Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA:En iyi guard(En sevdiğiniz vs. vs.)

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

said:
SM0KE, 19 Ağustos 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
John Stockton

aynen katılıorm asist rekortmeni süper guard...
benm için guard oyun kurucudur ve bundan iisi de yoktr
bide i. thomas insan serbest atışlardan 1 tane bile kaçırmazmı ya ![signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

eagle small guard ne ?

bu arada çok yanlış bişey yapıosnz

pg farklıdr sg farklıdır herkes 2 sini karşılaştırıo bu saçma yani
pg attrırı sg atar sonuçta yanlş bi karşılaştrma..

iverson o boyla sg mesela ..
iverson ilk draft edildiinde nba yaptıı bi hareket wardr onun bi sağ bi sol yetkililerce uzun süre tartışıldı steps mi deilmi die...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 20 Ağustos 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
vince carter'ı nereye koyucaz şu 5'te
ayrıca vince carter o kadar iyi bir oyuncu diil ki.

çok da iyi bi oyuncuydu malasefki adamı miktiler resmen 2 sezonda 30 maç filan oyniyabildi bitti
o smaçları kimse basamıodu işte ne t-mac nede kobe ...
smaç olarak jordan nın gerçek veliahtıydı...

5 diosnzda o kadar oyuncu içinden bi 5 çıkarmak bu kadar kolaymı?

pg en kidd olcak
sg ye kimi koycan o kdar adam içinde ?
sf de bi ton war
pf de
center sadece 1 tane :p

herkes sevdii 5 i yapabilir bence şahsen ben takımımda kobe yi istemem ukela laftan anlamaz adamın teki
jackson neden başarılı olamadı lakersla onun yüzünden %50 yani . eskiden jordan a diodu topu al at .
tabi hoş ikisi karşılaştırılamazlar ama sonuçta kobe şimdi en ii oyuncu die geçio
bana göre bi oyuncu en ii olması için adam da olması lazm...
bu konuda duncan ve garnett benm için en iidr.[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WinterWolf, 20 Ağustos 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 20 Ağustos 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
KG small forward oynayacak. olay bitiren 5 o zaman çıkıyo

kidd
kobe
garnett
duncan
shaq

şu 5 gelmiş olsa komik olurdu olimpiyatlar =)

Rüya takım işte bu:).

garnett 3 numara? pes doğrusu[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Konu başlığından gitgide uzaklaşır bir şekilde tartışmaya devam ediyoruz.
Elma'lar ile armut'ları, iyi oyuncudan algıladığımız farklılıkları birbirimize karşı savunmaya ve anlatmaya çalışıyoruz.
Kimisi için iyi smaç yapması yeterli iken kimisi çinde farklı bir özelliği iyi oyuncu diye tanımlıyoruz.
Öncelikle konuyu açan arkadaşın sorduğu "Guard"ın "Point guard mı?" yoksa "Shooting Guard'mı?" olduğu konusunda bir açıklama yapması belkide düşündüklerimizi ifade derken bize daha fazla yol gösterir.
Yoksa biz bir dört sayfa daha PG pozisyonunda oynayan birileri ile SG pozisyonunda oynayan birilerini karşılaştırmaya devam edeceğiz.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
--------------------------------
Goktug Tetik - Star Wars Galaxies
Eclipse - Combat Medic/Carbineer
Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK
Sosyal ağlarda paylaş

bitch of bat:

sana diyecek pek bişeyim yok. şu yazdığım 5'e "sevdiğiniz adamları koyabilirsiniz anca" dedin ya. ahah yarıldım

kaldı ki garnett 3 numara oynamış ve gerektiği zaman halen de oynayan bir oyuncu. o boyuna rağmen çok atletik ve boyuyla da diğer bütün sf'lere üstünlük sağlıyor.

bana şu 5'e benim saydıklarımdan başka girebilecek 1 isim sayamazsın.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sinank, 20 Ağustos 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
RonaldinhO
Üye - ?
20 Ağustos 2004 12:23
--------------------------------------------------------------------------------
Ya LeBron James e iyi diyosunuz adam şov yapıyo iyi smaçlar basıyo filan tamam güzel de Dün maçta(USA) 6 tane üçlük mü ne attı 3-4 ü çembere dahi çarpmadı diğerleride normal kaçtı.Bukadar kötü şut çekiyo ya.Bence LeBron'u aşırı abartıyolar daha nba e gelmeden şişirip şişirip durdular reklam üzerine reklam yaptılar adamı şahlandırdılar.Ama adamın hakkını yememek lazım smaçları şahane!!!
--------------------------------------------------------------------------------

Tamam 3lükleri çok kötü ama guard nedir uzun uzun açıklamama gerek yok herhalde. Top getiren ve pas veren kişilerdir. 3lük atamıyo diye hemen kötüleme bak bi iyi pas verebiliyormu top taşıyabiliiyormu ona bakılırsa pivotlarda çok kötü şut atıyor.

ama bu playmaker mı shooting guard mı adam shooting guard diye geliyo..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kumadam, 20 Ağustos 2004 14:20 tarihinde demiş ki:
said:
RonaldinhO, 20 Ağustos 2004 12:49 tarihinde demiş ki:
Gördüğümüz hataları düzeltmek bence öyle değil demek yanlış birşey değil ayrıca bir üstündeki mesajı da alıntı etmen gerekmez.Sen böle düşünüyosun bana göre estetik skorerlik ve takım oyunudur kriterler.Kobe Bryant'a olan hayranlığım ise o müthiş smaçları son saniye 3 lükleri.Zaten bizim okulda herkesin bi lakabı vardı bizim tayfada ben kobeydim,kidd,big ben,t-mac,nowitzki,iverson falan da vardı :D

Öncelikle eski bir alışkanlık kime ithafen yazdığımı belirtmek amacı ile alıntı yapmam. Haklısın mesaj bir üste olduğunda gerekli değil, bundan sonraki yazılarımda dikkat edeceğim.

Gelelim ikinci değerlendirmeye,
Oyuncu olarak basketbol yaşamımı üniversite takımında 1989 yılında mezun olduktan sonra bıraktım. İş yaşamının getirdiği etki ile şu anda sadece amatör küme de oynamaya devam ediyorum ve basketbol fedarasyonu Bursa bölgesinde organizasyonel destek faaliyetlerinde yer alıyorum.

Buradaki yorumlarımı da sadece kişisel görüşlerimi kapsamakla birlikte kendi arkadaş, iş çevremde ve kıyısından köşesinden devam ettiğim basketbol merakımla edindiğim bilgilerin de etkisinde veriyorum.

Ara sıra konuştuğumuz ve tartıştığımız 1,2 ve 3,4 pozisyonlarının birbirleri arasındaki farklılıklar da, özellikle 1 nolu pozisyondaki birisinden ne beklentimiz olduğunda, ortak fikrimiz genelde takımı yönlendirmesi, asisst yapması gibi temel nitelikleri taşıması.

Üçüncü noktaya gelince ise, skorerlik'de kesninlikle haklısın bir Kobe bu konuda en iyilerden biri ama smaç, 3 atış gibi yetenekler bir oyun kurucu'da bence ekstralardır. Asıl görevin oyunu kurmak olduğu bir yerde, sayı üretimin de bencil davranmayı ön planda tutan birisi bence iyi bir point guard olarak değerlendirilemez. Ki zaten Kobe de Shooting Guard oynayan birisi.

Tamam iyi de ben point guard diye bi kısıtlama getirmedim zaten point shooting hepsi var ben kobe hayranıyım.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

O bundan daha iyidir şu bundan daha iyidir demiyoruz ki senin için en güzeli hangisiyse onu söyle yani.Jason la Kobe elbetteki karşılaştırılamaz ama Kobe şu yüzden birazcık diğer insanlar tarafından şımarık görülüyo veya gösteriliyo.Adamın babası da ünlü bi basketçi sanırım adı Joe ´´jelly bean´´(lakap)bryant olması lazım.Oyüzden bu zengin adam kobeyi avrupaya okumaya gönderiyo.Kobe burada zengince yaşarken orda diğer oyuncuların ağzı kokuyo.Şimdi Kobe biraz daha görmüş bi insan her nekadar üniversiteyi okumadan direk nba e geçmiş olsada.. Bu böyledir abi bende çoğu kez koleje gittiğim için şımarık damgası yedim yani.Ama Kobe tam bir beyefendidir.Bazı hataları olabilir ama öyledir.Bunla t-mac küçüklükten kankaymış işte birbirlerinin evinde kalmalar kızlardan muhabbetler hepsi var :D ondan sonra t-mac kobe'nin kobe de t-mac in egoist olduğunu düşünmeye başlıyo.(nede olsa rekabet var aralarında)Ve bundan sonra eskisi kadar iyi olmuyolar ama yine arkadaşlar mesafeli olarak.T-mac de vince carter ın kuzeni vince bu smaç yarışmalarında t-mac e (ozamanlar ünlü değil) bi asist yaptırıyo.Ama alkışlanan vince oluyo falan bundan sonra t-mac bunun altında ezilmeye dayanamıyo ve kendi kahramanı olabileceği bir takıma gitmek istiyo.Bu takım Orlando.Öyle yani.Ve ayrıca T-mac in sayı kralı olup kobe'nin olaması da şu sebebten.T-mac takımda tek başına başka kimse yok yani ama Kobe lakersta bakarmısınız Shaq,Malone ve payton var(+fisher).Orlandoda bütün toplar tmac e gidiyo fakat lakers ta toplar 4 e 5 e bölünüyo bu yüzden kobeye fazla top gelmiyo ama artık lakers ta sadece kobe ve odom var.T-macin Hüyüstın(:D)a gitmesi onun iyiliğine oldu belki ming ile iyi bir ikili olurlar.Ama kobe-shaq , tmac-ming eşleştirilemez.Tmac ordada atıcak çünkü yao okadar da ofansif bi adam değil yani toplar yine tmac e gitcek.Ama lakers ta shaqın gücü malum.

Teşekkürler..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Birşeyler yapıcaklar ama şampiyonluğa yetmez nede olsa francis le bişi yapamıyorlardı tmac le francis arasındaki kalite farkı şampiyonluğa götürecek kadar iyi değil[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Batıdan şu takımlar playoff oynar - Hoş daha takaslar devam ediyor -
- Takımlar öylesine sıralanmıştır -
*Spurs : Hido gitti daha iyisi yani Brent Barry artık 2 numara emin elde
*Denver : Artık Carmelo rookie değil , Camby takımda kaldı artı K-Mart Geldi
*Utah : Memo + Boozer
*Dallas : Dampier ı alcakları günden güne belirginleşiyor hoş alamasalarda çıkarlar
*Minesota : KG nin ölüsü yeter
*Lal : Kobe ye güvenmem ama Rudy-T ye güvenirim o bir yolunu bulur kaldı ki Divac - Odom - Butler - Kobe -Payton kötü beş değil kaldı ki yedekleri sağlam
*Houston : Çıkar ilk turda verirler ellerine
Valla 8. takım olmak için Phoenix avantajlı ama Portland adam gibi 2 numara bulur veya Sacremento önce Peja yı ikna eder takımda kalma konusunda ve Webber sakatlanmaz ise işi bitirirler[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kefilim eğer bişeyler olmazsa kobe'yi bu sene izlemekten müthiş zevk alacaksınız..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...