antiban Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 azcık derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yokyok sinirlenmio o artık eskisi gibi ki buna nie sinirlensin canım. gelip buraya bişi denemeyip PANPALAR ŞİNDİ ŞU HTML NASIL OLİR deseydim sinirlenebilirdi ^^ laf yok time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ha eskidendi o sinirli günler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Ne cok uzatiyosun cocuk ya. Bana laf sokmak icin harcadigin vakte yazik cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 li ul kullanırken yine bir div içerisinde kullanıyoruz bu arada. konuyu dağıttım. bana saldırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Yanlisi duzeltelim ise yarasin madem. Listeleri div icine koyma gibi bir zorunlulugunuz yok. Blok eleman olarak kullandiginiz surece istediginiz yere div -ya da diger blok elementler gibi- yerlestirebilirsiniz. Bu arada soyle guzel bir tip vereyim yeni baslayanlara; div, ul gibi elemanlar icin overflow'u en bastan belirlemek, sizi saatlerce sac bas yolmaktan kurtaracaktir. Ozellikle sayfadaki elemanlar anlamsiz sekilde kayiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sayfada zoom yaptığım zaman kayıyor benim divler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Browser zoom'u diyosan o kabul edilebilir bi hata (kayma derecesine göre tabi). Sayfa her zoom seviyesinde aynı gözüksün diye kasmana gerek yok başta sdf Edit: Cümleyi düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 %110'da problem yok ama %125'te oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 zoom da bozuluyorsa olmaz o is, her zoomda stabil kalmasi lazim. bkz: yahoo, amazon, facebook. sebebide yasli insanlar vs bilgisayarda direk zoom a abanabiliyor hatta benim ekran 24 inch falan oldugundan zaman zaman bende zoom yapiyorum cogu sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Farklı boyutlarda çalışmayan tasarım yapılmıyo artık. Retinaydı bilmemneydi falan derken saçma sapan çözünürlükler girdi işin içine. Artık ekran boyutuna göre (çözünürlük değil) arayüz yapmaya başladılar. Yani zoomda bozulan tasarım yaparsanız yol katedemezsiniz, app ve web tasarımı (çok farklı anlamları yok bunların artık zaten) daha gittikçe akışkan/yarı akışkan hale geliyo, ona göre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Zaten sayfa zoomda niye bozulur ki, bozulması için markupının falan yanlış olması lazım heralde. Her şey otomatik scale oluyo sonuçta. Markup da yanlış yapa yapa düzeltilir abi anca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Browser herseyi yuzde olarak buyuturken kusuratli olarak cikarsa bir seyler yuvarliyor diye tahmin ediyorum. Bu noktada container'in genisligini asagi, icindeki 2 elementten birinin genisligini de yukari yuvarlarsa, al sana kayma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar