Biliminsani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Hani o kadar mübarekti , hani sünnet ehliydi , bu kadar önemli bir sünneti neden yapmıyor ? Devlet memuru değil , yardım sever bir cemaat lideri , yani bu adamın derdi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kösedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bilim ve teknik bölümüne açmamışsın hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 siteyi mi kapattirticaksin lan? homofobik misin? ne istiyosun paticikten? saygilar fetullah abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Onun sakalında nur var ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Asıl ben bu konu hakkında yazarsam forum kapatılır.evlenmemesi ve sakal bırakmaması islamın ruhuna aykırıdır.bugünkü badem bıyık dahi islamda yeri yoktur.peygamberimin bir sözünde ''mecusiler ve yahudilere muhalefet etmwk için bıyıkları kısaltın sakalları uZatın''demiştir.bugünkü müslüman görünümlü müşriklerin yaptığı islamı bağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 peygamberin saçı uzunmuş diyollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kupede takıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 He canım he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 gercek islam bu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Cipetpet said: He canım he http://www.mescere.net/forum/index.php?topic=23539.0 tartışmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Cipetpet said: Asıl ben bu konu hakkında yazarsam forum kapatılır.evlenmemesi ve sakal bırakmaması islamın ruhuna aykırıdır.bugünkü badem bıyık dahi islamda yeri yoktur.peygamberimin bir sözünde ''mecusiler ve yahudilere muhalefet etmwk için bıyıkları kısaltın sakalları uZatın''demiştir.bugünkü müslüman görünümlü müşriklerin yaptığı islamı bağlamaz. çipet, az kaldı uçacaksın göklere doğru. ayaklara tuğla bağla. aman deyim, çevrede kimse olmaz da yakalayamazlar falan sonra ayaktan mayaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Cipetpet said: He canım he kısamıymış saçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Sünneti omuzlara kadar dökülen saça izin verir de ,adam birşey sormuş cevabını verdik,neden rahatsız oldunki soren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Cipetpet said: Asıl ben bu konu hakkında yazarsam forum kapatılır.evlenmemesi ve sakal bırakmaması islamın ruhuna aykırıdır.bugünkü badem bıyık dahi islamda yeri yoktur.peygamberimin bir sözünde ''mecusiler ve yahudilere muhalefet etmwk için bıyıkları kısaltın sakalları uZatın''demiştir.bugünkü müslüman görünümlü müşriklerin yaptığı islamı bağlamaz. this diyorum.(tu) hep böyle olsan çipet.yaz valla ben arkandayım destekliyorum (ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Cipetpet said: Sünneti omuzlara kadar dökülen saça izin verir de ,adam birşey sormuş cevabını verdik,neden rahatsız oldunki soren? izin verir başka, sünnet başka anlamlara gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bediüzzaman Said Nursî sakal bırakmadığı için olabilir , nur cemaati onun izinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kendin mi yazdın, copy/paste mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Şimdi alıriel durum telde yazamayacağım kadar komplike mezhep immları sahih hadislerle dalga geçen ya da kabul etmeyen dinden dahi çıkar diyebilmişlerdir.çünkü hadisler bir müslümanın ibadetden nikahına kadar herşeyi tarif eder ve düzenler Oğuzhan saidi nursi hakkında da çok büyük tArtışmalar var yurtdışında,tr de sümenaltı ediliyor.risalei nurları Allahdan ilham alarak yazdığını söyler saidi kürdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Sünnet ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kesiyolar ya hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 çükü kesiyorlar ya o degil mi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 saç diyorum hocam ben. ibadete, nikaha niye giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bourbon said: Sünnet ne ya Sünnet ,peygamberin yaşantısı ve uygulamalarına verilen genel addır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar