noddle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yani pek bi degisiklik yok gibi :) kpds ile ayni arkadaslar, uds'ye yok fen bilimleri yok sosyal bilimler gibi ayri ayri dallarda hazirlamaktan bikmislar artik. o yuzden tek sinava gecmier. bence cok dogru bir karar fakat cok gec alinmis bir karar
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ÖSYM nin yapcağı iş işte. Başvuru merkezinde fotoğraf çekiliyo diyo. gidiyosun biz yapmıyoruz merkeze gidiceksiniz onun için diyo. 30 aydan önceki fotoğraflar geçersiz olmuş hey allahım ya
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bu sene kpss ye girecek olan patiler. mutlaka YDS ye de girin abi, aklınızda olsun. Her sene kpss de yapılan ingilizce sınavı kaldırıldı. artık hepsi YDS de birleştirilmiş. Çoğu kadro için YDS aranıyor. Bahar dönemi için son başvuru 12 şubat, sınav 6 nisan. özet geçecek olursak devlet dairesi düşünüyosanız mutlaka girin YDS ye, sonradan atama için yamuk yapma potansiyelleri oldukça fazla çünkü. memurlar.net terk
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Şuursuzca soru çöz hacıt. Yapacak başka bir şey yok :/ Hani get ripped in 6 weeks veya çinlilerin buldugu inanılmaz sikspek formülü gibi bir olay yok yds de.
noddle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 6 ay boyunca sadece ingilizce sürükleyici roman oku. Paragrafları falan çok rahat yaparsın, en az 80-85 alırsın. 1 ay çok kısıtlı yalnız, seviyene bağlı
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 YDS'nin IELTS eşdeğerliği kaldırıldı. YDS yerine IELTS'e gireyim diye bir düşünceniz varsa haberiniz olsun.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 önerdiğiniz test kitabı falan var mı acayip paslanmışım how i met your mother ingilizcesi kalmış birtek
kozalak Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ben teorem yayınlarının sınav püf noktaları adlı kitabını aldım. biraz konu anlatıp sonra sorulara geçiyor, soruların nasıl çözüleceğini anlatıyormuş ama kitaba henüz bakmadım. çalışmak çok zor geliyor bir sınava bu yaşta.
AthleT Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ösym bildiğim kadarı ile artık yds sorularını paylaşmıyor. ellerinde soru örneği kalmadı çünkü. yıllardır aynı şeyleri soruyorlar. dil konusunu bir türlü çözemediler. yds kadar saçma bir sınav formatı olamaz. farklı farklı alanlarda eğitim gören kişileri bu tip bir sınavla sınamak çok saçma. üds -en büyük mağduru benim- bir nebze daha başarılı bir sınav idi. çıkmış soruları çözmek en mantıklı çalışma şekli. onun dışında tavsiyem sınav taktikleri adı altında söylenen şeylere çok fazla takılma. kelime ezberleme. bilmediğin kelime hakkında fikrinin olması yeterli bence. kolay gelsin.
Öne çıkan mesajlar