Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Hayaldi,Gerçek Oldu.... MHP, Tanzanya'ya Ülkü Ocakları Temsilciliği açtı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı, Tanzanya'da Ülkü Ocakları Temsilciliği açtı. Ocağın başkanlığına getirilen Vazir Mesangi, dün Meclis'e gelerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Kaynak : http://www.haber3.com/mhp,-tanzanyaya-ulku-ocaklari-temsilciligi-acti-haberi-1811388h.htm#ixzz2M88tobDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 iyi yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yorum; iyi olur Türkiyede her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alan bir Başbakan! varken yakında hicret etmek için en iyi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Gidecek misin gerçekten? ona göre viski flm alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 temelli git mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Aluriel said: temelli git mümkünse Banamı dedin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 tanzanya mutluysa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bencede lazımdı tanzanya buna hazırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 reyizi kim oranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 tanzayada bulunan liselere de acil reyiz ataması yapılması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 özellikle meslek ve düz liselerin aciliyeti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Selam, LOL Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 siyahi arkadaşın ismini de alp koymuşlar..lan bahçeli sevmiyorum seni en az rte kadar.. bu eleman olağan kurultayda da vardı hatırladım şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 zaytung haberi diye okumuştum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar