fazla cinslik yapmıyan öyle kendi başına takılsın diosan kedi.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
kedi herhalde bizde kedi var ama ısınamadım hayvana birbirimizden gıcık aldıgmız bile söylenebilir . Yinede herhalde sahibi ben olsaydım işler farklı olabilirdi şehirde köpek beslemek zahmetli iş
Mesaj tarihi:
Köpek abi ne kedisi ya bi kere kızlar köpekleri daha çok seviyolar artı köpegi dolaştırırken kızlar yanaşıyo seviyo falan ama kedide kim yanaşır abi onu bırak kediye tasma bile takılmaz[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
  • Yeni Oluştur...